mandag den 31. maj 2010

Forskere Say Black Women Nyd Sex Mere end hvide kvinder. Fat Kvinder Get 'No Loving «.


Dr. Ilana B. Addis fra University of Arizona i Tucson og kolleger fandt også i deres undersøgelse af godt 2.000 kvinder i alderen 40 til 69, at bedre mental sundhed var forbundet med mere seksuel tilfredsstillelse, mens tungere kvinder var mindre sandsynligt, at seksuelt tilfredse .

Der har været lidt forskning om køn liv midaldrende og ældre kvinder, navnlig om seksuel dysfunktion hos kvinder i denne aldersgruppe, Addis og hendes kolleger skriver i april spørgsmålet om Obstetrisk & Gynækologi.

For at undersøge de analyserede resultaterne fra 2.109 kvinder, der deltager i en undersøgelse af inkontinens, som alle var langsigtede medlemmer af Californiens Kaiser Permanente sundhedsplanen. Kvinderne havde fuldført spørgeskemaer om, hvor ofte de havde sex, deres tilfredshed med deres sexliv, og eventuelle seksuelle problemer.

Halvfjerds-én procent af de kvinder rapporterede at have sex i det forløbne år, mens 37% havde sex månedligt eller mindre ofte og 33% havde sex ugentligt eller oftere. En tredjedel af seksuelt aktive kvinder rapporterede at have nogle form for seksuel dysfunktion, herunder manglende interesse i sex, bliver manglende evne til at slappe af og nyde sex, eller vanskelighed ved vakt eller har en orgasme.

Fireogtyve procent af de seksuelt aktive kvinder sagde seksuel dysfunktion var "lidt af et problem" eller "meget af et problem."

Rigere eller flere højtuddannede kvinder havde mere sex, forskerne fundet, mens et moderat alkoholforbrug, lavere body mass index og bedre helbred også var bundet til hyppigere seksuel aktivitet. Yngre kvinder, og i et betydningsfuldt forhold var også mere tilbøjelige til at have sex oftere.

Afrikansk-amerikanske kvinder var 32% mindre sandsynligt end hvide til at rapportere er utilfredse med deres sexliv. Forskerne identificerede også en sammenhæng mellem bedre mental sundhed og mere seksuel tilfredsstillelse, og højere body mass index og mindre tilfredshed.

I en redaktionel ledsager undersøgelsen, peger Dr. Brenda S. Gierhart af den amerikanske FDA i Silver Spring, at definere seksuel dysfunktion hos kvinder kan være yderst vanskeligt. "Læseren er rådes til at henvende sig til alle kvindelige seksuel dysfunktion prævalensundersøgelser med forsigtighed, indtil forskere acceptere en standard definition," skriver hun.

KILDE: Obstetrik & Gynækologi, april 2006.

Acronis True Image