søndag den 18. april 2010

Dating Fejl du skal undgå


Brug en gammel foto
En selvproklamerede 'Fabio' look-a-like brugte en 15-årig billede af sig selv til at lokke kvinder til at møde ham. Jeg tror, at han regnede når de opfylder de »ældre« version af sig selv, de ville være henrykt nok til at blive. Ikke!

2. At fortælle en løgn ... eller to.
Disse kommer i mindst tre kategorier - alder, navn og profession. Jeg er sikker på der er flere, men kun tre indtraf i 1. episode (at jeg så). Den musiker (fra fejl # 1) sagde, at han var i hans 30's, men at han faktisk var i hans 40's. Kan du ikke bare høre opmanden? Steeee-Rike 2! Eller den klassiske linje fra en af de kvindelige daters om showet: "Mit navn er ikke Jennifer, det er Lisa." Som blev efterfulgt af hendes afsløre, at hun var en læge - ligesom hende nu skamme dato.

3. Spørge dig selv den forkerte spørgsmål.
Cynthia, en af de daters, var en smule ned efter en række temmelig ubehagelig datoer. Spurgte hun sig selv outloud »Hvorfor er jeg single?" Det havde en følelse af "hvad er der galt med mig? ' til det. En bedre spørgsmål ville have været - "Hvordan skal jeg være at finde den mand, der passer ind i mit ideal forhold?" Eller "Hvad er det næstbedste skridt for mig i fi $ nde min ideal arbejdskammerat? Spørgsmål, der fokuserer på de positive, hvad du kan gøre eller være.

4. Breaking up via e-mail
Dette er formentlig mere af en etikette 'krænket' end en fejl. Breaking up med en dato via e-mail. Mens fyr sagde, at det var en falliterklæring, det var stadig taktløs.