mandag den 16. maj 2011

Få en Cloud kæreste


Af Sara Yin

Flere detaljer er kommet i omkring Cloud kæreste, en californisk baseret start med en vantro forudsætning: det vil matche dig til din ideelle kæreste til en Internet-only forhold.

Ifølge medstifter David Fuhriman (til venstre), det websted, der starter den 26. april, vil ikke være som de er beskrevet i marts.

For startere, vil tjenesten være gratis ("i modsætning til din sidste dato," sloganet siger.) Så er yderligere sky veninder.

"Hvad vi skaber udvisker linierne mellem virkelighed og fantasi," Fuhriman sagde i en erklæring. "Vi tillader folk at definere deres ideal selv, finde deres perfekte kæreste eller kæreste, og tilslut og interagere, som om denne person eksisterede. Vi vil opfylde de 4 trin på destinationssiden, men ikke skabe nogen falske konti. "

De fire trin er beskrevet på Cloud Girlfriend er: 1. Definer din perfekte kæreste. Trin 2: Vi bringer hende til eksistens. Trin 3: Tilslut og interagere med hende offentligt på dit foretrukne sociale netværk Trin 4: Nyd en offentlig lang distance forhold til din perfekte pige.

Fuhriman sagde, at ud over at være en "sjov spil for folk at spille" det vil også lære folk, hvordan man håndtere relationer.

"Ligesom man siger,» Øvelse gør mester. " Sitet kan hjælpe folk mødes og praksis at forvalte et reelt forhold, og så tage den i den virkelige verden "(Un-ironiske spørgsmål: Hvad verden er denne mand bor i?).

Grundlæggerne bag Cloud kæreste taler stadig på Facebook for at sikre, at de overholder dens vilkår og betingelser, men den app har ingen planer om at bruge falske Facebook-profiler. I stedet vil en rigtig kvinde kommunikere med dig gennem din sky kærestes profil. Brugere kan vælge fra et bibliotek med billeder til at bestemme, hvad hans eller hendes sky kæreste ser ud.

Så selvom du ved, at din varme, vittig, intelligent, rig nye kæreste på Facebook er faker end falske, kan dine Facebook-venner ikke kende forskel.

Tilmeld dig på Cloud kæreste for en invitation til lanceringen.

Speed Dating 101: Drop The Pickup Lines