søndag den 21. februar 2010

Daters Uden Grænser


Der er mere end 8 millioner mennesker i byen New York. De fleste er enten for ung, for gammel, for gift eller for fængslet til dato. De resterende 17 har mærkelige fritidsinteresser, creepy hygiejne og dårlige manerer.

Plus, du allerede har sovet med dem.

Tid til at se ud over de bydele. Og nej, vi ikke taler New Jersey. Flere og flere newyorkere søger efter kærlighed på europæiske dating sites, lever eventyr fantasier internationale romantik.

"Franske mænd virkelig behandle dig som en dame," siger Lillian, en 42-årig Manhattan kopi redaktør der har tilmeldt sig Meetic.com, Europas største dating site. "De vin dig, de spise dig, de laver du føler at du er den eneste på planeten."

Lillian beskriver de mænd, hun har mødtes den USA-baserede dating sites som "sleazy," og det virkelige liv dating scene i New York som "ikke-eksisterende."

"Jeg går ud her - og ingenting '," siger hun.

Men på Meetic, Skypes hun med en parisisk mand fra stedet i en time hver dag. Denne måned de savnede tilslutninger - hun fløj til Frankrig for ferie samme dag fløj han til NYC for erhvervslivet - men Lillian formået at line up to datoer med en anden franskmand Meetic medlem, mens der i Paris.

"Jeg talte med fyrene i Italien, Frankrig og Sverige på én gang," sagde hun praler.

Susan, en 22-årig grad studerende, også kæmpet med dating lokalt, så hun voksede hendes eHarmony parametre.

"Hvad er oddsene, at den perfekte person er inden for en 25-mile radius af dit hjem?" Spørger hun.

Viser sig, hendes kommende mand levede 3400 miles væk i en lille landsby med befolkningen på 60. eHarmony matchede hende med Peter, en 30-årig slovakisk bor i England. Efter måneders Webcam chats, hoppede Susan dammen til ansigt-til-ansigt.

"Jeg var virkelig, virkelig nervøs på flyet," husker hun. "Jeg kan ikke gøre den slags ting! Men han var der særligt. "

Peter foreslog et par måneder senere i en romantisk engelsk haven. De giftede sig i juni sidste år i nærheden af en sø i Aurora, NY, og han er siden flyttet her.

Selv "Real Housewives of New York City" virkelighed stjerne Alex McCord og Simon van Kempen opfyldes gennem Matchmaker.com mens de bor på forskellige kontinenter.

"Jeg havde allerede af de fleste af de fyre jeg vidste og ville dato i New York," siger Alex.

Simon, i mellemtiden, var baseret i Sydney og lagt en profil på den australske del af webstedet. På en lærke, ændrede han sin position til New York i løbet af et værk tur til byen.

"Jeg var ikke ude på at finde en New York kvinde og bevæge sig her," insisterer han.

Still, internationale kærlighed sejrede, og de blev gift i 2000.

"Forvent det, når du mindst venter det," siger de. I fællesskab.

Mark Brooks, redaktør af OnlinePersonalsWatch.com, siger international romantik er en stigende tendens, på grund af singler 'stigende pickiness om potentielle partnere.

"Jo længere indkøbsliste, den længere væk, bør du kaste din net," han rådgiver.

En enkelt New Yorker fire år siden, han fløj til Prag for en europæisk dating-konference, hvor han mødte - og faldt for - en tjekkisk kvinde. De giftede sig i april sidste år og nu bor i Malta med to døtre.

Det er ikke kun newyorkere, der søger oversøiske for kærlighed. Sarah Shaw, 45, beskriver dating scene i LA som "et mareridt", så en fransk ven fik hende til at lade sig registrere hos Meetic, hvor hun snuble på Pierre Dubois, en smuk fransk maler. De faldt i en hvirvelvind "fantasi" romantik og blev gift kort efter. Pierre flyttede til Californien, og de nu har identiske tvilling piger.

Sarah kreditter europæiske mænd med at være mere åbne og mindre truet af kvindelige succes end amerikanske mænd. Plus der er, at udenlandsk accent.

"Du er nødt til at være villig til at se under hver en sten," siger hun. "I hvert land."

Ne Snoop ve bir kad?n nas?l motive O Snooping durdurabilir miyim?


Online Dating Looks For Love On Social Media


I online dating virksomhed, hvor nye lokaliteter nær så hurtigt som de åbner, og kun en håndfuld har mestret kunsten at matchmaking, en ny generation af tjenester er bejle til den milliard-dollar industri ved at udnytte alle, at personlige oplysninger om sociale netværk.

Deres håb: at matchmaking baseret på sociale medier som Facebook og Twitter, som nogle hævder give et mere præcist billede af brugernes liv, kan føre til bedre forbindelser.

"Det er svært at eftergøre en kvidre stream eller Flickr-fotos. At ægtheden er det, der gør godt og sikrere datoer, "sagde Steve Odom, grundlægger af Gelato, en online dating service i Texas, der blev lanceret i september. "Jeg er overrasket over, at ingen havde bygget det før mig, fordi det giver alt fornuft."

Gelato er en service, der lader brugerne oprette deres profiler baseret på oplysninger fra tjenester som Twitter, Facebook, Hulu, Netflix og Last.fm. På den måde kan andre brugere se i realtid den sidste post nogen lavet, eller den film en anden nylig så.

En anden fortsat bekymring med online-dating er sikkerheden, men nogle virksomheder forsøger at afbøde, at ved at basere deres tjenester på brugernes eksisterende forbindelser.

Tråd, en San Francisco websted, der åbnede i september, tager et jab i forlegenhed, for at navigere på internettet for at mødes fremmede ved at hjælpe Facebook-brugere kontakt med venner af deres venner. Tråd brugere kan gennemse deres venner 'kontakter, bede om indførelse eller spille matchmaker ved at foreslå datoer for andre mennesker.

Disse nye nystartede kunne virke tiltrækkende blandt dem, der i 20'erne, der er mere trygge ved at dele personlige oplysninger offentligt og mere interesseret i afslappede dating og udvide deres netværk.

For eksempel er næsten to tredjedele af de 30 millioner brugere på Zoosk, en online dating site i San Francisco, yngre end 30.

Social dating

Webstedet hævder at være det første sted i en ny kategori: social dating, en kombination af sociale netværk og dating. Banen er, at gøre din dating-profil til rådighed for Zoosk brugere, der anvender samme sociale netværk - Facebook, Hi5, MySpace, Friendster, osv. - og lad dine venner skrive et godt ord ind for dig i form af vidnesbyrd.

Medstifter Shayan Zadeh sagde, at webstedets platform er den digitale ækvivalent til at gå ud til en bar med venner og møde nye mennesker.

Appellen, Zadeh sagt, er at møde mennesker gennem sociale netværk tager presset ved at gå på jagt alene til en meningsfuld sammenhæng.

"I det virkelige liv, du ikke i en mission for at finde din soulmate," sagde han. "Det virkelige liv handler om at møde nye mennesker, og hvis det sker, at jeg finder nogen, jeg har en forbindelse med, stor. Men ellers, jeg er ikke en taber, hvis jeg ikke finde en dato i seks måneder. "

BlackBox Republik er en anden nybegynder, der ønsker at vende dating til en mere varig og meningsfuld oplevelse.

På den ene side, tilbyder virksomheden en lukket netværk miljø - folk skal betale $ 25 i registrering for at deltage - for mennesker, der vedrører sex-positive samfund, som dybest set betyder at være åben for at få venner med forskellige seksuelle orienteringer og alle former af forholdet præferencer.

På den anden side tager det selskab, der også beskriver sig selv som en social dating site, for at skabe et miljø, hvor mennesker kan skabe netværk, de kan beholde selv efter at finde nye kærlighed interesser. På en måde er dens mål at udfordre shop-and-go ånd classifieds systemet, sagde BlackBox Republik administrerende direktør Sam Lawrence.

Blive gamle sammen

"Lige nu er ingen af de (dating) sites vokse med dig," sagde han. "Websteder ikke længere er brugbare, når du efter nogen, og det bliver et stykke af dig selv, der ikke kan bo hos dig. Vi har bygget dette fra jorden op til virkelig at gifte sig med det sociale rum og dating rum og gøre det om dit personlige liv. "

Big online dating spillere som Match.com har flirtet med måder at udnytte sociale netværk, men generelt er de tillid til deres metoder og især koncentrerer deres bestræbelser på at forbedre dem.

OnlineDatingPost.com redaktør Dave Evans sagde, at det er vanskeligt at bryde ind på et marked domineret af 30 eller så spillere som anskaffelsesomkostninger - omkostningerne ved at tiltrække en ny bruger - skudt i vejret til det punkt, hvor kun de store aktører har råd til den pris.

Men sociale netværk har åbnet et vindue af muligheder for nystartede virksomheder, da det er betydeligt billigere at annoncere gennem dem. Hertil kommer, unge virksomheder har et godt skud på at opbygge deres eget kundegrundlag siden toppen dating virksomhedernes kunder er ofte mere modne og i jagten på langvarige relationer.

"Hvad bliver det næste paradigme for dating?" Evans sagde. "Du er altid nødt til disse dominerende aktører, men det interessante ting er med kant sager. Disse gutter har skabt et mere sexet proposition. "

Romance Truffe On The Rise