søndag den 26. juni 2011

Online Dating Hjælper Enke Personer i sorgproces


Ifølge eksperter den romantiske online dating spiller en vigtig rolle i den sørgende processen. En ny krønike hvordan enke online daters bruge deres profiler som et sted at få mening ud af fortiden, mens formulere en vision om et fremtidigt liv. The University of Delaware kommunikation professorer Dannagal Young og Scott Caplan har indsamlet mere end 500 online dating profiler fra fraskilte og enker individer af begge køn i alderen mellem 18 og 40 år.

Undersøgelse af profiler for et tegn på sund tilgange til tab og beskrive bagsiden historien bag skilsmisse eller ægtefællens død, forsøget på at få mening ud af de tidligere erfaringer er en handling, der kaldes "kognitiv revurdering." De havde derefter fundet, at enker daters er mere tilbøjelige til at nævne deres back historier online i forhold til fraskilte til at prøve at gøre følelse af at finde mening i det, og formulere en vision om deres fremtidige samarbejde.

Det siges, at de af dem, der nævnte deres ryg historien er mere væsentligt tilbøjelige til at beskrive, hvordan de oplever ændret dem til det bedre.

Caplan sagde: "Mange efterladte ægtefæller peger på et skift i prioriteringer og en ny forståelse for de skrøbelige liv efter deres ægtefælle dør." Hun så siger, at man skal tænke på det som en post-tab oplysning.

Young dog udtalt, at "Online dating virker som en måde at bringe disse sunde vaner sammen."