mandag den 26. april 2010

Et par Easy Dating og forførelse Secrets For Mænd


Mange mænd forsøge at handle over forførende på den første date, og det gør kvinden irriteret og dermed mænd gør et stort grin ud af sig selv. Der er kun få, der rent faktisk ville vide, hvordan du kan forføre din prinsesse på tidspunktet for dating hende. Det er det tidspunkt, hvor de fleste mænd føler, at de skal læse et par dating og forførelse hemmeligheder, som vil hjælpe dem med at imponere deres pige og har en god relation med dem over en periode. Selvom du kan læse alle par af disse tips er det vigtigt, at du følger dem, men så du ikke behøver at huske dem trin for trin. Bortset fra disse få tips du også nødt til at tage sig af nogle basale dating krav som dit tøj, udseende og stil.

Den første og fremmest tip, som du kan følge er, at du flirt meget legende. Kvinden skal ikke føle, at du faktisk er flirte med hende, skulle det se meget naturligt. Hvis du bliver skødesløs selv for et øjeblik så du kan gå på et par forkerte vibes til pigen, og det vil ikke blive værdsat af hende. Hun vil føle, at du foregiver, og er virkelig desperat over, hvad du siger. Må ikke bare holde gør det hele tiden man er sammen, fordi det kan gøre hende føle sig utilpas. Ind imellem flirtende samtaler en blid berøring på hendes ansigt eller på hendes hånd kan gøre hende til at føle sig mere tiltrukket mod dig. Et par gestus af romantik kan også arbejde meget godt her.

Må ikke altid holde taler, for et øjeblik lader øjnene snak. Tal med hende i en lille huskier eller tunge stemme. Dette vil gøre hende til at føle ønskede og vil også holde hende tiltrukket mod dig. Hvis der på dette tidspunkt du starter værdsætte hende eller hendes ejendele da hun vil føle sig mere vigtigt og kunne lide. Med dette vil hun begynde at gå med til et par ting, hvad du siger og vil også reagere positivt på din romantiske samtaler. Dette er en dating og forførelse spidsen som meget få mænd kan ikke følge, fordi de goof op, da de ikke har kommandoen på deres sprog.

En anden hurtig forførelse tip er, at man er nødt til at give din prinsesse al den opmærksomhed og gøre hende til at føle på toppen af verden. Vær meget opmærksom på, at du ikke holder at kigge rundt på andre kvinder, fordi det vil sætte hende ud og irritere hende. Betydningen er, hvad hun kræver af dig, så giv det til hende, så du imponere hende.