søndag den 27. november 2011

Hvordan til at gøre hende føle sig stor, når du er omkring


I en af ​​de mest berømte psykologiske eksperimenter af hele tiden, viste russiske Nobel-prisvinder Ivan Pavlov et fænomen vi kender som "klassisk betingning" eller "Foreningen". Måske har du hørt om forsøget.

Pavlov rigget hunde med en anordning, der ville indsamle spyt. Da han fodret hundene, de salivated. Dette er en naturlig, refleksiv reaktion. Det er ikke lært, det er temmelig meget instinktiv.

Pavlov tilføjede et ekstra trin. Han ville fodre hunde og samtidig ringer en klokke. De hunde, som før, savle ville efter at være blevet fodret. Når du har gjort dette for en periode, ringede Pavlov på klokken uden at fodre hunde. The Dogs SALIVATED alligevel. Hundene havde været "konditioneret" at associere klokke ringer med den mad, som så udløste den refleksive respons (savlen).

Så hvad har dette at gøre med at være en succes med kvinder?

ALT!

Kvinder er Pavlovs hunde. I virkeligheden, vi alle er Pavlovs hunde. Vi forbinder stort set alt.

Har du nogensinde fanget en duft af en parfume, der mindede dig om din ex, fordi hun brugt til at bære det? Du forbinder denne særlige duft med din ex. I lang tid, er det "parfume + Amy", "Parfume + Amy", "Parfume + Amy" ... og derefter alle pludselig er det bare "parfume", og dit sind automatisk tilføjer Amy, fordi du nu knytte at parfume med hende.

Det samme med sange i radioen, visse vejstrækninger fra din barndom, endda en bestemt film. Jeg er sikker på at du kan tænke på en million eksempler.

Så, nu, at vi forstår, hvordan condition og foreningen arbejder, hvad det næste?

Nå, forståelse er kun halvdelen af ​​kampen. Det er godt at være bekendt med de våben i dit arsenal, men de betyder ikke noget, medmindre du kan bruge dem.

Så nu, at vi forstår det, må vi bruge den til at slingre ting i vores favør, for at hjælpe os med kvinder, og i sidste ende bruge det til at erobre verden. Nå, okay, jeg vil håndtere, at sidste del, og du bekymre sig om kvinder.

Der er to vigtige måder ting kan være forbundet: positivt og negativt.

Positive associationer vil være vores venner. De kommer til at være som den lille stemmerne i hendes hoved, der vil holde minde hende om dig selv når du ikke rundt. Da den bedste foreninger arbejder på et følelsesmæssigt eller refleksive niveau, dette er hvad vi skal målrettes. Vi ønsker at forbinde os med nogle ufrivillige kropslige reaktioner.

Når hun ser dig, hvad du vil have hende krop til at gøre?

Vi ønsker, at hendes hjerte til race, hendes vejrtrækning til hurtigere. Vi ønsker, at hendes kinder til at skylle, hendes hud til at snurre, hendes elever til at spile. Den fysiologiske tegn på spænding. Så hvordan vi går om det?

Vi er nødt til at associere os med spændende ting. Dette er den væsentligste årsag anbefaler vi den såkaldte "action datoer." Du ønsker at få adrenalin flyder, hendes hjerte hamrer. Vandreture, cykling, klatring, skøjteløb, laser tag, pool, bowling, minigolf, osv. Ting, der involverer aktivitet.

Da du vil være sammen med hende, vil hun knytte denne begejstring med dig. Så, når du fjerner et af de elementer, vil de øvrige tilknyttede element blive bragt op i hendes sind. Så næste gang hun ser dig, vil hun ubevidst tænker "spænding" og hun bliver ophidset. Og næste gang hun er begejstret, især hvis det er at gøre det samme aktivitet, du lavede sammen, hun vil tænke på dig. Og det vil kun styrke foreningen mere.

De ting at huske på her, er, at vi vil have hende til at have det godt, når hun er omkring dig. På alle tidspunkter. Kan du huske, at linje fra "The Lion King"? Hakuna Matata. "Ingen bekymringer."

Når hun er med dig, bør hun kunne forlade hendes problemer på døren og bare have det sjovt. Du er hendes tour guide til en sjov destination uden for hendes daglige ansvar. Du vil have hende til at føle sig glad, når hun er sammen med dig. Hun vil derefter forbinde dig med glæde, og når du har opnået det, du er gyldne.

Nu, et par ord om negativ sammenhæng. Det er de ting man bør undgå for enhver pris.

Har du nogensinde spist noget, som, siger, kartoffelsalat, og fået madforgiftning? Hvis du er ligesom mig, efter dette, gør den blotte tanke om kartoffelsalat du føler dig syg. Og det ser ud som ingen kan overtale dig til at spise kartoffelsalat længere efter det. Du forbinder mad med sygdommen. Det er en meget negativ sammenhæng.

Så kan du se, hvorfor du ikke ønsker at have en pige forbinder dig med noget negativt.

Det er ikke altid muligt at kontrollere disse ting, men vi kan reducere risikoen.

Hvis din pige hader sit job, og det gør hende helt elendig, er det ikke en god idé at gå besøge hende på arbejde. Hun er hvirvlende med negative følelser, og disse følelser er sandsynligvis kommer til at overmande eventuelle positive effekter, som at se du vil have, især hvis du ikke kender hinanden godt.

Må ikke gå ud med hende, når du er syg. Hvis du tager hende ud og gøre hende syg, kan du lige så godt være kartoffelsalat, kammerat. Og hvis du er i dårligt humør, bliv langt væk fra hende. Du ønsker hende til at knytte dig med positiv energi, ikke negativ pissede-at-the-verden vibes.

Den største faktor, at kvinder bekymrer sig om i et forhold er *** HVORDAN DU gøre hende føle sig .***

For bedre eller værre, positive eller negative, den måde du får hende til at føle, og de følelser, som hun forbinder med dig i høj grad kommer til at påvirke resultatet - uanset om man lykkes eller mislykkes, vil afhænge på ingen lille del om, hvad hun tænker på, når hun tænker på dig.