søndag den 10. juli 2011

Retningslinjer for Online Dating


Et andet tip til blind dating er at være sikker på at ende den dato, på passende vis. Mange mennesker kan anbefale, at når man går på en blind date du har en backup-plan på plads, såsom at have en ven ringe til dig kort tid efter den dato, begynder at give dig en undskyldning for at forlade, hvis tingene ikke går godt, men at gøre dette er bare ikke rigtige . I stedet udvide din blind date den samme almindelig høflighed, at du ville enhver anden dato, og være villige til at gennemføre hele datoen.

Hvis ingen af ​​parterne er at have en god tid, er det acceptabelt at afslutte dato tidligt og bare accepterer, at du ikke var kompatible, men du skal ikke være for hurtige til at give op på den dato. Også ved afslutningen af ​​den dato være ærlig om dine følelser for din date. Hvis tingene bare ikke finde ud af, vær ikke bange for at lade dem vide, i stedet for at tilbyde tomme løfter om fremtidige tidspunkter. Men hvis du virkelig nydt din date, så lad din partner kender og benytter lejligheden til at foreslå en anden dato.

Bringe en ven med, er et andet tip for blinde dating. Dette er nyttigt for et par grunde. Først hvis din blind date haft nogen ondsindede hensigter mod dig, at have en ven med, er sandsynligvis at spolere hans plan. For det andet en ven kan være i stand til at lette spændinger og bryde isen ved at få samtalen i gang. Mens tilføjelsen af ​​en ekstra person på en dato kan virke akavet, kan få dem der giver følelsesmæssige ånd og en ekstra komfort niveau.

Selv om den dato, går godt, en anden tip til blind dating er at afslutte den dato, efter 2 til 3 timer. Dette er en passende mængde tid for to personer til at komme til at kende hinanden på en dato og afgøre, hvorvidt de ville være interesseret i en anden date. Blind datoer, der varer længere end dette ofte nå et punkt, hvor parret løber tør for ting at tale om og datoen kan stagnere forlader en negativ følelse i slutningen af ​​datoen. Holde datoen kort, kan hjælpe dig med at afslutte den dato, på en positiv note og vil efterlade dig med mere at tale om på et andet tidspunkt.

At være dig selv er vigtigt på enhver dato, men det er kritisk på en blind date. En blind date beskæftiger sig med en person, der ikke kender dig så det er vigtigt at give dem en ægte følelse af dig selv på din date. Du kan slippe af sted med at foregive at være noget, du er ikke på den første date, men det kan føre til problemer i fremtiden datoer som din date er klar du var falske på den første date.

Endelig behandler dine blind date med den samme høflighed, som du ville enhver anden dato. Du kan ikke vide den person, du er dating, men det er vigtigt at ankomme til tiden, være høflig og gøre en ærlig indsats i datoen. Din blind date er lige så fortjener disse høfligheder som enhver anden person, du har dateret. En blind date er ingen undskyldning for at lade dine manerer bortfalder og mishandle din date.

For det meste blind dating adskiller sig ikke fra andre dating situation. Der er dog et par ting er unikke for blind dating som du skal være opmærksom på. Vigtigst er det afgørende, at du ikke sætte dig selv i fare ved at aftale at mødes en blind date i en afsides beliggenhed. Et andet unikt aspekt af blind date, er at du ofte er sat op af en ven eller et familiemedlem, så du har mulighed for at lære, hvad de mener ville være en passende match for dig. Ud over den specifikke relation til blind dating, stadig reglerne for regelmæssig dating holder stik. Hvis du er høflig, ægte, sjov, og interesseret i din date du vil være tilbøjelige til at score en anden dato.