lørdag den 28. juli 2012

Sprede din dating portefølje


Når du er derude dating, er det nemt at blive fanget i en skure og at fortsætte med at date den samme slags person igen og igen, fordi det føles velkendt og behageligt. Men nogle gange at spille det sikkert ikke producere de resultater, du virkelig ønsker, resultater, som vil give dig den bedste person, den person, som du kan bruge dit liv.

Tilsvarende, når du investerer i din aktieportefølje, kan du vælge at spille det sikkert og bo i de samme bestande i lang tid, selv om de ikke klarer sig så godt, fordi du kender disse bestande, og de føler sig trygge. Eller du kan have sådan en diversificeret portefølje, som du aldrig tager sig tid til at vide meget om noget en bestand i særdeleshed. I investere ligesom i dating, er en masse mennesker ikke tryg ved tanken om at ændre deres portefølje, fordi det ukendte er risikabelt, selvom det kan give bedre resultater på lang sigt.

Så hvordan kan du vide, hvis du skal holde med, hvad du ved eller tage en risiko og diversificere? Og hvis du gør diversificere, hvordan skal du gå om at gøre det? Lad mig give dig nogle råd om, hvordan at træffe den beslutning ...

- Evaluer din nuværende dating situation, ligesom du vil evaluere din nuværende aktieportefølje. Hvis din portefølje har en bestand i det, din betydelige andre, skal du beslutte, om det er tid til at gøre en indsats, bare for ham eller hende, eller hvis det er tid til at spille feltet, investere i nogle andre bestande, og se, om disse bestande giver bedre resultater for dig.

- Tænk over dine langsigtede mål, når det kommer til at have et forhold på samme måde som du ville gøre, når du beslutte, hvordan man investere. Leder du efter ægteskab eller en langsigtet hold? Eller søger du løbende en masse mennesker, indtil du finder den rigtige person, ligesom du ville investere i en masse lagre og se hvilken en popper? Enten tilgang er fint, men du skal være klar over, hvad du rent faktisk ønsker at opnå.

- Spørg en anden til at hjælpe dig med at evaluere din dating omstændigheder, ligesom du ville finde en uddannet rådgiver til at hjælpe dig med at evaluere din aktieportefølje. Find nogen, der har en målsætning øje, men på samme tid, dine personlige mål ved. Lad ham eller hende give dig hans eller hendes udtalelse om, hvorfor du skal vedligeholde din portefølje, som den er, eller komme ud og forsøge at mødes med en ny.

- Uddan dig selv om, hvad slags mennesker man kunne potentielt dato ligesom du ville uddanne dig selv om den slags lagre, hvor man kunne investere. Hvis du altid har fokuseret på blue chip aktier, måske er det tid til at tænke en lille hætte lager nu, dvs, måske er det tid til at prøve dating nogen forskellig fra din norm. Er den type person du altid vælge at arbejde for dig? Måske hvis du har ændret din type en smule, ville du finde en bedre forbindelse.

- Vær proaktiv om at lade folk vide, at du forsøger at møde nye mennesker ligesom du ville lade folk vide, hvis du ønsker at investere i nye aktier. Gå til mennesker i dit liv som dine venner, familie og kolleger som troværdige fortrolige og lad dem foreslå nogle nye kundeemner.

- Hvis du allerede har en diversificeret portefølje, og du er derude at spille på, bruge lidt tid på at evaluere hver enkelt person, du i øjeblikket dating ligesom du vil evaluere hver bestand du har i din portefølje. Er du bærer en dødvægt, hvilket betyder, at "lager" ikke er for dig på alle, og måske er du bare spilder din tid? Eller er der nogen en bestand, der virkelig overstråler alt det andet og måske det er tid til at fokusere på ham eller hende mere eksklusivt?

- Tænk på, hvem du er dating i øjeblikket, og hvorfor han eller hun er virkelig i dit liv, ligesom du ville overveje, hvorfor bestandene er i dine porteføljer. Er du bo med nogen, fordi du er bange for at være alene, eller fordi du er bange for det ukendte eller bor du med nogen, fordi han eller hun er den rigtige for dig, og du er bare tøver med at foretage en fuld-blæst engagement.

-Find forskellige måder at møde nye mennesker ligesom du ville finde forskellige måder at høre om nye lagre. Måske du kan acceptere en invitation til en begivenhed eller fest, hvor der vil være et anderledes publikum, ligesom måske du ville læse forskellige forsknings-materialer til at afdække noget anderledes i at investere.