mandag den 4. januar 2010

Tilstand af dating på Wall Street


Indtil for nylig forsøgte nogle bankfolk handel på deres indbringende erhverv for at tiltrække medlemmer af det modsatte køn. Og som med mange af de usikre transaktioner, der fører op til den finansielle krise, den strategi, der anvendes til at arbejde.

"Før i tiden, vil de først sige, 'Hej, mit navn er Michael og Josh, og jeg køre en hedgefond,'" siger Samantha Daniels, en matchmaker baseret i New York og Los Angeles, som afgifter op af $ 25.000 for hendes tjeneste . "Nu, de tror, folk er forsigtig med det."

På trods af (eller måske på grund af) havet forandring, er Daniels 'forretning - Samantha's Table - boomer: Hun siger, at indtægterne er steget med 30% indtil videre i år. Daniels mener den økonomiske nedsmeltning har ansporet mange investorer til at søge stabilitet i deres personlige liv. Hun talte med Fortune om hvilke Wall Streeters er på udkig efter kærlighed - og hvordan de kan finde det.

Ikke alle har råd til at betale 25.000 $ for matchmaking. Hvilken slags kunder er du ser i disse dage?

Jeg har fortsat masser af kunder i finansiering. Men inden for finansiering, har der været et skift til formueforvaltning, private equity og venture kapital, i stedet for hedgefonde og de store banker. Jeg er stadig få Goldman Sachs (GS, Fortune 500) fyrene. Hvad har ændret sig, er ikke, hvem der kommer, men hvad folk beder om.

Så kvinder er ikke interesseret i at date bankfolk længere?

Nej, de stadig er. Men hvor de bruges til straks sige, satte mig op med en person i finansiering, er de nu går tilbage til de traditionelle erhverv som godt. De er beder om advokater og læger og virksomhedsejere - den type fyre deres bedstemødre bruges til at fortælle dem til at søge.

0:00 / 1:31 er kærlighed recession-proof?

Hvad med mændene - hvad ønsker de?

High-powered mænd har altid bedt om kvinder, der ligner supermodeller, men har Harvard uddannelser. Hver mand tilbringer mindst 20 minutter på at tale til mig om, hvad han tror er sexede, mænd er meget visuelle.

Men nu i samme åndedrag, er mænd siger, de vil have en person, der er understøttende. Når deres venner blev afskediget, så de hustruer, som var positive, og hustruer, der ikke var. De har set forretningsforbindelser har problemer med kvinderne stående ved dem.

Nu, at "jeg er en hedge-bidragyder ikke længere gør det trick, hvordan ville du råde bankfolk til at markedsføre sig selv romantisk?

Når du møder en kvinde, skal du gå tilbage til det grundlæggende i, hvem du er som person - hvordan du lever dit liv, dine interesser. Men det er også godt at lade nogen vide, at du gør det godt og har et stabilt job i dette miljø. Antallet én ting kvinder er tiltrukket af, er tillid.

Hvordan kan du give den finansielle stabilitet uden aflevering af selvangivelser?

Hvis du har et stort stykke arbejde og tjene penge, vil tingene komme op. For eksempel er et typisk første-dato samtale rejse. Sige, at du har et hus i Hamptons. Start med at spørge hende, hvordan har du tilbringe din sommer? Har du gå væk? Hun vil sandsynligvis vende det rundt, så kan du bringe det op. I en passiv, konversation måde, bliver det indlysende, at du har det godt.

Mine klienter har en masse legetøj og selv en masse boliger. Men hvis du fortæller nogen, at du ejer dit eget fly på en første date, det lyder som om du er overkompensation for noget.

Hvad skal du undgå at tale om?

Du er nødt til at være forsigtig, når du taler om økonomi, og hvor godt du er eller ikke gør. Det gør folk utilpas, hvis du gør godt, og folk omkring dig ikke. Der er en tendens til beskedenhed.

Også, hvis du arbejder inden for finansiering og du er på en dato, ikke medbringe din bekymring og angst fra arbejde til dato. Hvis du havde en dårlig dag, er du bedre stillet annullere.

Kan mænd og kvinder i finansiering læne dig op ad hinanden for støtte?

Jeg synes, at folk, der arbejder inden for finansiering tendens til ikke lyst til dato hinanden.