fredag den 26. november 2010

Juster dig selv med din indre natur for True Dating Succes


"Enhver levende ting skal hele tiden søge for udvidelsen af sit liv, fordi livet, i den blotte levende, skal stige selv." Videnskaben om at blive rig ved Wallace hagelapper

Dag vil jeg gerne tale om at tilpasse dig selv med din indre natur. Med andre ord, så længe du er i live, skal du følge visse egenskaber af livet. Dette er indkapslet af en metafor i teksten hvorfra ovenstående citat er taget, om, hvordan en frø engang plantet, vil spire i en plante og producere hundredvis af frø i løbet af det liv. Med andre ord, liv ved det i sagens natur 'øger i sig selv «. Pointen er, at 1 frø ved at leve skaber 100 er ligesom selv og gøre dig selv på linje med livet er det naturligt for dig at øge selv.

I modsætning til anlæg, vi har en kapacitet til at skabe af et mentalt billede til fysiske virkelighed. Så ved at leve vi ikke kun har kapacitet til at skabe ved formering, men også via mental skabelse. Denne mentale skabelse kan anvendes til dig selv for personlig udvikling. Så på en måde, det ved at være i live er i din natur at vokse og udvikle sig og blive bedre og bedre. At acceptere, at grundlæggende virkelighed om dig selv kan ændre hele din selvopfattelse til en af »forhøje«.

Hvis vi tilgang dating og relationer uden at være i en tilstand af "stigning" så succes på lang sigt er usandsynlig. For eksempel, hvis du ikke vokser som en person, så vil nok tiltrække det samme i en anden person og du vil have en kinda kedeligt forhold. (Selv om mange mennesker nøjes med sådan en situation). Hvis du ikke er voksende, og møder nogen, som er, vil de nødt til at forlade dig og vice versa.

Hvis du vedligeholder en attitude af vækst og ekspansion altid at være åben og positiv (på en bestemt måde), så vil du i sidste ende tiltrække en sådan person og dating med en sådan person i sjov & spændende.

Dette vil også skabe grundlaget for et forhold, der vokser - gør det sundt og tilfredsstillende.

"Ønsket om rigdom er det blot evnen til større liv, der søger opfyldelse. Ethvert ønske er indsatsen af en uudtalt mulighed for at komme i aktion Det er magt nå at manifestere sig som forårsager ønske om, at der gør, du ønsker flere penge er den samme. som den, der gør planten vokser. Det er liv, søger fyldigere udtryk! "

Denne lille stykke udtrykker tanken om, at som livet har til formål at øge selv og vokse - og rigdom er nødvendig for at virkelig opleve livet - så at blive rig er en nødvendig del af din vækst. Du skal blot ved at have ønsket om at blive rig er du viser du har evnen til at gøre det. For hvis du ikke havde mulighed for du ville ikke have den tilsvarende ønske.

På samme måde, hvis du har lyst for sjov dating, et godt forhold, eller møde en varm person af det modsatte køn, så er du også har mulighed for og kapacitet til at få, hvad du ønsker. Ved denne metode som beskrevet af Wallace hagelapper, ville ønske ikke eksisterer - det kunne ikke - hvis du ikke har mulighed for at udføre dette ønske.

Wallace fortæller en historie om, hvordan han så en lille dreng bliver frustreret i forsøget på at spille klaver. Han spørger dette barn, hvorfor han var så forvirret, og fik svaret, at musikken kid følte ikke kom ud på klaveret korrekt? dvs han allerede havde kapacitet til at føle og høre den musik, han forsøgte at spille. Han havde bare ikke endnu udviklet smidighed mellem musik og fingre for at kunne spille det. Men han kan lære og spille godt. Ønsket beviser det.

Hvis du nærmer dig møde og dating med den holdning og tro på, at du vil finde, hvad du ønsker og føler taknemmelig for, hvad du får, før du endda få det. Med denne er du villig til at tage skridt til at gøre dine ønsker til virkelighed så har du intet andet valg end at lykkes.

Bemærk: Væksten princip anvendes på dating og forholdet kun virker, hvis du vil "det virkelige liv, ikke blot glæde af sensuel tilfredsstillelse," Real liv omfatter handlinger din mentale, fysiske og åndelige funktioner kultur og din personlige udvikling. Hvis alt hvad du søger, er sex, for eksempel oprette derefter et mentalt billede af at finde en person, der ønsker det samme som dig. Det er, hvad du vil finde. Det er en bedre måde at forførelse for sex kun end at manipulere nogen til at få, hvad du ønsker.