lørdag den 12. november 2011

Venner Mentalitet


En ting, jeg har bemærket, om masser af fyre, der kommer her, er, at de spekulerer på, hvordan at vende sig fra tabere til spillere. Det virker ikke på den måde!
Som alle her kender alt for godt, den største forskel mellem spillere og taberne ligger inden selvtillid / selvværd.

Jeg har denne teori om, hvorfor nogle mennesker har en tendens til at have problemer nærmer piger:

Sex ses som den hellige gral, en passage ind i manddom, eller den følelse af at opnå identitet ved at nogle individer.

Hvis disse mennesker ikke får nogen, deres forelskelse med sex, bliver den skadelig, sænke deres tillid niveau ved konstant tanken om, hvad de ikke får. Som følge heraf bliver at tale med pigerne vanskeligt, fordi tilgang ligger alene på den hensigt at få lagt.

Disse sex-higede personer mister deres fatningen, fordi deres indsats stræber mod at opnå noget, de har endnu ikke oplevet, eller har problemer med at opleve. Dette sker på grund af det pres, de lægger på sig selv for at nå deres ideelle mål om at få lagt.

For at gøre min pointe her: I stedet for at nærme sig pigerne i den hensigt at køn dem, tilgang piger med henblik på bare at være venner.

Mennesker er sociale dyr. Vi bestræber os på at opbygge solide relationer med andre individer. Hvor svært er det at få venner?

Denne strategi kan opnå følgende for dig:

* Evnen til at bare være dig selv. Intet pres her, folkens!

* Evnen til at vinde tillid i bare at være dig selv at nærme sig pigerne.

* Erfaringen fra nærmer sig og taler til piger.

* Muligheden for, at din "ven" med glæde ville træde til for at spille matchmaker for dig.

Dating og sex er komplekse i deres egen ret, så de skal opnås i trin. Prøv passerer Lineær algebra uden at have taget nogen matematik klasser i mellem aritmetik og lineær algebra. Du kan ikke bare hoppe.

Når sex er den første ting du billede i dit hoved, når du første gang ser en pige, er det uundgåeligt dine nerver vil vakle ... Hvis du nærmer dig hende med fokus på et sådant resultat, især hvis uerfarne.

Nærmer piger som dig selv med håb om at blive andet end venner, vil du reflekterer genuinity, selvtillid , og venlige varme - træk piger ser i fyre.

Du må ikke slå det ud med disse piger, men den erfaring, du får fra det vil i sandhed gøre det nemmere at nærme sig pigerne.

Slap af, holde op med at opføre sig som nogen, du ikke. Stop forsøger at manipulere og læse eller direkte hendes handlinger, fordi alle disse faktor i den manglende koncentration du har brug for at tale med tillid til piger.

Når du har opnået den nødvendige tillid, det er når du kan begynde at bekymre sig om andre faktorer.

데이트 게임


Den Flirting Signs


Hvis du tror, ​​at kvinder ikke flirt, du tager fejl. Nogle kvinder gør det for fornøjelsens skyld. Andre gør det af kærlighed, og nogle kvinder gør det, fordi de har et mål. Selvfølgelig kunne vi sige det samme om mænd, også. Der er folk, der ikke holder op med at flirte og i en sådan grad, at dette viser sig at være en måde at leve for dem.

Selvfølgelig er de andre mennesker, der søger efter den flirt skal altid være klar over dette, da en stor del af dem kunne blive deres partnere. Men for at dette kan ske, skal man først lære at kende de tegn, det modsatte køn, er at give. Nogle gange er de falske, men i de fleste tilfælde er en garanti i det mindste for en erklæret sympati mod dig, og hvorfor ikke for noget mere alvorligt.

Hun er konstant smiler til dig

Hvis du opdager, at en pige lyser op og begynder at smile hver gang hun ser dig. Det betyder, at hun er helt sikkert opsat på dig. Forudsat at hun ofte giver dig med brede, lange og munter smiler. Dette betyder, at hun helt sikkert leder efter en flirt med dig. Og i dette tilfælde bør du reagere med det samme. Retur hendes smil, hvis hun er af interesse for dig. Hun vil have at du giver hende et tegn.

Læberne bevægelse

Kig efter hendes læber bevægelser. Mange af kvinderne flirt med vilje eller ej, oftest med hendes læber. Hvis hun ved, at du kigger på hende, og hun begynder angiveligt instinktivt: at spille med et sugerør, at sætte sin finger på dem, at slikke dem, at efterligne et kys, for at gøre dem stive, for at sige langsomt og lidenskabeligt læbestift eller glans. Du kan være sikker på, at hun flirter med dig. Hvad du skal gøre er bare at tage det spil, som du straks svare hende med et smil eller et provokerende look.

Hun kopierer din opførsel

Den yngre piger ofte begynder at bruge en mands bevægelser og grimasser, når de er opsatte på ham. Nogle gange er de endda prøve at efterligne ham. Hvis hun efterligner dine handlinger, dine kropsbevægelser, din fagter og efterligner, som du bruger. Det betyder, at hun absolut sympati du og hun mener, at dette kunne være en måde at komme tættere på dig. Du bør forsøge at opføre sig lige som hvis du ser noget usædvanligt. Fortsæt din samtale på en lidt sjov måde og være naturlig.

Hun søger du løbende med et kig

Hvis du fornemmer, når man både er i et rum, som hun søger løbende for dit udseende, som om hun kunne ikke holde op med at se dig. Hun ser ufravendt på dig, og hun søger en kontakt. Hun blinker til dig, mens du taler, og hun ser på dig på en provokerende måde. Hun leger med hendes øjenbryn ved at vende dem på hovedet. Du kan være sikker på at hun ikke kun er interesseret i dig, men hun er virkelig hovedet over ørerne for dig. Hvis du kan lide hende, og hvis du ønsker at fortsætte dit forhold til den retning, må du ikke undgå at hendes udseende. Svar hende på samme måde.

Hun synes instinktivt at sætte sit bryst frem

Mange kvinder bruger denne vanskelige våben med henblik på at tiltrække mænds opmærksomhed. De ved godt, at det er en af ​​deres mest magtfulde våben, og de behøver ikke engang tøve med at bruge det, da der i 99% af tilfældene Dette garanterer deres succes. Hvis, mens du kigger på hende, hun begynder instinktivt at sætte sit bryst frem eller hun bøjer på en måde at gøre det synligt for dig. Det betyder, at hun absolut er begyndt at bruge det tunge artilleri, og hun ønsker en flirt med dig. Du bør ikke begynde at kigge på hendes bryster, selvom de fleste af de mænd gør det endda uden at tænke over det. Du stadig ønsker at være anderledes end de andre og for at overraske hende med din adfærd. Dette skal gøre hende endnu mere fascineret af dig og kunne gøre hende endnu mere dristigere i sin kommunikation med dig.

Hun gør hendes krop nøgen instinktivt

Nogle piger bruger mindre nøgenhed i kroppen for at tiltrække mænds opmærksomhed. Dette sker oftest, når de ønsker at handle hurtigt og aggressivt. Hun kunne læne sig mod dig, som om hun gør dette meget instinktivt, og ved at gøre det hun kunne åbne hendes halsudskæring. Hun kunne lade en af ​​de skulderstropper af hendes kjole til at falde ned, selv uden at mærke det. Hun kunne smide bort sit hår på en måde, så hun kunne åbne hendes hals og hendes hals til dit look. Hun kunne krydse benene foran dem eller let åbne dem for at få dig til at se på hende. Generelt er de varianter så mange og alle af dem er nok, krydrede og udfordrende. Du bør ikke begynde at se med det blotte del af hendes krop, selv om dette kunne være en hård opgave. Smile til hende en smule og vise hende med et blik på dine øjne, at du forstår hende underskrive.

Hun leder efter en chance for at røre dig

Nogle kvinder og unge piger forkorte afstanden mellem dig ved at prøve at være tættere end normalt for dig. Udover de bruger hver eneste mulighed for at røre dig og føle din hud og krop. En sådan kontakt kunne være at røre din hånd, kramme dig, når vi hilser dig, tipper du på skulderen osv. Hun rører ved sig selv, hendes hår, hendes tøj og de juveler, hun bærer. Hver eneste af disse begivenheder er et tegn på, at hun helt sikkert er på udkig efter en tættere kontakt med dig og det er ikke tilfældigt. Må ikke trække sig tilbage, vise hende, at det er behageligt for dig, og dette kunne være en måde for jer begge at blive noget mere end nære venner.

Kontinuerligt søge efter din opmærksomhed

Altid, når du er på én og samme sted, hun forsøger at tiltrække din opmærksomhed på nogen måde. For eksempel når du er sammen i et selskab, hun foregiver at tale for alle, men hun ser kun på dig. Dette er et tegn på, at hun sympatiserer du eller hun selv elsker dig for noget, du har opnået, eller du er i stand til at gøre. Dette er et tegn på, at al hendes opmærksomhed er fokuseret på dig. Vær ikke bange for situationen og smil, bagefter kunne du svare hende, men under ingen omstændigheder bør du forlade hendes ord hænge ud i luften. Fordi hun ville føle sig meget ubehageligt, hvis du ikke betaler den nødvendige opmærksomhed til hende.

Altid, når du møder hun begynder først at tale med dig

Hun kommer lige til dig, lige når hun ser dig. Hun standser alle andre samtalen i gang og begynder straks at kontakte dig og taler til dig. Hun har altid sidder omkring dig, og forsøger at blive en del af drøftelserne, du deltager i. Du skal vise hende, at hendes opmærksomhed er meget behageligt for dig, og du skal fortsætte med at tale med hende.

Hun leger med de ord, der bruges i samtalen

Mange kvinder forsøger at tiltrække manden foran dem ved hjælp af tvetydige udsagn. De ofte gør det også, når de ønsker at gøre den alvorlige situation mere sjovere og de forsøger også at indsætte en seksuel joke. Normalt dette sker i løbet af jeres samtale, hun indsætter en seksuel kontekst og vender samtalen i en sådan retning. Du kan være sikker på, at hun ikke gør det ved en tilfældighed, at hun åbenbart har noget i tankerne. Især hvis hun kombinerer dette med en mere udfordrende adfærd eller forførende udseende. Du kan være sikker på, at hun vil have dig. Spil hendes spil efter hendes regler og ikke sætter sporerne til begivenhederne. Være uklart, legesyge og originale uden at gå til en mere "hård" bølge. Det er den måde at holde hendes opmærksomhed, og du både kunne behage dig selv. Selvfølgelig skal du være klar til en hurtigere udvikling af tingene, også.

Disse er de ti mest almindelige kærlighed skilte, der viser, at en ung pige eller en kvinde søger kontakt med dig, og at denne kontakt absolut bør ikke kun være et venskab. Kig altid for at sådanne tegn og besvare dem. Selv om der ikke er noget mere end bare en flirt. Dette kan give dig glæde og tilfredshed, både for dig og pigen, med hvem du spiller. Ud over at du aldrig vide, hvornår du får til den rette person. Tænk, at livet er fuld af behagelige overraskelser, og de gemmer sig overalt.?

För-och nackdelarna av dating dina medarbetare