fredag den 12. august 2011

Sådan Kolde Approach på gaden


Der er tonsvis af måder, du kan henvende din tilgange. Ingen er idiotsikker fordi: 1. Din tone og kropssprog så meget mere end indholdet. 2. Åbnere er værdiløse, hvis du ikke fik spillet til at bakke dem op.

De 3 anden regel

Så vigtigt. Så snart du ser dit mål, og hun pletter du det er tid til at gøre din flytning. Må ikke tænke eller planlægge, bare tvinge din krop til at gå op til hende. Dette gør, at føle sig mere spontan, og du ikke kommer ud som en uhyggelig stalker.

Beskæftiger sig med bevægelige mål

Det er virkelig svært at gøre, fordi de fleste mennesker ikke kan lide at blive afbrudt, når de er på vej et sted hen. Du er bedre stillet følgende fra en afstand for at se, hvor de ender.

Jeg er ikke opmuntrende forfølgelse her! Forskellen mellem Stalker og Don Juan er, at du nærmer dig og engagere dine mål i en samtale. Hold dette for øje.

Øjenkontakt

Det er forbløffende, hvor mange personer du kan faktisk komme til at sige "hej" til dig. Alt du skal gøre er at holde øjenkontakt med sikker kropssprog og flash en oprigtig endnu underfundigt smil på dem. Det smil er vigtigt, at det er et lille smil, hvor dine øjne kradser lidt op og hjørner af dine læber skrue op, ingen tænder viser. Tænk Mona Lisa.

Dette er en meget indbydende ansigt at forelægge mennesker, og det også giver dem en følelse som de allerede kender dig. Mange gange vil de sige goddag, men selv hvis de ikke gør det, jeg oplever, at de er mere åbne over for mig, når jeg starter min tilgang på denne måde.

Indledende der åbnede

"Hej!" (Smil) "Hey, er hvordan det foregĺr?" "Hej mit navn er X, og jeg nyder at møde nye mennesker. Hvad er dit navn? "

Disse arbejder okay, men du må hellere have nogle tætte opfølgning, fordi du har mindre end ti sekunder, før hun beslutter, om du er værd at tale med.

Observationelle der åbnede

Du tager i dine omgivelser, og ligeledes være opmærksomme på, hvordan hun reagerer på sine omgivelser, så skal du kommentere den.

Det kan være alt fra "Wow, den by Sørg er smuk i foråret." Til "Damn, se på størrelsen af ​​den fyr! Jeg har set nogle fede mennesker i mit liv, men han tager den kage! "

Det betyder ikke noget så længe du åbne med den mentalitet, at du allerede kender dette chick. Hvis du kan omformulere dine tanker til at behandle disse hotties som om de er dine venner ret off the bat, er du godt på vej.

Den første pickup jeg nogensinde har gjort i mit liv var ved hjælp af denne oplukker. Jeg var i metroen sidder ved siden af ​​denne varme asiatiske pige og i den anden ende af bilen var en flok larmende high-school børn, der var play-kampe og sige de mest sjofle og uhensigtsmæssige ting virkelig højt, generelt medfører en stor scene . Et par ældre mennesker blev put-off og flyttede til en anden bil.

Jeg vendte mig mod pigen, rystede på hovedet og sagde: "Kids, i disse dage". Hun var ligesom, "jeg kender! Kan du tro, hvor disse fyre bærer på? Det er så pinligt! "Vi talte for lidt om den faldende standarder for uddannelse, og hvordan børnene var ved at blive Dumberer. Hun lo på min mispronunciation, og så hende stoppe kom op. Da hun var at samle sine ting til at forlade, jeg fortalte hende, at gaderne var et farligt sted fuld af dumme bøller og spurgte, om hun ønskede at blive eskorteret hjem af en stærk mand, der ville beskytte hende. Jeg forventede hende til at sige "nej tak" ligesom alle de andre piger, jeg havde uden held forsøgt at hitte på, men hun overraskede mig ved at sige "helt sikkert!" Jeg gik hendes hjem og hun sagde, at hun var sulten, så vi snuppede aftensmad og bagefter gik for en månelyse spadseretur.

Udtalelse der åbnede

Bed om en kvindelig udtalelse om næsten alt.

På mall "Hey, jeg har brug for en kvindes mening. Hvad synes du om denne Köln / skjorte / sko? "

På gaden - "Undskyld mig, men jeg er ny i byen og leder efter et dejligt sted at spise / shop / etc Kan du anbefale nogen?"

Brug af tidspres

Tage presset ud af dig selv ved at sige, at du kun har et par minutter til at tale, fordi dine venner venter på dig, eller du har en aftale, osv. Dette afvæbner dem fra at tænke, at du forsøger at samle dem op.

Her er et eksempel fra en pickup jeg gjorde for nylig om en pige, som blev spist af sig selv i den udendørs del af en restaurant.

ME: Undskyld min afbrydelse, men hvordan er maden her? Er det godt (sagde i en so-so tone) eller er det goood (sagde i en imponeret tone med et smil)
HER: Åh, Den er goooood (efterligne min tone)
ME: Alright køligt ... hey, noget, hvis jeg sidder sammen med dig et øjeblik? Jeg skulle møde mine venner i et par minutter, og jeg hader bare at vente på at gøre noget.
Hun inviterer mig til at sidde og jeg fortsætter:
ME: For at være ærlig, er jeg lidt nervøs, har jeg ikke set disse fyre i år, og de altid bruges til at vælge på mig for at være så genert. Jeg har altid set op til disse fyre i en storebror slags måde. (Pause) Lad os sige, du ved, hvad der ville rock? Når jeg møder dem, vil jeg forbi igen, så bare flirte med mig, hardcore og jeg vil foregive at være kæmpe dig ud, okay?
HER: (griner)
ME: Bare rolig, det kan gå begge veje, hvis du nogensinde har brug for en lade kæreste at vise sig som et trofæ, ville jeg være glad for at hjælpe dig!
HER: Haha, men jeg har allerede en kæreste.
ME: Hey det er skønt! Jeg vil vædde på at han er sikker nok i dit forhold, så du leje en boytoy for aftenen.
HER: (fniser)
ME: Ved du hvad, jeg er nødt til at køre, men du virker som om du har en god sans for humor. Jeg godt lide. (Hand hendes pen og papir) Lad os mødes engang i et par griner, bringe din mand, hvis du ønsker. Eller du kan bare bruge mig til at imponere dine veninder.

Hehe, hun nedskrev 3 forskellige numre, og hendes e-mail og fik mig til at løfte, jeg ville kalde hende.

Forslag Opener

Du kan også give din mening som en oplukker. Hold udtalelser seksuelt neutrale selv. Må ikke fortælle hende, hvor varmt / smuk hun er, eller kigge på hendes bryst, husk øjenkontakt!

For eksempel, som på videoen butikken, hun er ved at udvælge et svirp - "Åh mand, ikke leje det! (Pause og lad hende spørge, hvorfor) Det er spild af tid og penge! Jeg så det i retning af 10 minutter og ville skyde mig selv! "

eller på bagsiden "Det er et glimrende valg, en af ​​mine yndlingsbøger / film af hele tiden! (Pause til reaktion) Hvis du kan lide denne bog / film, så vil du elske xyz ... "

Du kan anvende denne oplukker næsten hvor som helst folk køber ting. Bare ændre formuleringen omkring.

Favor Opener

Har hende gøre dig en tjeneste lige fra starten.

Bede hende om at holde noget for dig, eller se dine tasker til en anden og derefter forlade hende for et minut. Du opbygger suspense, fordi i den tid, du forlader hende der, er hun undrende: "Hvem fanden er det?" Når du kommer tilbage, du har licens til at Kino og være kærlige med hende, fordi hun fortjent det.

Jeg kan ikke bare bruge dette til en opener enten. Du ville blive overrasket over hvor mange piger er villige til at gøre dig en tjeneste, hvis du spørger pænt. Jeg synes, at de rent faktisk elsker at hjælpe og er mere modtagelige for mit fremskridt, fordi de tjente min hengivenhed. Jeg vil normalt kramme dem og sige "Du er den bedste!" Og give dem hundrede lille kys på kinden.