mandag den 17. oktober 2011

Big Dating Myter - og overraskende sandheder


Myte: Når du er prepping at gå ud på rov, sat på en knap der Outfit - mænd som kvinder, der viser masser af hud.

Sandhed: En ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Adfærd fandt, at for at rulle i drengene, den ideelle mængde kød du skal afsløre, er 40 procent. En afgrøde top og mini krydser linje fra forførende til skanky.

Myte: Hvis du er til en fyr, tager det første skridt på ham.

Sandhed: Smil til ham, men derefter vente for ham at komme til dig. En Northwestern University undersøgelse opdagede, at den person, der gør det nærmer sig som regel ender med at falde hårdere.

MYTE: Mens chatter ham op på en dato, fokus på din delte interesser.

Sandhed: Diskussion af ting du har til fælles, vil du føle dig forbundet. Men det er også nøglen til at tale om interessante personlige oplevelser og fritidsinteresser, som er forskellige fra hans. Ifølge eksperter, øger blive udsat for nye og spændende ting, som kemiske dopamin i vores krop, og som igen bygger interesse og lidenskab.

Myte: Spis en lav-kalorie måltid som grøntsager og salat når du er ude med en fyr for at vise, at du er attraktiv og passe godt på dig selv.

Sandhed: På trods af en nylig undersøgelse fra McMaster University i Canada, der findes kvinder har tendens til at gøre netop det, de fleste fyre faktisk gå for kyllinger, som vil spise et rigtigt måltid foran dem, siger Scott Kudia, forfatter If This Is Love, Hvorfor Am Jeg Ulykkelige? Ikke at du skal ting dit ansigt, men mænd ønsker at være sammen med nogen, der vil være sig selv omkring ham. Gnave på kanin mad lyder som falsk og bevogtet.

Myte: Den første ting, der griber fyre opmærksomhed er dine øjne.