fredag den 2. juli 2010

Jomfruelighed lover ikke arbejde?


Jomfruelighed løfter, som unge Løfte at afholde sig fra sex indtil ægteskabet, har lidt udholdenhed blandt dem, der tager dem, en Harvard undersøgelse har fundet.

Faktisk. Mere end halvdelen af de unge, der gør sådan underskrevet, offentlige lover opgive deres løfter inden for et år, ifølge undersøgelsen frigivet i denne uge

Resultaterne har rejst vrede paagaeldende kvinder for Amerika, en konservativ organisation, støtter unges seksuelle afholdenhed.

"Den Harvard rapporten er forkert," sagde Janice Crouse, en fyr på en bekymret Kvinder for Amerika tænketank.

"Denne undersøgelse er i direkte modstrid med udviklingen har vi været vidne til i de seneste år," Crouse sagt. "De, der gør jomfruelighed løfter har vist større vilje til at redde sex for ægteskab."

Jomfruelighed løfter blev indført i begyndelsen af 1990'erne som en del af den kristne Sex Education Project. Deres voksne mestre hagl de løfter, som alene hviler på den enkelte ord, som et stort skridt i retning af at reducere teen graviditet og hæve moralske værdier.

Ved nogle skøn, har mindst 2,5 millioner unge i hele verden offentligt lovet at udsætte sex indtil ægteskabet. De omfatter jomfruer, samt dem, der har haft en seksuel oplevelse, men som sværger til at afstå fra yderligere aktivitet.

Mange slidringe eller andre smykker for at symbolisere deres løfte.

For Harvard rapporten analyseres forsker Janet Rosenbaum data fra den nationale longitudinelt studie af unges sundhed, en national undersøgelse foretaget af National Institute of Child Health og Udvikling. Det er den eneste regering-sponsorerede undersøgelse, som beder om jomfruelighed løfter.

De 14.000 undersøgelsen emner blev interviewet i 1995 og re-interviewet i 1996 og 2001. De var i alderen 12 til 18, og kom fra hele USA.

Rosenbaum fandt, at 52 procent af dem, der sagde, at de havde underskrevet jomfruelighed løfter havde sex inden for et år. Derudover, at 73 procent af dem, der fortalte den første undersøgelse, at de havde taget et løfte, men senere havde sex nægtet at gøre sådan et løfte, da de blev undersøgt en anden gang.

"Dette kan indikere, at de ikke er så tæt tilknyttet med det løfte," Rosenbaum sagt.

De unge var også upålidelig i rapporteringen af deres seksuelle erfaringer, Rosenbaum sagt. Næsten en tredjedel af ikke-jomfruer i den første undersøgelse, der senere tog en jomfruelighed løfte sagde i næste undersøgelse, at de aldrig havde haft sex.

"Det lægger en masse fejl i disse undersøgelser," Rosenbaum sagt. Jomfruelighed pledgers, hun bestemt, "er mere tilbøjelige til at give dårlig information - upålidelige data - om deres seksuelle historie."

Medicinsk testning er en mere pålidelig gauge af unge seksuel aktivitet end deres egne rapporteringssystemer, Rosenbaum sagt.

SFGate.Com

�Por qu� de noviembre y diciembre es un mal momento para Trate Online Dating