lørdag den 23. juli 2011

Online Dating: Ved ikke at reagere på en E-mail


Online dating er stadig en meget sikker form for at få at vide nogen. Læring ekstra sikkerhedsforanstaltninger kan kun være i din favør, og gøre det endnu sikrere og mere behageligt for dig. Dette råd vil guide dig til, når ikke at besvare e-mails, blink, smil og enhver anden form for kommunikation. Modtagelse af en flirt Når en anden singler først sender dig en flirt for den indledende kontakt, og de giver ingen andre oplysninger. De bør i det mindste sende dig en e-mail først som en introduktion. De fleste tjenester giver smil og blink på deres forsøg, før du er tilladt, at en e-mails. Men disse bør kun bruges på singler, der har mindst gennemset din profil. Ingen billeder Med nutidens teknologi ethvert medlem af en online dating service bør have et foto på deres profil. Hvis de ikke har skal der være en grund til det, og det er sandsynligvis ikke en god en. Selv et foto af dårlig kvalitet er bedre end ingen foto.
Læs mere


Giv Barman et skud!


Jeg har for nylig gik ud på et par datoer med en bartender. Mine venner er forfærdede, og tror jeg er indstillingen mig op til umiddelbar skuffelse. Min eneste argument imod dem kommer i form af Miranda og Steve fra "Sex and the City", som jeg indrømmer er et spinkelt reference. Er der liv med en fyr, hvis arbejde starter måde sent og kredser om slinging drikke til søde piger?

- Sarah H., Brooklyn

Ingen bør dømme dit valg af mænd. Periode. Først og fremmest, hvad har personen ikke startede bartender eller arbejder i en restaurant? Jeg ved, jeg har. Hvis du virkelig kan lide ham, se, hvor det går. Du vil ikke vide, før du giver det en chance. Den eneste ulempe er de sene aftener, men hvis du tror, ​​du kan klare det, så go for it! Du fyre bare begyndt at date, så du ikke ved, hvor han er på eller hvad han ønsker at være professionelt. Plus, hvis det ikke generer dig, så hvem bekymrer sig?

Jeg ved, du vil tro, at dine venner har din bedste interesser på hjerte. Men nogle gange, råd fra venner - som kan være i meget forskellige steder, end du og kan have meget forskellige standarder, end du - kan gøre mere skade end gavn.

Følg dit hjerte og bare gå med hvad der føles rigtigt for dig. Hvis du ikke har noget imod den sene nætter og du har tillid til hans handlinger med alle de "søde piger," så lad ikke hans nuværende job stoppe dig fra at se, hvor dette kunne gå. Efter alt, mens "SATC" var et TV-show de episoder altid featured meget virkelige oplevelser, så måske din situation kan vise sig at være som Miranda og Steve er!

Jeg var i lesbisk parforhold i mere end et årti før at gifte sig med min mand. Nu, jeg elsker og ønsker kun at være sammen med ham. Vi har to dejlige børn, og jeg er meget glad, men han har nul tolerance over for jeg er venner med nogen af mine exes. I det homoseksuelle samfund, selv om dette er helt normalt. Jeg ønsker ikke bare at slippe dem som venner, især da jeg ikke ville bede ham om at gøre det samme. Hvordan kan jeg holde min gal kammerater og forsikre ham om, at mine lesbisk dage er ovre?

- Lily S., Westchester

Nå, første ting først: Der er stor forskel mellem "Gal venner" og ex-kærester. Og som jeg har sagt igen og igen, er det ikke hensigtsmæssigt at hænge ud med folk, du tidligere var involveret i seksuelt - uanset deres seksuelle orientering.

Jeg kunne have til side med din mand på denne ene. Jeg mener især for ham, fordi du var i forhold til kvinder i 10 år, hvilket er lang tid. Jeg er sikker på, han kan ikke lade være med at undre sig, når du hænger ud med din "Gal venner", om du stadig føler noget for dem. Jeg ved, du sagde, at man lykkeligt er gift, og kun vil have ham, men medmindre du viser og beviser, at for ham på en regelmæssig basis - og hans tøven får mig til at tænke du måske ikke være - end han fik god grund til at være skeptisk .

Der er et par ting at tage i betragtning: For det første var han altid vide om din fortid relationer og oplevelser? For det andet, var du altid klar over ikke ønsker helt at skære dig ud af det liv? Og endelig, hvis det er tilfældet, var han ok med det? Hvis svaret er ja, så bør han erkende og respektere, hvad han tilmeldt. Hvis svaret er nej, så bør du forstå, hvor han kommer fra. Efter alt,? Hvad er din motivation her Er det virkelig så vigtigt for dig at forblive venner med din ex-kærester? På et vist punkt i livet, er du nødt til at træffe valg om, hvad der er vigtigst for dig. Hvis du er en engageret heteroseksuel, end jeg ville gerne tro, at det er vigtigst at behage og respektere din partner snarere end at blive så optaget af, hvad der er accepteret i den "homoseksuelle samfund", der, sandheden skal frem, er du ikke længere en del af.

Hoe Cadeaus Geef