fredag den 6. juli 2012

Hvor vigtigt det er fysisk tiltrækning i et forhold?


Forestil dig du møder en fyr eller pige af dine drømme. Denne person er sjovt, smart, kan lide de samme ting som du, og er den største skat nogensinde. Kun fange? De er slags mangler i ser afdeling. Vil du lade din mangel på fysisk tiltrækning ødelægge forholdet ... Eller betyder det ikke noget for dig?

Dybest set, vi spørger: er ser vigtigt? Er fysisk tiltrækning en stor del af et forhold, eller er det bare overfladisk? Vi så dette emne i de gURL.com message boards, og har ikke været i stand til at stoppe tænke over det siden. Læs hvad disse piger havde at sige om udseende i et forhold, og så lad os vide hvad du synes.

silver44 sagde:

Hvor vigtig vil du piger sige fysisk tiltrækning er i et forhold? Jeg kender en fyr, der ønsker at date mig, og han er perfekt bortset fra det faktum at jeg er bare ikke fysisk tiltrukket af ham.

(L) iveYourLife svarede og sagde:

Jeg kunne ikke date en person, som jeg ikke var fysisk tiltrukket. Ser sagen, og sex er en vigtig del af et sundt forhold. Hold udkig, og ikke nøjes med en person, der ikke lever op til dine standarder!

luckybiatch svarede og sagde:

Det er vigtigt, og jeg er enig med ovenstående gURLS, men når jeg først mødte min kæreste, var jeg ikke nødvendigvis fysisk tiltrukket af ham. Jeg tror piger, inklusive mig på det tidspunkt, der findes standarder højere afholdt end piger tidligere ville, på grund af, hvordan medierne skildrer skønhed. Jo mere jeg fik at vide min kæreste, jo mere fysisk attraktiv blev han i mine øjne. Ikke engang en kort tid efter begynder til dato, fandt jeg ham sexet og smuk (og hans tiltrækningskraft bare stiger endnu den dag i dag). Så jeg tror, ​​selvom du ikke er fysisk tiltrukket af denne fyr, jeg vil vædde hvis du giver det tid, kan du faktisk blive mere tiltrukket. Efter min mening, gør personligheden af ​​en individuel dem bedre udseende. Looks kan kun vare så længe (vi alle alder), men personlighed varer hele livet.

Så hvad mener vi? Faktum er, uanset hvor overfladisk det lyder, fysisk tiltrækning er vigtigt i et forhold. Det betyder ikke, at du ikke skal date nogen, medmindre de er en mandlig model ... Alt det betyder, at man er nødt til at være lidt tiltrukket af den person, for at der skal være seksuelle kemi.

Når det er sagt, luckybiatch er den helt rigtige, da hun sagde, at personlighed, en person gør dem bedre ud. Hvis en fyr ikke ser ud præcis, hvordan du vil have ham til, men hans personlighed er forbløffende, er du nødt til at finde ham tiltrækkende uanset hvad. I sidste ende, er et forhold om en stærk følelsesmæssig og fysisk tiltrækning - med vægt på det følelsesmæssige.

La ciencia secreta de amor del primer byte