torsdag den 21. januar 2010

The Kiss of Death


Du har mødt de mest utrolige pige. Du behøver ikke rigtig kender hende, men du er ret sikker på, hun er en gudinde, sendt direkte fra himlen, i jeans.

De udvekslede blikke i kemi, havde et par korte samtaler efter klasse, og selv stødte ind i hende i storcenteret. (Tal om skæbne.)

Du ved, du vil have hende. Der er ingen tvivl om det. Spørgsmålet bliver nu, "Er hun vil have dig?"

Hun smiler til dig ... men er det et venligt eller en flirtende smil? Du så hende forlade med en anden fyr efter klasse ... var han hendes kæreste? Hun flirtede med dig i sidste uge, selv rørt din skulder ... så fuldstændigt ignoreret dig den anden dag. Mener hun ligesom dig?

Hvordan kan du sige? Du virkelig har brug for at vide det, før du begynder at "forfølgelse" don't you?

Måske er den mest almindelige spørgsmål stillet på Don Juan debatforummet om "læsning kvinder" og forsøger at finde ud af, om de kan lide dig eller ej. Plakaten normalt beskriver sin situation, hvad han gjorde, hvad hun gjorde, og spørger så: "Betyder det, hun kan lide mig?" Eller, "Betyder det, hun ikke lide mig?"

Bestemt en populær spørgsmål. Bestemt et spørgsmål, der har behov for et svar.

Nå, her er hurtigt svar på dette spørgsmål -> holder øje om en bestemt pige, og om hun kan lide dig, er dødens kys!

Hvis du ikke bekymre dig om, hvorvidt en pige kan lide dig eller ej, chancer er hun ikke - eller rettere, vil hun ikke. Hun vil ikke, fordi din "bekymring", og din besættelse med, hvad hun mener om du rent faktisk vil skubbe hende væk.

Lad mig præcisere.

Når du lade dig falde i den "besættelse" fælde, du begynder at analysere alt, hvad din drøm pige gør, hvert ord, hun siger, hvert skridt, hun gør ... og forsøge at relatere dem alle til dig.

Hun smilede til dig - hun smilede ikke på dig. Hun mailede dig - hun har ikke en e-mail. Hun vendte tilbage dit opkald - hun ikke vendte tilbage dit opkald. Forvirring, frustration og angst uundgåeligt resultat.

Denne besættelse af hendes opførsel og deres betydning vil lamme dig, forvirre dig, og suge hver ounce tillid, du har fra din krop. Du vil blive en Blithering Blob af usikkerhed. Og kvinder i almindelighed, er ikke tiltrukket af Blithering Blobs af usikkerhed.

Så er du forkert at blive forvirret af kvinder? NEJ! Absolutely NO! Kvinder er forvirrende. Altid har været og altid vil være. Det er bare den måde, de er.

Især når det kommer til romantik, kvinder synes helt inkonsekvent i deres adfærd. Et minut du er overbevist om, du er manden i hendes drømme, og det næste hun synes at være uvidende om din eksistens. Det ene øjeblik er hun flirter, og smilende, og gned op imod dig, og det næste øjeblik, hun er borte, venstre uden selv at sige "farvel". Du skal være frustreret og forvirret!

Nu, ingen ved præcis, hvorfor kvinder afgive sådanne blandede signaler og bevidst, synes det, forsøg på at forvirre os. Nogle tror, det er de blade, de læser. Andre mener, det har at gøre med de hemmelige badeværelse konferencer, de besidder. Atter andre foreslår, at deres ulogiske adfærd skyldes, at de skøre hormoner, de har en kraftigt stigende i hele deres krop. Årsagen er relativt ubetydelige. Du bare nødt til at acceptere det, og lægge en strategi for at håndtere det.

Så på grund af uoverensstemmelser af kvindelige romantiske opførsel, forsøger at "læse" kvinder og finde ud af, hvad de tænker, er i bedste fald et utroligt frustrerende oplevelse. Så gør det ikke. Ikke engang forsøge det.

Bare sige NEJ til at "læse" kvinder!

Okay ... godt ... hvis du ikke virkelig forsøge at "læse" kvinder til at afgøre, om de kan lide dig eller ej, så hvad gør du så? Hvad er din strategi? Efter at alle, kan de være forvirrende, ulogisk, og noget irriterende, men du stadig ønsker at få dig en.

Enkel: Hvis du er tiltrukket af en pige, så bare PÅTAGE hun er tiltrukket af dig. Og handle derefter.

Antage, at hun kan lide dig og vil gerne lære dig at kende bedre. Antage, at hun er fysisk tiltrukket af dig. Forudsætte at du har hvad det kræver at tiltrække sådan en dame, ligegyldigt hvor utroligt hun synes.

Påtage sig det positive ... altid positive. Antages det negative vil dræbe nogen chancer, du måtte have med hende. (Pessimister, min ven, er ikke chick magneter.)

Nu er der mange spændende fordele ved vedtagelsen af denne holdning under forudsætning af, at kvinder du vil også gerne ... og behandle dem i overensstemmelse hermed.

For én, at hvis du nægter besætte om alle de små "tegn" hun giver dig, hvad enten de er gode tegn eller dårligt tegn, vil du føle dig mere afslappet, rolig og selvsikker. Du vil ikke være "oppe" en minut, fordi hun smilede til dig, og "ned" den næste, fordi hun også smilede til en anden fyr.

Forsøger at "læse" hende, vil kun føre til forvirring, frustration og angst. Og det vil gøre dig mere anspændt, når hun er rundt, og dermed mindre sandsynlighed for at være charmerende, karismatisk Don Juan, at du gerne vil være.

Og du vil heller ikke spilde din tid på at prøve at regne ud, hvad hun tænker ... forsøger at finde ud af, hvad hver lille skridt betyder ... og hvor du står. Du vil være i stand til at bruge din "mentale tid" til noget mere nyttigt og produktivt.

For det andet, hvis du bare antage, at hun kan lide dig, så du faktisk vil øge sandsynligheden for, at hun i sidste ende vil kunne lide dig. Dette er kendt som en selvopfyldende profeti, og er et veldokumenteret fænomen i psykologisk forskning.

Dybest set, hvad det betyder, at hvis du har en "hun kan lide mig" attitude, så skal du projekt positiv, optimistisk adfærd og tanker. Hun vil samle op på disse og ... som dig.

Hvis man på den anden side, har du en "hun ikke kan lide mig" attitude, du projekt negativ, pessimistiske adfærd og tanker. Hun vil ligeledes, samle op på disse, og som du mindre.

Og hvis du har en "gør hun mig" attitude, så skal du projekt anspændt, ængstelige adfærd og tanker, som vil mindske sandsynligheden for hendes lide dig ... eller hun kan endda finde er omkring dig til at være en "ubehagelig" oplevelse. (Er det ikke nemmere at slappe af omkring mennesker, der er lempet sig selv?)

Og for det tredje, at holdningen i bare antage, at hun kan lide dig, snarere end at bekymre sig om, hvorvidt hun gør eller ej, giver dig mulighed for at bevare kontrollen over situationen ... og dig selv.

Hvis du holder øje om "tegn" og tillade "tegn" for at kontrollere din adfærd, tanker og følelser, så har du dybest set givet hende fuldstændig kontrol over situationen. Og fuldstændig kontrol over dig.

Hvis hun er "godt" til dig, du er tilfreds. Hvis hun er "dårlige" til dig, du er trist. Hvis hun ønsker at opmuntre dig, kan hun kaste et par positive signaler. Hvis hun ønsker at afskrække dig, kan hun kaste et par negative signaler. Du er lykke er dybest set under hendes kontrol ... om hun ved det eller ej.

Ikke den holdning, at en "Don Juan" kan lide at være i.

Men hvis du bare antage, at hun kan lide dig og behandle hende i overensstemmelse hermed, og nægte at blive kontrolleret af alle de små tegn, især de dårlige), du tager ansvar for situationen. Du har besluttet, at du kan lide hende. Og du har besluttet, at hun kan lide dig ... eller vil kunne lide dig, når hun kommer til at kende dig bedre. Og du handle i overensstemmelse hermed.

Du udstråler tillid. Du er afslappet. Og du projekt, "Aura", at enhver vordende Don Juan søger. (Den stakkels pige vil ikke have en chance op mod, at aura.)

Okay, så du enig i, at svække om en bestemt pige, og om hun kan lide dig, er ikke i din bedste interesse. Det vil gøre dig til en Blithering Blob af usikkerhed, mindske sandsynligheden for, at hun vil kunne lide dig, og give hende fuldstændig kontrol over din lykke.

Så hvad gør man, når disse tanker begynder at overtage dit sind? Jeg mener jo, hun er en gudinde, right?

Her er en simpel lille mentalt trick, der kan hjælpe dig.

Når den tvangstanke "gør hun mig" tanker begynder at overtage dit sind, selv om de er "god" dem, mentalt fat i dem med hænderne, smide dem ned på gulvet og træde på dem. Så minde dig selv om, at svække om hende, ikke er i din bedste interesse, at det vil suge væk din selvtillid, og rent faktisk mindske sandsynligheden for, at du med tiden vil få hende.

På dette punkt, du ønsker at tage en dyb indånding ... Smil ... le ... og tænke på dig selv, "jeg skal sende, at Allen fyr et par bukke."