søndag den 10. januar 2010

Hvordan du navigerer World Of Dating


Når man går rundt om campus, jeg er sikker på at du har set fyrene tuden og hollering på piger. Eller hvis du går til en bar og er kvinde, jeg er sikker på et tidspunkt, du har været greb eller famlede og fik en teatralsk pickup linje som "gjorde det ondt ... når du faldt fra himlen? "

Ja, jeg har fået at en før.

En masse mennesker giver dating et skud. Virker det? Jeg har venner, der sværger til det. Min roommate for eksempel, har været sammen med sin kæreste, som hun mødte gennem internettet for omkring et år.

Fyrene siger hunner lægge for meget pres på dem, og de føler behov for at være perfekt, eller en person, som de ikke. Ifølge Bryan Brombley, en senior, mænd er "dum, seksuelle væsener, som hotellet hunner nøgen inden for de første par minutter af at møde dem." Selvom Brombley nu er single, har han været i nogle vanvittige kontrollerende indflydelse.

Piger er ikke de eneste, der har at gøre med alt for jaloux betydningsfulde andre. Jeg har set mine veninder at være alt for jaloux og kontrollerende, forsøger at være mødre til deres kærester ved at fortælle dem, hvad de vil gøre. Den sidste gang jeg tjekkede, disse piger er alt for ung til at være mødre til deres kærester.

Brombley siger pigerne nødt til at tage initiativ til tider og spørger fyrene ud en gang imellem. Han ønsker pigerne at være ærlig over for ham. Hvis du ikke er interesseret, fortæller den fyr, du ikke er interesseret. Han hader at skulle være den, der altid indlede datoer, han ønsker pigerne at nærme sig ham.

Mike Herman, en junior, sagde: "Jeg bærer mit hjerte på mit ærme, og jeg er en moders dreng." Den største brokke sig, han har med det modsatte køn er den sans for humor har han, at nogle piger ikke får, som såre deres følelser.

Han mener, fyrene har en mere logisk måde at tænke på, mens pigerne er mere følelsesmæssig tænkere.

Andre spørgsmål, ifølge de studerende, omfatte piger med familien spørgsmål, fest piger og piger, der ikke tager andres følelser i betragtning.

Candace Green, en førsteårs, har gripes med fyre, der er for fremad. Hun er enkelt, men kan ikke stå, når hun bliver bedt om af tilfældige fyre, hun har aldrig opfyldt, hvis hun er jomfru. Hun forstår ikke, hvorfor fyre synes det er okay at røre ved hende, hvis de aldrig har mødt før.

Problemet med dating slutter ikke, når du finder den eneste ene, enten. Ashley Hughes, en førsteårs, er heldigvis taget, men stadig har problemer. Hun og hendes kæreste beskæftige sig med en næsten konstant kamp om magten. Hun har problemer med andre fyre an på hende og ikke passe, hvis hun har en kæreste. Hun føler sig som om fyrene behandler hende som et stykke kød eller et objekt.

Jeg kan relatere til Hughes. Jeg er for nylig enkelt, og jeg forsøger dating lige nu, men har ikke haft meget held. Af en eller anden grund, er jeg ikke rigtig ind i de fyre, der er i mig.

Jeg kan ikke lide clingy typer eller de typer, der arbejder hele tiden. Jeg tror, jeg vil alle ønsker: en person, der bare kan "få" dem. Nogen at grine med. Nogen til at have inde vittigheder med. Nogen dine venner ikke foragte.

Tro mig, jeg har været der og gjort det.

Stupid Criteri donne usare per scegliere un fidanzato