tirsdag den 4. maj 2010

Tips til Long-Distance Dating


Long-distance dating relationer kan være utrolig svært at vedligeholde. Både mænd og kvinder kan få deprimeret og frustreret fra den lange afstand og mangel på kommunikation. De fleste lange afstande dating relationer ende inden for de første seks måneder. Men der er håb. Med millioner af par der bor bor i forskellige byer, er dating nogen langt væk klart muligt, også selvom det er svært.

Tal med den person, du Dating

Dating relationer med en person, der bor et andet sted er vanskelig. Den vigtigste ting du kan gøre er tale om dine forventninger og sæt dating forholdet grænser. Hvad kan du og kan du ikke? Kan du gå på datoer med andre mennesker, for eksempel?

Men taler ikke standser ved indstilling grænser, når du er dating lange afstande. Du er nødt til at tale. Jo mere du kan tale, jo bedre. Kom godt i en VOIP konto vil gøre tale gratis, så du ikke behøver at bekymre dig om lange afstande telefontakster.

Selv med militære dating relationer taler kan være svært, du stadig nødt til at afsætte tid eller det, selv om det kun en gang om ugen. Dating er typisk en social ting, så når du er dating en person, der er langt væk, høre hans eller hendes stemme vil gøre det lettere, men det betyder ikke, det bliver let.

Jo mere du deler og kommunikerer, jo hurtigere den tid går, og jo mindre vil det føles som du er, bortset fra den person, du dating. Du vil blive en del af hinandens liv, selvom din lange afstande. Og det er hvad der gør dating relationer arbejde.

Skriv bogstaver (og emails)

Masser af mænd har svært ved at forstå, hvorfor kvinder finder modtage faktiske bogstaver spændende. "Jeg vil bare en e-mail," Tom fortæller Jill. For Jill, 'at bare ikke nok. Du kan ikke kram en e-mail under din hovedpude og høre det krølle, som du falder i søvn. Du kan ikke lugte ham på det og forestille sig ham at skrive det.

Breve er mere personlige. De siger, at du sad ned, tænkte den person og sendt ud et brev. Hvis du kan skrive en kladde, før du sender en sidste kopi. Det vil gøre det rart og pænt, og den person, du dating behøver ikke at vide om den første kopi.

Selv hvis du taler med den person, du dating hver dag, modtager et brev med et frimærke og alt, er speciel. Selv hvis du allerede har diskuteret de ting i brevet.

Tilbring tid sammen med andre mennesker

Hvis den person, du dating er langt væk, er det nemt at falde ind i depression. Hvis du kukkelure rundt og ikke kommer ud, vil det ikke få nogen bedre. Den depression vil vokse værre, og du så vil jeres forhold. Ved at tilbringe tid sammen med mennesker - af samme køn som dig - du får den sociale interaktion, du har brug for og mangler i din dating forhold. Du vil også indse du har venner og behøver ikke at blive hjemme.

Når du bruger tid sammen med andre mennesker, er du dating forholdet vil blive bedre, også. Du vil være i en bedre humør, og det vil sige mængder i den måde, du interagerer med den anden person og den måde du ser dit forhold. Det kan også hjælpe løfte dig ud af depressionen.

Send Gaver

Alle kan lide gaver. Og når du sender gaver til den person, du dating, de behøver ikke at være dyrt. De kan være noget simpelt: et billede af jer to sammen, fra når du først begyndte at date, for eksempel. Eller det kan være et billede af netop dig, hænge ud med vennerne. Overveje at sende cookies eller noget du gør dig selv.

Hvis den person, du dating bruges til at bo i samme by som dig, måske en påmindelse om hjem være rart også. Overveje at sende en optagelse af et par timer af sin favorit radiostation. Eller send billeder fra en selv, hun plejede at deltage tilbage i.

Rejser

Tag springet og besøge din betydelige andre. Prøv at oprette gange, og ture, så du og den person, du dating kan se hinanden og tilbringe tid sammen.

Dating Tips til h�ndtering af Blind Datoer


Er du afhængig af Internettet Dating Game?


Har du brug on-line dating-tjenester for at opfylde dit livs kærlighed? Er du afhængig endnu? Har du krydset over, at fine linje, hvor kærlighed og forelskelse bliver lyst? Har det, der engang startede som håb og illusion vendte sig til desperation og desillusion i din internet quests? Hvor meget er for meget og hvor langt er for langt, når det kommer til verden af Internet cyber romantik? Godt spørgsmål!

Hvad er det Internet dating, der gør det så vanedannende? Kan det virkelig være vanedannende? Ved første øjekast virker nogle ville sige, godt ita € ™ s lutter sjov og spil. På sekunder wink ISNA € ™ t at hvor misbrugsproblemer som gambling, druk og drugging hele startede ud? Hey, folk får afhængige af sjov og spil! Måske tre ting skiller sig ud som gør Internet dating vanedannende: Itâ € ™ s vække, ita € ™ s vane formning og det giver behov for opmærksomhed. Når behovet for opmærksomhed og arousal bliver vane formning, du er godt på vej til afhængighed.

Alt, hvad der er noget nyt og nyt er spændende! Det vækker os på måder, vi kan kun håbe på. Mange mænd begynder at bruge internettet til møde og dating med de bedste i intentionsâ € | For at opfylde nogen speciel. I sidste ende bliver mange af disse â € œbest laidâ € intentioner et vanedannende middel til et mål at få lagt. Du ser, når du gør noget igen og igen du keder dig, mindre vakte og kræver mere stimulation. Jo længere du bor on-line, desto mere sandsynligt at du vil blive desensibiliserede og i sidste ende passerer linjen fra kærlige intentioner om at lystne fristelser.

Letâ € ™ s være realistiske, møde en person, on-line tager tid. De fleste mænd ikke har tålmodighed. Vi lever i en fast food konkurrencedygtigt samfund for at have det, når jeg ønsker det, der normalt nu. Du snooze du taber. Tilføj til det faktum, folk post ganske forførende, lokkende og saftig billeder og profiler af sig selv på nettet og du har ingredienserne til begær og fristelse. Med deres natur, er mænd visuelle væsner. Hvordan kan du ikke få aktiveret som næsten nøgne eller nøgne kvinder søger loveâ € | eller sex? Her er du forsøger at arbejde kvinder med håb om at møde dem og ita € ™ s tager for lang tid.

Langs kommer frække og grimme billeder af â € œwhip bitchâ € divas med organer og ser mulighed for hedonisme, og hvad der engang startede som møde Ms Right ændringer møde Ms Right Now! Den generelle mandlige opfattelse er, at hvis en kvinde er klædt provokerende, handler sleazy og let, og bares alle, da hun skal være til rådighed for umiddelbar fjernelse. Hvorfor ikke bare tage et smugkig ind i Pandoraâ € ™ s kasse? En lille smag wonâ € ™ t såre! Nå, thatâ € ™ s hvad mange kokain og krystal methan misbrugere sagde, da de prøvede det for første gang. Jeg siger ikke, Internet dating og sex er det samme som en narkoman, men jeg siger nysgerrighed åbner nogle døre, der var aldrig meningen, at være åben. Nysgerrigheden har dræbt den kat ved mange lejligheder. Safari jægere er også blevet slået ihjel af fisse!

Mange mænd får afhængige af denne on-line ophidselse. Tilføj webcams og virtuelle steder og dette bliver som at gå på en nudie bar minus dækslet afgift. Den eneste forskel mellem nudie barer og on-line dating, er â € œreverse arousalâ €. Hvor langt er du villig til at gå med at vække den anden person? Grad billeder, ferie billeder og alle de andre uskyldige billeder, du indsendt begynde at få erstattet med nøgenbilleder og genital skud. Før du ved af det, er du kommet en Internet ekshibitionist. Du kan starte din egen reality show kaldet â € œlifestyles af desperate og shamelessâ €! Nogle mænd begynder krydsende linier, at grænser og solsystemer for anstændighed og integritet få nogle oneâ € ™ s opmærksomhed theyâ € ™ ve aldrig mødt med håb om at komme i hendes bukser. Alt dette skete, fordi du fik keder sig, utålmodig og ophidset af en nøgen pige. Efter alle de nøgne udgør, udsætter og fremskaffelse i sidste ende har du fået den nøgne bombe? Sandsynligvis ikke! Hvad dælen, det var kun på bekostning af din moral, skrupler og integritet. Skål!

Internet dating og chat er meget vane formning. Du ved youâ € ™ re afhængig når du skal være på dagligvarer, bestemte tidspunkter af dagen, din dag kredser om at være on-line, du går glip af arbejde eller sociale aktiviteter, der skal on-line, er tiden ikke længere er en faktor, når du er on-line, og du udvikler psykiske abstinenssymptomer, hvis du går glip af en dag eller en â € œon-linea € udnævnelse. Desuden tilføje til den omstændighed, nogle mænd bruger tusindvis af dollars for at spille on-line eller engagere sig i autoerotic stimulation og dette bliver deres primære middel til ophidselse. Det er, når du kender youâ € ™ ve krydsede linjen fra vane til afhængighed. I en vane du stadig har en vis grad af kontrol og kan vælge at gå på nettet eller ikke gå on-line. I afhængighed, erstatter nødvendighed vane og valg. Du skal være on-line. Hvis du er seksuelt afhængige af at være on-line for ophidselse og Klimaks, du skal være on-line at komme i gang. Itâ € ™ s ikke overraskende nogle mænd er on-line 3-4 gange dagligt sommetider oftere bare at komme i gang. Når du kommer til dette punkt, er du o længere virkelig interesseret i at møde nogen for et forhold, du er afhængige af sted bare for at â € œget Offa € œ. Som en kendsgerning, jeg har talt med mænd, der startede on-line med ædle hensigter, fik hooked på den sexede kvinder, og derefter fik hooked på at onanere samtidig med at on-line. Nogle mænd fortalte mig, at de ville formentlig aldrig selv mødes kvinder, selv om de kunne få lagt til virkelighed. De var mere vænnes og / eller afhængige af on-line dating, som deres visuelle og foregribende fantasi til seksuel ophidselse!

Den opmærksomhed man får fra at være on-line kan blive spændende, overvældende og vanedannende! Hvad fyr doesnâ € ™ t vil chatte med og måske møde nogle af de smukkeste kvinder i verden? Hvad fyr doesnâ € ™ t ønsker at leve drømmen om dating 2 eller flere af disse kvinder på samme tid? Nogle mennesker tror, Internet dating er bare thatâ € | Dating. Hvis du er on-line forsøger at opfylde kvinder og dato dem, så er du slags â € œdatingâ € dem allerede. Nogle mænd begynder at tro de er selvbestaltet gigolos arbejder mange kvinder on-line på samme tid. Dette er fantastisk til de mandlige ego. Det giver også mænd til at føle stor, at de kan tiltrække en ny smag i ugen, endsige smag af dagen! Nogle mænd har fortalt mig, at nogle on-line dating-tjenester har lidt gimmicks som at være i stand til at sende cyber smiley ansigter eller blomster til andre medlemmer. De samme mænd har fortalt mig ita € ™ s gerne hakkene på den gamle Gunslinger bælte. Jo mere af disse har du bedre det gør du føler dig. Du begynder at føle sig som enhver kvinde vil have dig. Som en kendsgerning, faktisk nogle mænd fortalte mig den tillid, de får fra cyber verden hjælper dem lykkes i den virkelige verden for dating. Afhængighed af on-line dating kan udgøre et problem, hvis du altid er on-line du aldrig har en chance for at gøre noget â € œreal datingâ €!

Pas på skjulte dias, slanger og snarer on-line dating. I starten du styrer det, men på et tidspunkt kan det begynde at kontrollere dig. Du vil vide, hvornår det kontrollerer dig, når du er nødt til at holde minde dig selv at du er i kontrol, og at du kan forlade når du har lyst.