fredag den 7. september 2012

Opklarende spørgsmål til Dating singler


Efter skilsmissen, når tiden føles rigtigt at begynde at date igen er der et par ting at huske på.

Hvad sker der med en anden person er ikke altid indlysende på overfladen. Tænk hvis du kunne indsamle oplysninger og derfor være mere opmærksom på dybden af ​​en anden person med nogle velplacerede og velmente spørgsmål, som du kommer til at kende dem.

Det er bedre at stille disse spørgsmål tavst i første omgang - og til bare at være opmærksom. Se din date meta-kommunikation adfærd og kropssprog svar omhyggeligt, under hensyntagen respiration, øjenkontakt og tale mønster. Prøv at høre og acceptere deres ord, men verificere med handlinger.

Det første og det tredje spørgsmål nedenfor er de biggies og indeholder en guldgrube af information til at beslutte, om dette er et forhold til at forfølge. Den midterste spørgsmål er oplysende og mere om potentiel kompatibilitet i form af daglige rutiner.

Den rækkefølge, hvori disse spørgsmål udrulning er op til dig. Alle tre kan være i spil på samme tid. Er der for mange røde flag med nogen af ​​disse spørgsmål? Hvis det er tilfældet, bøjer sig ud som yndefuldt som muligt, mens du kan.

1.Foundational Spørgsmål: Hvad er dit forhold ligesom med din mor, far og søskende? Chancerne er, at svaret er nogle blanding af en bittersød arbejde i gang. Selv de bedste relationer kræver arbejde. Du er nødt til at høre, hvad der er godt og hvad der er ved at blive bedre. Hvad er godt og ikke så godt i en persons familien i hjemlandet sandsynligvis blive afspejlet i din dating forholdet.

Hvis du fremskridt i dating, vil du sandsynligvis komme til at kende folk i svarene på spørgsmålet. Det er, når du vil blive testet. Hvad arbejder ud med sine forældre er kun begyndelsen. Der er også svigerforældre, og halv-og stedbørn med hvem du vil have voksne relationer.

2. Samlede Spørgsmål: Hvad er dine ritualer? Hvad var navnet på og sidste gang, at du læser en bog? Hvor mange timer om ugen arbejder du, se sport eller business nyheder på tv? Hvad er din tro praksis? Hvad med at spille video-eller computerspil og hænge ud på internettet? Vil du se eller deltage i porno? Hvad er dine hobbyer? Hvor kan du lide at holde ferie?

3. Kicker Spørgsmål: Er der nogen, der tror du er deres betydelige andre? En kær ven advaret mig til denne ene. Man skulle tro, at en person er på markedet, hvis de virkelig er fri, men dette er ikke altid tilfældet i denne alder af ambivalens. Den person, der optræder gratis, kan være faktisk i et ambivalent forhold. Chancerne er, de kan ikke fortælle dig, men vil vise dig og måske fortælle dig, hvis du spørger den rigtige måde.

Med alle disse spørgsmål, lytte hårdt og se nøje for, hvad der er åbenbaret og skjult. Hvad er den anden villig til at fortælle dig, hvis du kan fange det?


Vintage Dating Tips stadig gælder?


Ikke længe efter at jeg opdagede dette citat på Facebook: Chivalry er ikke død. Det bare forladt og fulgt hvor "være dame som" gik. - Jeg fandt en vintage artikel fra 1938, sødt berettigede Tips til enlige kvinder.

Jeg tror, ​​at min favorit perle fra 1938: Drik ikke for meget som en mand forventer, at du holde din værdighed. Drinking kan gøre nogle kvinder klogere, men de fleste bliver fjollet.

Naturligvis har meget ændret sig for enlige kvinder og mænd siden 1938. Jeg tror, ​​at idéen om, hvordan en kvinde skal opføre sig har ændret sig så meget, ville du være hårdt presset for at finde de traditionelle synspunkter som disse.

Jeg ved ikke, om dette er en god ting eller en dårlig ting, selv om. Er vintage dating tips, der taler om de forventninger "lady lignende adfærd" stadig er gældende i dag? Betyder det forklare den manglende ridderskab i dag?

Er mænd langsom til at være mere ridderlig, fordi de ikke rigtig se, at meget dameagtig adfærd, der fortjener det?

Hvilken slags dating tips tror du vores forældre og bedsteforældre blev givet, da de var single? Har de nogensinde passere nogen til dig der stadig er relevante?

Af Wise Diva, Misadventures i Atlanta Dating Blog