tirsdag den 10. maj 2011

Speed ​​Dating for en ældre Set


Central City - Hvis du nogensinde er blevet sat op på en blind date, eller deltog i en singler funktion, du kender den følelse. Sommerfugle fylde din mave, og du måske føler skylles og har brug for et glas vand.

En sal fuld af mennesker oplevet alle disse følelser for nylig på en tur til Central City.

De var ikke nervøs for at miste penge i spilleautomater. Men mens denne gamble havde noget at gøre med kontanter, er det helt sikkert tale om en lidt held, hvis ikke modet.

Rocky Mountain Singles organiseret en første gang nogensinde "Speed ​​dating" arrangement på Fortune Valley for seniorer.

For dem der ikke ved, hvad speeddating er, det er en mulighed for en gruppe af enlige at møde flere mennesker i en kort periode. Hver person har et nummer og bevæger sig omkring en plads fra bord til bord for at møde flere mennesker i cirka en times tid.

Hver dato varer kun seks minutter, tilstrækkelig tid til at forhåbentlig beslutte, om du ønsker at mødes igen.

For denne gruppe, er der nok tid til otte datoer. Der er 17 kvinder og 13 mænd, fra Denver, Greeley, Aurora, og så vidt Montrose.

Joseph Brady er en kinesisk læge og en specialist i sund aldring. Han bifalder denne type ting.

"Noget at få folk til at få venner og har relationer, der gør en stor forskel, når det kommer til sund aldring," Brady sagde.

De mennesker i denne gruppe er meget opmærksomme på vigtigheden af ​​at møde nye mennesker og opholder sig engageret i livet.

Carl rejste fra Greeley til at deltage.

"Selv hvis du bare laver en ny ven, behøver du ikke at sidde derhjemme og være deprimeret," sagde han.

Carl er en friluftsmenneske typen, der elsker at jage og fiske, men når de bliver spurgt, hvad en kvinde bør vide om ham, sagde han, "Jeg er god danser."

For mange af deltagerne, er dette en ikke-truende miljø og mere som en social time. Flere fortalte os, at de aldrig ville overveje en Internet-dating site, og virkelig ikke interesseret i et seriøst forhold.

Nogle siger, de vil aldrig gifte sig igen, men de ville gerne chancen for at gå til middag, dans eller endda en film med en ny ven.

Efter deres speed dating session, vil Rocky Mountain singler gennemgå kort, de udfyldte deres datoer og matche op dem, der udtrykker en fælles interesse i at se hinanden igen.

Hvad sker der nu? Kun tiden vil vise.