fredag den 24. december 2010

Mænd Sig 'jeg elsker dig' Hurtigere end kvinder, Study Finds


Stereotypen synes at være forkert, når det kommer til kærlighed og dating blandt mænd og kvinder. Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af det britiske Stella Magazine og YouGov, tage mænd i gennemsnit kun syv måneder til at erklære "Jeg elsker dig" til en partner, mens kvinder tager et gennemsnit på otte måneder.

Selv om resultaterne modsiger populære synspunkter, at mænd generelt er mindre følsomme og følelsesmæssige, mens kvinder har tendens til at bære deres følelser på deres ærmer, Oliver James, den kliniske psykolog og forfatter til undersøgelsen påpeger, at disse resultater ikke fortælle os hele historien.

James siger, at mænd er tilbøjelige til at få "fejet væk" af nogen og falde i kærlighed oftere end kvinder. Han anfører, "det er fordi kvinder moden hurtigere end mænd, og udvikle sig til mere hårdkogte, realistiske og i kontakt med deres følelser. Så når en mand siger "jeg elsker dig" det kan være hans måde at håndtere med en masse af komplekse, vanskelige følelser, at han ikke rigtig forstå, hvorimod når en kvinde siger det, kan det bære en større vægt. Den klassiske kliché er, at mænd bruger kærlighed til at få sex og kvinder bruger sex til at få kærlighed. "

I undersøgelsen fandt også en forskel i dating mønstre blandt singler i forskellige aldre. Kun en femtedel af de unge singler har tilsluttet internettet dating sites, mens næsten to tredjedele af mænd og kvinder over 55 har tilsluttet sig. Og succesraten? De ældre aldersgruppe mødtes flere online datoer og havde mere varige relationer. De over 55 år mødte op med et gennemsnit på otte personer hver, og havde relationer med et gennemsnit på to hver.

Den ældre aldersgruppe er også mere eksperimenterende, når det kommer til dating, med en femtedel tilslutte sig en matchmaking organisation og en ud af syv deltage i en singler begivenhed. Næsten en fjerdedel har prøvet speed dating.

Stella bestilt YouGov at interviewe næsten 2.000 mænd og kvinder i alle aldre og baggrund, der har været på mindst én dato i det forløbne år.

??????? ??????? ???? Speed Dating ???? ?????