søndag den 4. september 2011

Hook en Brother Up


Vi har alle hørt udtrykket "Hook aA Brother Up." Og hvad bedre til at fange en fyr op med, end en kvinde?

Hver eneste fyr på planeten har mindst et par piger som venner. Så i teorien, jo flere fyre, du ved, jo flere piger, du bør vide.

Forestil dig du får et telefonopkald fra en af ​​dine venner der går noget som dette:

"Hey, Bro, tjek det ud. Jeg talte med min ven Stacy, du ved, den varme blonde chick du kunne lide i det billede jeg viste dig? Og siden du er min dreng, var jeg sælger dig big time, og hun blev at købe det.

"Efter jeg fortalte hende, hvordan du er en musiker, en martial kunstner, og hvordan du hader broccoli så meget som hun gør, er hun ved at dø for at møde dig Her er hendes nummer. - Jeg fortalte hende at holde fredag ​​aften åben, så du kan indstille noget op med hende. "

Hellige Kristus. Er det en ven eller hvad?

Ring mig en Psych større, men lad os analysere det en smule, skal vi? Din ven tog bare pleje af mindst 80% af arbejdet for dig - vi har helt omgået den kejtethed at forsøge at skabe øjenkontakt og den potentielle afslag på en anmodning om en dans / samtale / telefonnummer, osv. ..

Og ikke at forglemme, hun allerede kender nogle ting om dig - ting, der skal tjene som udgangspunkt i samtalen. Så nu, at din ven har fjernet størstedelen af ​​den nervepirrende aspekter af en indledende mand-kvinde interaktion, bør resten være glat sejle.

Som vi alle ved, du er en fantastisk fyr, og være sammen med dig er den bedste beslutning en pige nogensinde kunne gøre - det eneste emne (indtil nu, det er) var at få en pige til at give dig den tid af dagen for at bevise dette meget til hende.

Nå nu du har fået hendes tid - din gode ven (som vil blive generøst belønnet enten i form af alkohol, næste gang du er ude sammen, eller ved at returnere den fordel med en pige, du er venner med) har allerede sørget for af denne.

Logisk set er det meget lettere (mentalt, følelsesmæssigt og endda økonomisk) at erfare, at en kvinde ikke er tilgængelig og / eller uinteresserede fra din ven, end det er at komme til den samme konklusion efter: blive skudt ned, bliver blæst væk / stod op, da en falsk nummer, eller blive malket af (Doc Kærlighed er opfundet-vilkår) en "lejesoldat" eller "professionel dater."

Kvindekønnet, allieret med Cosmo magasin og kvindelige-partisk kærlighed eksperter, har ført en krig mod mand for lang tid siden - en krig, som vi kan vinde, hvis vi sætte os sammen og snyde disse simple, følelsesmæssige væsener med vores overlegne logik.

Læs alt på DJ hjemmeside - hvis du er seriøs om at forbedre dig selv og dit kærlighedsliv, så kan du ikke gå galt.

Og husk, næste gang en kvindelig ven af ​​din klage / klynker / græder med dig om, hvad en afskum hendes kæreste er, hvordan hun hader at være alene, eller hvordan hun kan ikke finde en god fyr, munden og ytre noget åben , der lyder sådan her:

"Stephanie, har jeg nogensinde fortalt dig om min ven, Joe? Nej? Åh, han er fantastisk! Du ville elske ham ..."

Så taler din ven op den måde, han ville gøre for dig, om du får denne fyr lagt en ene gang dato, eller bare et telefonnummer, han vil sætte pris på jeres indsats mere, end du kender og vil være særligt ivrige efter at gengælde samme venlighed.