torsdag den 29. april 2010

Cybersex og Gift Man


I det virkelige liv, er han en succesfuld 35-årige virksomhedsejer og mand-til-være. Men på Second Life, det virtuelle fantasiverden med 11 millioner "indbyggere", hans avatar, Lugh Dragonash, er en cyborg, eller menneske-maskine, som kan gøre det vanskeligt at opfylde kvinder, siger han.

Ikke at han ser. Imidlertid kunne han, fordi der i Second Life, bygge dig din perfekte pretend liv, ned til ejendom, hudfarve og en drøm ægtefælle. Selv Dragonash's forlovede, som er 29 og ledige, men fungerer som en go-go danser i Second Life, har en kæreste. Hun beskæftiger sig med cyber sex med ham, og inden du spørger, Dragonash ikke se. Nej, tilføjer han, det ikke generer ham.

"Intet sker her (i Second Life) har en indvirkning på mit virkelige liv," Dragonash siger. "Hun gør hende ting, og jeg mine. Fun er en prioritet. Hvis det begynder at have en indflydelse på mit virkelige liv den stopper med det samme."

Den Spillover

For nogle er det begyndt at. Online utroskab var engang begrænset til chatrooms og dating sites. Men er der stigende bekymring for, at virtuelle verdener som Second Life og Kaneva og rolle-spil som EverQuest kan eskalere potentialet for og omfanget af utroskab. Jo heller avatars, eller alternative identiteter, det hele: købe ind sammen, bliver gift i bryllup ceremonier og endda købe fast ejendom med virtuelle valuta, som de køber med den virkelige verden dollars. De kan også begå forbrydelser mod hinanden, blive skilt og sagsøge hinanden i det virkelige liv domstol over in-game tvister.

Det er nok til at have veer med en real-verden ægtefælle. Er vi klar til sekundær dem?

Spillere fra EverQuest kan få så sammenfiltrede i deres fantasi verdener at anliggender efterligner dem i sæbe operaer, hvor kone og elskerinde er det væsentlige i krig. Her er et eksempel fra en stilling på EverQuest enker, en online support gruppe på Yahoo (Nasdaq: YHOO) Seneste Nyheder om Yahoo for partnere besat gamere.

"Et par måneder siden, min husbond fortalte mig om en dame, han var forlovet med i spillet," skriver en trist "wid." "Han brød det ud med hende, når hun ville have ham til at forlade mig og komme gifte sig med hende i det virkelige liv."
Lov Catching Up

Lanceret i 2000, koncernens stillinger spænder fra historier om lavt selvværd og forsømte børn mistede fridage og jubilæer.

Rent juridisk ikke i sig selv cyber-anliggender, udgør utroskab. Hvis cyber-snyd fører til en real-liv affære, dog vil den faktiske utroskab kan være grund til skilsmisse i jurisdiktioner, der mener skyld.

Og hvis cyber-snyd er ekstreme og fører til et regelmæssigt mønster af mishandling i ægteskabet, eller forårsager cyber-snyder at opgive helt hans ægteskabelige forpligtelser, kunne det overvejes grund til skilsmisse i fejl og blandet skyld skilsmisse regimer, siger Melissa Murray, en familieret professor ved UC Berkeley School of Law.

På en nylig afsluttende eksamen, der er forbundet Murray et spørgsmål til en klasse af anden og tredje-års studerende om en mand, der var fjoller rundt på Second Life.

"I fremtiden, familieret og andre aspekter af loven bliver nødt til at kæmpe med spørgsmålet om, hvordan man behandler adfærd i disse virtuelle rum," Murray siger.
Symptom på Real Problem

Det meste af tiden, i hvert fald i Second Life, er det ikke gå så langt, siger Lisa Rein af Berkeley. Rein er en hyppig foredragsholder om sociale netværk og virtuelle verdener og har haft San Francisco State University klasser i gallerier på Second Life. Hun mener, at virtuelle verdener er lige den næste fase på online forholdet kontinuum.

"Folk enten forstå sammenhængen deres ægtefælle er at have online, eller de ikke," Rein siger. "Og hvis du hellere vil have en samtale med en person på Second Life end din egen kone, yeah, har du sandsynligvis har et problem. Men det er ikke anderledes end nogen anden online forhold."

I 2011, op til 80 procent af internetbrugere - 250 millioner mennesker - vil deltage i virtuelle verdener, ifølge en nylig rapport fra Gartner Research (NYSE: IT) Seneste Nyheder om Gartner. Så mulighederne for at få nye venner og forbindelser vil formere uden for vores nuværende og noget begrænset MySpace Seneste Nyheder om MySpace forståelse.
Ser kan snyde

Når det er sagt, Rein og andre lægger vægt på, at det er vigtigt at huske den uendelige utilsigtet situationer i virtuelle verdener, der kan blive misforstået som flirter eller snyd.

"Reglerne i fysik ikke arbejder i den virtuelle verden," siger Jeremy Bailenson, direktør for Stanford's Virtual Human Interaction Lab, som blev lanceret for fem år siden for at studere den sociale adfærd i virtuelle verdener. "Du kan dele kroppen plads, tilsidesætte andre folks adfærd og transport til et andet land."

Endnu vigtigere er, er mennesker ikke udviklet sig nok til at have et modul til at reagere forskelligt på virtuelle ting, siger han, så nonverbale adfærd og reaktion er næsten identisk online, hvad der er i den virkelige verden.

Tag Rein's Second Life avatar, Haley Bailey. Hun er en pige-next-dør type (den prunkløst, default avatar i jeans og en T-shirt), der har fundet sig selv, uden hensigt til, i tvivlsomme situationer.
Nice Outfit

Engang i Second Life, vandrede Rein i en gotisk natklub, hvor hun accepterede en gave af tøj fra avatarer hun lige havde mødt. Da hun prøvede tøj på, fandt hun sig selv iført en provokerende outfit og drikke blod fra et horn.

Et andet Lifer som kontrollerer en avatar med det første navn på Oz fortæller om roaming mørke gyder, hvor prostituerede vinke, han mente ikke at være der. En anden relæer, hvordan en lille arm bevægelse sætte hende i en missionær stilling med avatar sidder ved siden af hende til en fest.

"Det er karakteren af det miljø, prøve ting uden betydning," Rein siger. "Så der er omstændigheder, hvor krammer med en fremmed kunne være helt uskyldig. Du kunne bare snuble i en situation, bogstaveligt."

Hvis en ægtefælle skulle blik på skærmen på det forkerte tidspunkt, Rein siger tingene kunne se rigtig dårlig.

En anden gang, da hun var i en lang distance forhold, Rein og hendes kæreste på det tidspunkt mødte op i Second Life. Efter vandre rundt, fandt de sig i en fancy soveværelse af et stort hus. På sengen var en kæle bold. De nåede både over og rørte den, og bolden lægge dem i en krammer position.

"Det var virkelig dejligt," husker hun. "Og meget givende. Jeg følte virkelig, som om jeg var med ham. Men hvis han gjorde det med vilje med en anden, ville det ikke være cool."
Ligesom en Real Affair

Klinisk psykolog Kimberly Young, direktør for Center for Online Addiction Recovery i Pennsylvania, har forsket i Internet adfærd og online afhængighed siden 1995. Hun anslår, at 60 procent af hendes private praksis klienter beskæftige sig med online anliggender.

"Som enhver sag, skal den person følelsesmæssigt lukker ned fra hans eller hendes partner og beskæftiger sig med følelsesmæssige og fysiske relationer uden for ægteskabet," siger Young, forfatteren til "Fanget i nettet: Hvordan kan genkende Tegn på Internet Addiction - og en vindende strategi for Recovery. "

Online anliggender er sværere at behandle og afsløre, fordi de opstår på en computer i hjemmet snarere end på en bar eller på kontoret, Young siger. Hvad mere er, kan de finde sted, mens en mand eller kone sidder i det næste rum.

"Internettet giver mulighed for anliggender kan ske, når de (normalt) ikke ville have," forklarer hun. "Normalt person ikke søger en udenomsægteskabelig forhold, men opdager en online."

De effekter, men det er lige så ødelæggende for ægteskabet, ifølge en artikel Young offentliggjort i Journal of Civilstand og familie terapi. Unge skriver, at partnere følte sig forrådt, afviste, forladte og ødelagte, og at det var "så følelsesmæssigt smertefuldt at dem som bor, eller offline, anliggender."

Som eWidower, en EverQuest Widow siger om hans kones transformation:

"Hun var så seksuelt og til rådighed for flere fyre på nettet, og hun satte mig på hylden," skriver han. "På et tidspunkt havde hun selv fortalt mig, at jeg ville få mere intimitet, hvis jeg vil stoppe protester mod fyrene online. Hun havde også sagt, at hvis jeg ønskede mere opmærksomhed fra hende, skal jeg tage nogle lektioner fra online fyrene .. . Det var dårlige. "