lørdag den 19. februar 2011

Online Dating for en travl hverdag Professional


Ellicott City, MD (PRWEB) December 6, 2010

Unge fagfolk er en fantastisk tilføjelse til de fleste virksomheder og Fortune 500 virksomheder har indset dette i årtier. De er ambitiøse, energiske, og søger at bevise deres værd for dem selv og deres overordnede. Mange gange, disse unge fagfolk er single og har ikke nogen familie forpligtelser til at varetage, så de er i stand til at arbejde længere, mere krævende timer og fremme deres karriere på hurtig satser. Denne regel efterlader dem med lidt tid til at bruge på relationer og dating. Men der er en løsning på dette problem: online dating. Det er hurtigt, nemt og relativt billigt. Vigtigst er det, det er meget effektivt - folk kan søge igennem og lære om snesevis af potentielle kandidater, uden at skulle forlade deres laptop.

I øjeblikket Match.com og eHarmony.com er de største dating websites til rådighed. Men mange specialitet websteder, der fokuserer på specifikke demografi trives skyldes, at det indsnævrer den pulje af potentielle kandidater til mere egnede kampe.

TheCityClique.com lanceret i november 2010 og var designet udelukkende til college-uddannede, energisk, arbejder fagfolk, der bor eller arbejder i byen. Virksomheden er i øjeblikket giver medlemmer, der registrerer en gratis, et års abonnement ($ 120 værdi) som en forfremmelse.

Skabt af et team af tidligere Fortune 500 fagfolk, TheCityClique.com er meget let at navigere og er et sjovt sted, hvor fagfolk kan møde mennesker, som har samme livsstil og er interesseret i et seriøst forhold.

Cz?owiek w Indiach ?eni psa Atonement