fredag den 29. januar 2010

Fyrene Kun Køb Ny Undertøj Når Dating Someone New


Jeg tror en masse om indkøb, men det undertøj indkøbsvaner af mænd er så meget lavt på min liste over noget, jeg nogensinde overveje.

Men det betyder ikke, jeg kan ikke blive fristet af en saftig overskrift drillende, at mænd kun købe nyt undertøj, når dating nogen nye. Det fik mig til at undre sig, hvis OTErs, der har ganske vist været single i år har givet op på strømpe deres skuffer med, godt, skuffer. (De i LT relationer er afhængige af deres partner til at gøre indkøb.)

Denne historie fortæller om en ny undersøgelse, som ser på mænd og deres undertøj. Der er nogle sjove små bidder (såsom hvor gammel en mand hans indtil hans mor stopper købe hans skivvies).

Min favorit del af historien er denne:

"... Du kan se, når man er på udkig efter en partner med antallet af nye underbukser, de køber til sig selv," siger Rob Faucherand, chefen for Men's Accessories i Debenhams (de er dem, der overgår denne afstemning). " Hvis han køber mere end 31 par hvert år, så han enten stadig forsøger desperat at imponere kvinden i sit liv - eller også er hun ikke den ene. "

Hvem vidste underbukser (sorry, havde at sige det) kunne tilbyde så meget indsigt?

Jak si? porusza? World Of Randki