torsdag den 26. maj 2011

Online Dating - Fem ting at undgå


Alles gør det - over 40 procent af de amerikanske singler er at finde kampe online. Det er mere end 40 millioner singler amerikanere cruising internettet på udkig efter kærlighed (baseret på optælling resultater, der siger, at der findes over 100 millioner singler amerikanere).

Så Internettet skal være et godt sted at finde ægte kærlighed, right? Ikke så hurtigt. Mens online dating kan være en god måde at finde en ny person, der dating sites fyldt med fidus kunstnere, snydere, og straight-up løgnere.

Nu betyder det ikke, du bør undgå online dating helt - tror simpelthen ikke på alt hvad du ser derude. For at hjælpe sortere ud vinderne fra taberne, har vi samlet en liste over top fem typer af online daters bør du helt undgå, sammen med nogle tips til at hjælpe dig med at spare nogle hjertesorg. Vær forsigtig derude, og held og lykke!

1. Løgnere
I en nylig undersøgelse blev det konstateret, at de fleste online-profiler indeholde en form for løgn, uanset om det er personens alder eller - i nogle tilfælde - civilstand. White Lies - at tilføje en tommer til højden eller droppe et par pounds - er den mest almindelige og ikke en big deal for de fleste mennesker.

Overvej disse kendsgerninger i henhold til april 2007-udgaven af ​​Proceedings of Computer / Human Interaction:

Når det kommer til misrepresenations af alder eller forhold, og være forsigtig eller du kan komme alvorligt forbrændt. I en nylig sag, mødte en kvinde en mand på en populær dating site, med hvem hun straks falder i snak. Hun selv sætte sit liv på standby for at gå med ham til Dubai, da han blev overført til arbejde. Elleve måneder inde i forholdet, kom hun over en e-mail - fra hans søn! Hvad mere er, e-mail sagde noget om "Mor" siger hej. På én gang, vores stakkels pige fundet ud af den mand, hun mødte online var ikke kun en far - han var gift! Hun flyttede tilbage til USA og har givet op på dating siden.

Hvordan at undgå dem:

Stil spørgsmål. Selv om det kan være angivet på nogens profil, en persons alder er fair spil i spørgsmålene afdeling, så velkommen til at spørge din potentielle date, hvor gammel (eller ung!) De er. Du kan opleve, at 35 pludselig bliver 42. Mens du ikke ønsker at stille for mange spørgsmål og skræmme den person væk, det er helt fair at kontrollere de store ting: alder, vægt, højde, og - mest af alt - uanset om den pågældende person er i virkeligheden single. Den halve tid, folk ligge på deres profiler for at få folk interesseret - ni ud af ti gange, vil nogen plan med dig om deres statistik, når du viser nogle reelle interesse, da de ved, at de måske har en chance for at møde dig personligt. Læs mere

Miért Taken Men Flirt


Franske kvinder bliver federe


De franske bliver større og federe og franske kvinder i særdeleshed i stadig højere opgiver deres berømte "taille fint", en undersøgelse, der sporer vægt mønstre i Frankrig viser.

Næsten 42 procent af den franske befolkning er ældre end 15 år har en vægt problem, en ObEpi-Roche undersøgelse viste tirsdag. Næsten en tredjedel er overvægtige, og 12,4 procent er overvægtige.

På trods af en forestilling om, at den franske sky overspisning og junk food, er fedme stadig i stigning, ifølge undersøgelsen, som er blevet gennemført hvert tredje år siden 1997.

Den nøje overvåget Undersøgelsen er sponsoreret af narkotika gruppe Roche, hvilket gør vægttab produkter, men det afspejler også en stigende bekymring i Frankrig den fedme og afspejler andre undersøgelser som har vist tendenser såsom stigende gennemsnitlig tøj størrelser.

Mens problemet i Frankrig ikke er så alvorlig som i lande som USA og tempoet i væksten er aftaget i forhold til tidligere undersøgelser, data viste en støt stigning i svær overvægt, der kræver lægebehandling.

"Der er en lille håb om, at en gunstig udvikling er begyndt," Marie Aline Charles, leder af forskning på det nationale institut for sundhed og medicinsk forskning (INSERM) sagde.

"Men du kan ikke fastslå, at vi måske begynde at vende denne tendens i Frankrig, indtil andre undersøgelser bekræfter vores resultater."

Tre år siden 11,3 procent af den voksne befolkning i Frankrig var overvægtige mod 8,2 procent i 1997, mens andelen af ​​befolkningen, der er overvægtige er forblevet uændret.

Folk kaldes overvægtige, når deres body mass index (BMI) - vægten divideret med højden - er 25 eller derover og er fede, når den overstiger 30. Svær overvægt begynder ved 35, ifølge World Health Organization (WHO) standarder.

"Mere end noget andet, fedme er et sundhedsmæssigt problem," Anne-Sophie Joly, leder af den franske fedme lobbygruppe CNAO Reuters. "Hvis du ikke informerer folk de vil ikke vide."

Undersøgelsen sponsorer Roche producerer et vægttab stof kendt som Xenical. Andre inkluderer Sanofi-Aventis 'Acomplia og Abott Laboratories's Meridia.

Kampagner blev lanceret i Frankrig sidste år advarsel om sundhedsrisici forbundet med fedme, og ved udgangen af ​​dette år CNAO håber at fremhæve et voksende antal overvægtige børn.

Fedme er forbundet med indtægter, viste undersøgelsen. Den højeste procentdel af fede mennesker, knap 19 procent, tjener mindre end 900 € ($ 1.139) om måneden. For første gang siden 1997, har dog fedme mindsket blandt dem, der tjener over 5.300 €.

En separat TNS Worldpanel undersøgelse i sidste uge viste franske husstande bruger 3 € mere i gennemsnit - eller € 132 i alt - om sundhed produkter såsom yoghurt og korn, der lover vægttab og lavere kolesterol, i 2006 end i 2005.

TNS i en tidligere undersøgelse sagde, at ekstra-large tøj størrelser stod for 22 procent af de franske kvinders tøj salg i begyndelsen af ​​dette år sammenlignet med 18 procent i 2004. Den procentvise andel af kvinder køber større C-skål bh'er steg 7 procentpoint til 56 procent mellem 2000 og 2005, det viste.

Copyright  © 2006 Reuters Limited.