torsdag den 9. december 2010

Brug lov af Attraction til Dating Succes


En myte er vokset op i det sidste år eller deromkring, at "lov af Attraction" betyder, at du bare forestille dig, hvad du ønsker, og det pludselig viser sig for dig. Dette synspunkt fik populær efter at have taget nogle billeder i en dokumentarfilm med titlen "The Secret" ud af kontekst. Dokumentaren viser et billede af en person visualisere, hvad de ønsker, og den næste ting du ved, at de har det. Mange mennesker fiksere på denne del af princippet om tiltrækning og drøfte, hvordan det er problematisk uden at kigge på hele billedet.

Jeg så nogle af de dokumentarfilm og syntes, det var kedeligt. Men de principper, den talte om synes tro mod kilderne. Kunstnerens opfattelse var en dame, som var kommet på tværs af en ny måde at se tingene på og er helt træffes af "give rolle" universet har til alt. Den vestlige opfattelse er af en streng patriarkalsk Gud, der kræver opgaver sin tjener. Men i dette synspunkt universet deler med dig gerne, som kan være svært for nogle mennesker til at komme overens med. I nogle tilfælde meditation og selvudvikling vil være tilstrækkelig til at hjælpe dem med at komme til rette med et sådant synspunkt.

Bringe dette tilbage til dating, så hvis du var at anvende loven om tiltrækning til at finde den perfekte makker gennem dating, ofte en person vil mene, at alt, hvad de skal gøre, er at forestille, hvad de ønsker i en dato og allerede næste person, de møder vil være "The One".

Ifølge "The Science of Kom Rich", som hævdes som inspiration for dokumentarfilmen Den Hemmelige af Rhonda Byrne, samt mange andre forfattere og forretningsmænd. Dette perspektiv er helt slukket.

At anvende loven om tiltrækning til dating skal du have et billede af hvad du vil - tro på din evne til at få dit ønske - den følelse af taknemmelighed, at du allerede får, hvad du ønsker og vilje til at gribe ind i møde mennesker og vedligeholdelse af din positive mentale attitude og vækst.

Så du kan tiltrække din relevante dato, og nå hende / ham gennem din handling (nærmer sig, small talk osv.). Som det hedder i Science om at blive rig, "Fordi du er til at forårsage oprettelsen af det formløse Stof, der gennemsyrer alle dine omgivelser, betyder det ikke, at de skal tage form fra atmosfæren og blevet til, før dine øjne".

Loven om tiltrækning er mere en formel, der skal anvendes fuldt ud at få den korrekte resultat. Når folk antager, at loven om tiltrækning kun forestille at tiltrække, så i stedet for en teknik for "at erhverve, hvad du ønsker", bliver det en tro på at blive troet på eller afvises. Igen, det er ikke en tro. Loven om tiltrækning er en metode til handling. Ligesom en matematiske formler det foreskriver præcise foranstaltninger for præcise resultater.

Så i at anvende loven om tiltrækning til dating;

1) Først skal du visualisere den slags person, du ønsker at være sammen med

2) Så er du nødt til at have tro på, at stoffet / Gud bringer til dig, hvad du ønsker at føle taknemmelighed for, hvad der sker "bag kulisserne", for at bringe denne person til dig

3) Næste du nødt til at gribe ind.

Mød mennesker. Har samtaler og har en god tid. Hvis du ikke kan gøre dette uden at søge et bestemt resultat fra hver udflugt (dvs. du kan ikke have det sjovt for at skabe sjov) så er du nødt til at lære at være i stand til at gøre dette. Du lærer ved at læse bøger, tage undervisning og skabe nye venskaber med folk, der kan gøre ovenstående og kopiere dem indtil du udvikle din egen stil.

Dating er sjovt, og det er en lærerig oplevelse. Hvis du ikke har det sjovt møde og dating nye mennesker, så du først nødt til at lære at gøre dette. Grundlæggende sociale færdigheder, som du kan bygge videre på er afgørende. Klasser og workshops findes for dette. Når de søger en partner, kan du ikke begrænse dig selv, fordi du ikke ved, hvordan man kan være social nok til ikke bare holde sig til den første person af det modsatte køn kan lide dig. Mange fyr har spildt sin tid pining for kvinder, der aldrig har eksisteret bortset fra i deres sind, simpelthen fordi de ikke kunne blande godt nok til at opfylde kvinder nok til at vide dette.

Hvis du ikke er kompetenceudvikling i socialt samvær og du er ikke arbejder på dig selv så når muligheden opstår, kan du ikke være i stand til at gribe ind. Du kunne meget vel gå glip af at være sammen med nogen, der kan du være komfortable og har et sundt forhold med.

F�r-och nackdelarna av online dating