fredag den 21. oktober 2011

Online Dating: Må ikke vente på et tegn på interesse


Der er mange, mange kvinder derude, der ikke vil give dig nogen opmuntring, selv om de vil have dig.
Så hvis du venter rundt for hende at give jer et tegn på interesse, kan du gå glip af en masse muligheder.

De fleste piger vil ikke åbne Kino , for eksempel. Du er nødt til at gå videre og røre ved dem først ... virkelig begynde at varme dem op, før de tæller med deres egen rørende. Hvis du får at tidlig-on, anser dig selv for heldig og få det fulde udbytte.

Medmindre en pige virkelig er taget med dig, at hun formentlig ikke vil skyde ethvert forsøg på at fremme forholdet . Hun vil gøre muligheder, men du er nødt til at udnytte dem.

Dette er en naturlig TEST. Kvinder giver åbninger, men medmindre de ekstremt tiltrukket de ikke aktivt forfølger. Dette er den kvindelige natur - modtagelighed.

Hoftestykke der ikke har nogen selvtillid vil sidde og vente på et tegn på interesse, og som ikke modtager nogen, vil hem og Haw og vente planløst indtil hans selvstændige tvivl overvinder ham, og han går væk.

Eller hun vil blik over på ham, men hun vil ikke smile og i stedet bare ser den anden vej. Han vil læse det som manglende interesse og gå kukkelure i hjørnet.

Eller han vil være på en date med en pige, og lagde armen om hende, men hun vil ikke reagere på alle ... hun vil ikke putte tættere på, vil ikke se på ham, virker som det ikke havde endda ske. Og han vil gå ud fra hun er ikke interesseret i ham fysisk og bakke ud. For flere online dating tips og dating teknik .

Men sandheden er at han aldrig fik afvist. Han afviste, fordi han tog hendes manglende reaktion som manglende interesse.

Dette er, hvad Gunwitch, og andre mener, når de siger, "Gør det Ho sige nej."