søndag den 12. august 2012

How To Make Online Dating så sjovt som Shopping


Online dating Verden er fyldt med kryb, hvilket gør at finde den sjældne diamant-in-the-Internet-ru synes som en større indsats, end det er værd.

Som kvinde kan navigere disse forræderiske e-farvande være særligt hårdt, fordi (som vi har sagt før!) For hver flink fyr i håb om at finde kærligheden på nettet, er der mindst 10 mere på udkig efter en hurtig lå eller forsøger at gøre damer så ubehagelige som muligt via e-mail. Det er ligesom dating Hunger Games, og oddsene er aldrig i vores favør.

Indtil nu.

En ny hjemmeside, CheckHimOut.com, netop lanceret den 7. maj med det formål at give kvinder mere magt i online dating spillet. Hjemmesiden opfordrer damer til at gøre det første skridt, det er, snarere end at vente for fyre at kontakte dem (som, lad os se det i øjnene, de fleste af os gør), skal kvinderne indlede samtalen.

Mænd, i mellemtiden, udfylde deres profiler og vente på at blive tilføjet til en kvindes "dating indkøbspose" før kontakt kan gøres.

Konceptet er lidt ligesom shopping (som kan krydse visse kønsrelaterede stereotype linjer, at vi ikke er super-godt med, men nu skal vi bare gå med det). Grundlæggerne af CheckHimOut.com hævder, at kvinder er blevet objektiveret "siden begyndelsen af ​​tid", og at deres hjemmeside i sidste ende gør online dating sikrere og mere sikkert for en mere retfærdig køn, dælen, den "shopping" analogi sandsynligvis endnu gør det sjovere, også, right?

Mænd er ikke helt uden kontrol, dog. Hvis de virkelig er interesseret i en kvinde, kan de byde at blive placeret højere i deres søgning placeringer eller send et "crush" eller virtuel gave at få en gal opmærksomhed. De skal selvfølgelig betale for disse handlinger, hengivenhed, men en smule ekstra kontanter (alias Romance) er intet, når det betyder at få opmærksomhed af den kvinde af dine drømme, rigtige drenge? Hvis den ekstra indsats virker, vil en kvinde "taske" en mand og kontaktperson kan påbegyndes.

Dlaczego Kevins Nie Get Girlfriends