mandag den 11. juli 2011

Online Dating Study


Vi er alle meget følsomme om, hvad der gør os attraktive, er vi ikke? Som en temmelig gennemsnitlig fyr (eller mindre end, afhængigt af hvem du spørger!) Jeg har altid været ret nysgerrig efter, hvad en attraktiv kvinde kunne måske være at se, der ville gøre hende ønsker at være sammen med mig. Især med så mange bedre klædt, bedre-formet, bedre virkende kandidater til rådighed. Jeg formoder, der er alle mulige stikkende spørgsmål der, hvis du taler om mandlige tiltrækningskraft i vores patriarkalske samfund med en heteronormative bias. Alligevel lykkes mig at finde beundrere en eller anden måde. Men en nylig artikel om Jezebel.com har mig at genoverveje, hvad jeg måske eller måske ikke har gjort rigtigt. Artiklen bruger kvindelige billeder på et populært online dating syn at skabe en algoritme, der sammenkæder niveauer af skønhed til niveauer af interesse fra mænd. Og resultaterne er lidt underligt.

Dybest set, hvad artiklen afdækker er en interessant tendens, hvori der har mænd er uenige om, hvorvidt en kvinde er attraktiv eller ej, vil føre til større interesse for den kvinde. I en vis forstand, form er attraktivt nok til at have mænd en slags ubevidst konsensus om, at du er "meget attraktive" kan være skadeligt for dine chancer for at blive propositioned ved sagt mænd. Artiklen illustrerer dette ved hjælp af de billeder af to forskellige brugere (med tilladelse, selvfølgelig) og deres stats på den dating site OkCupid.com. Woman "A" er for alle henseender, en meget specifik form for skønhed. Hun har mørkt hår, bevidst fremtrædende pandehår, klart, bleg hud, der understreges af vivd røde lipstic, mørk make-up omkring øjnene, og en lys hvid blomst over hendes øre. Hun er ikke uinteressante, men du sikkert vil finde en god del af fyre, for hvem hun ville bestemt ikke være deres type. Woman "B" er attraktiv så godt, men hun har ikke meget særlige kendetegn (i hvert fald ikke i hendes billede). Hun har et smukt ansigt, hun er smilende på et billede taget om, hvad der var sandsynligvis en solskinsdag, og hun har blond hår trukket tilbage fra hendes ansigt. Kort sagt, ville de fleste mænd nok kigge på hende og er enige om: hun er attraktiv. Længere er den historie.

Nu, da det viser sig, begge disse kvinder har de samme overordnede rating på OkCupid. Men den måde de fik deres bedømmelse var meget forskellige. Woman "B" havde en meget få stemmer i den "grimme", "ok", og "super-hot" kategorier (mit navn for niveauer af de 5 point OkCupid rating system) og havde et væld af stemmer i "meget attraktive "kategori (A 4). I mellemtiden havde Woman "A" noget, der var meget mere som en split beslutninger. Hun fik en god del antal stemmer for "meget attraktive", men hun fik mest ratings enten ender af spektret. Faktisk var de næsten ens (med "Hot" stemmer kantning det ud). Og alligevel fik Woman B tre gange så mange forslag som Woman A.

Nysgerrig, ikke?

Nå artiklen går i dybden om, hvorfor det må være således. De knuse tal og dybest set opdage, at, ja: at være noget individuelt og ser godt i, hvad jeg kan kalde, "din egen måde" sandsynligvis vil få en kvinde mere opmærksomhed end at forsøge at stræbe efter nogle aftalte slags skønhed, der vil støde nogen. Hvis ja, denne hypotese er sand, end konsekvenserne er endnu mere interessant. Ligesom, måske det bedste bud, når de forsøger at gå efter mænd er bevidst at forsøge at ikke behage alle. Hvis du har en særlig polariserende funktion - en bestemt piercing, ukonventionelle frisure, tatoveringer, fregner, store ører, en overbid, osv. - du kan blive bedre af fremhæve, at særlige træk end at skjule det. Mindst hvor tilnærmelser til romantik er berørt.

Min eneste skuffelse med artiklen? Det behøver ikke gå ind i de dybere ting. Som om dette gælder for personlighedstræk eller talenter eller udtalelser. Er det bedre (og hermed mener jeg mere effektive i forankringen opmærksomhed) at være behagelige eller være selvsikker? Er det bedre at være høflig, venlig og pålidelig? Eller uhøflig, kras og uforudsigelig? Er disse elementer - og dem, der er knyttet til fysiske skønhed, som i ovenfor - har nogen tøvende virkninger nede ad vejen?

Og så, hvordan dette påvirker den måde samfundet ser en kvinde? Hvordan andre kvinder se hende? Personligt, professionelt? Hvad er de psykologiske naturlige konsekvenser? Er der en personlighedstype, der forventes at gå den ene eller den anden? Eller er det strengt sociologiske? Er det et spørgsmål om, hvordan samfundet behandler kvinder? Og blot, hvordan mænd se dem?

Og som jeg tænkte i starten, hvad ville de mulige konsekvenser være for mænd?! Er der en undersøgelse i de værker, der ser på den mandlige side af mønten? Og af samme køn dating sites?

Jeg gætte, hvad jeg siger, er jeg ikke rigtig kunne passe mindre om dating implikationer af disse fund. Dens sandsynligt, at uanset hvad jeg gør forkert (eller højre!) Vil fortsætte med at arbejde for mig (eller ej) og intet vil ændre det. Men som helhed, ville det være interessant at se, hvordan denne spiller i hele vores samfund? I personlige og faglige indstillinger. Gennem forskellige aldersgrupper og kulturelle grupper. Der er så meget der kan faktisk være informativ her, det er en skam at have det stoppe ved: fremhæve din værste funktion, og du vil have bedre held at få en mand.

Så igen, det er en interessant ting at sige til en kvinde i vores samfund. Og i en meget underlig og fornærmende måde, kan det være et stort skridt i den rigtige retning.

God nådig, OK Amor Blog. Ved du, hvor lang tid det tog for mig at være i stand til at se på et billede af mig selv og tænke, "Hey, det er sød"? "Cute" Var det ophøjede mål hele mit unge år, og selv min blomstrende tidlige 20? S. Og så fik jeg der. Jeg kom til søde! Og nu er du fortæller mig det er ikke godt nok? OK Amor, prøver du at gøre os alle neurotiske freaks?

Jeg nyder statistisk analyse, overvejer stikprøveudvælgelsen, beregning af variabler på måder, der belyser uforudsete forbindelser. Men Oy. Når du bruger tal til at forsøge at tiltrække det modsatte køn, kan du lige så godt bede om en samlet tankerne f ***. Så jeg skulle finde min mest unikke feature - måske min lange næse, eller hvad jeg betragter min lejlighed ansigt - de samme funktioner, jeg har brugt år på at finde den perfekte vinkel til at skjule ... og fokusere på dem? Og så mænd, der elsker flade ansigter vil være alt om mig? Ah, men vent. Jeg ser en fejl med OK Amors analyse her, og det starter med deres grundlæggende forudsætning.

I min erfaring med online dating, har jeg fået kontaktet af masser af mænd. Jeg er sikker på, mange kvinder gør. Jeg har svaret på meget, meget få af dem. De kan hente mig, men det betyder ikke jeg plukke dem tilbage. Og hvad OK Amor er at analysere her er hvad der gør en mand kontakte en kvinde. Det kan fungere den anden vej, du ved. Bestemt ikke hele tiden, men jeg vil sige et godt 75% af den tid, jeg har gået på en online dato, jeg indledte kontakt. Så hvad sker der, hvis du målretter en fyr - den, du ønsker - men han har ikke tilfældigvis en af ​​de få der kan lide dit unikke feature? Hvad hvis han ville være mere tilbøjelige til at reagere på "sød"? Bør ikke bloggen være så optaget af, hvordan en fyr vil reagere, når en kvinde indleder kontakt?

Hvis jeg har skrevet en fyr en e-mail, har jeg gjort ganske godt at få svar med min søde billeder. Og så måske flere mænd ville kontakte mig, hvis jeg havde en mere unik "grimme" (for at bruge bloggen ord) fotografier, men det ville jeg have dem tilbage? Eller vil jeg hellere have den fyr jeg vælge? For den sags skyld, bør dette blogindlæg virkelig kan kaldes "The Mathematics af kvindelig skønhed." Ikke én der tages hensyn til, hvad de billeder af mænd kan se ud sammenlignet med hvor mange kvinder kontakter dem. Er mænds billeder "nuttet" eller "unik"? Vi kan aldrig vide.

Så antal-crunching til side, det Givens for undersøgelsen er, at 1) Kvinder bør beskæftige sig med, hvad der gør en mand kontakte dem, ikke med hvad der gør en mand reagere på dem, og 2) Det er ligegyldigt hvad en fyr foto udseende kan lide. Min analyse er altså som følger: For alle de fancy matematik her, lyder det hele dybt gammeldags.