torsdag den 21. juni 2012

Nyt dating site Hjælper tatoveret People finde kærlighed


Ligegyldigt hvad din alder, kan dating være sjovt og flirtende, men på samme tid, kan det være meget intens, forvirrende, og et minefelt af beslutninger. Voksne mellem 18-29, der lever en alternativ livsstil, med synlige tatoveringer og piercinger, kan nu undgå dem første indtryk domme ved at tilslutte TattCafe.com og møde andre, der har haft samme oplevelse.

Et flertal af online dating sites kræver en profil billede af et smilende ansigt, men TattCafe.com mener, at kropsdele byder tatovering kunst er lige så vigtigt at beskrive medlemmerne præcist. Så selv shyest af medlemmer kan føle sig godt tilpas giver et indblik i deres personlighed uden fuldt ud "udsætte" sig selv.

TattCafe.com ikke kun opfordrer sine medlemmer til e-mail, sms, video chat, tale til hinanden ved hjælp af et anonymt opkald funktion, men at skabe / deltage i sociale arrangementer, såsom tatovering konventioner udstationeret i deres grupper og begivenheder områder.

"Medlemskab er vokset støt gennem de sidste par uger med singler i Canada, USA, Irland og Israel er de mest interesseret i at møde andre, der er afsat til den livsstil er forbundet med kroppen kunst og kultur," siger Helen Siwak, formand for TattCafe . com. "Statistisk vores medlemmer har en forkærlighed for deres kæledyr, musik, rejser, og livsvalg såsom at være vegetar, frivilligt arbejde, aktivisme og alternativ spiritualitet."

Denne livsstil dating portal har også en kammerat blog: www.TattCafe.wordpress.com, der vil blive acceptere indholdet fra alle TattCafe.com medlemmer og medlemmer af lokalsamfundet.

TattCafe.com er positionere sig at være den livsstil portal for tatoverede og dem, der elsker dem. Mennesker, begivenheder, fora og velgørenhed fundraising alle en fremtrædende plads i fremtiden for denne niche dating site.