mandag den 23. november 2009

Are You Fun?

Hvordan vælger du dine venner? Hvem tror du vælger at være omkring? Mest sandsynligt, at disse mennesker er dem, du opfatter som "sjov".

Kvinder er de samme som os i denne henseende. De vil have en mand, der er sjovt at være omkring, og de har en god tid omkring.

Jeg tænker på det tidspunkt var jeg at få lagt de fleste. Jeg var en vild mand i disse dage, altid at have en god tid omkring kvinder, feste det op hvert sekund jeg havde, er livet i partiet.

Overvej den idiot, der river den op på dansegulvet og kan ikke danse worth a damn. Denne fyr har normalt kvinderne omkring ham. Hvorfor er dette? Fordi han er sjov! Den fyr forstår at få en god tid, og det er attraktivt for kvinder.

Nu er jeg klar over at du kan nævne mange eksempler, hvor kvinden er med en samlet ryk, som du ikke vil overveje at "sjov" på alle. Men i nogle underlige måde hun sikkert synes, han er virkelig sjovt at være ca.

Det minder mig om mit tidligere forhold også, hvori hvis jeg fik alt for alvorligt med pigen, ville tingene hurtigt ende. Når det sjove slutter, pigen går i min erfaring.

Dette tip af Eddie Money på SoSuave debatforummet.