onsdag den 14. september 2011

A Way of Life


Kender du forskel på en hyggelig fyr, der sjældent møder piger og en mand, der altid har babes omkring ham?

Enkel, MAN eller pick-up artist benytter sig af enhver lejlighed uden forbehold.

En masse flinke fyre drømmer om at møde hot piger. De kan endda forsøge at opfylde nogle kvinder via klubber, online dating sites, eller speed-dating begivenheder. Virkeligheden er, at de fleste af disse fyre vil give op efter at have oplevet FN-gunstige resultater. Frygt og afvisning er de to største hindringer for, at de fleste fyre fra at prøve igen, og lykkes.

Reality Check - Hvordan tror du disse pick-up artister evnerne til at komme til, hvor de er? Meget få fyre er født med disse evner og endda naturals har lavet et par fejl, og få skruet ned fra tid til anden. Hemmeligheden er at komme tilbage, når du bliver slået ned, lære af dine fejl, og foretage forbedringer.

Mænd der har succes med kvinder er altid på, ligesom Energizer Bunny. De er konstant på at gøre, landmåling nye perspektiver, vurdere situationen og deres omgivelser. Disse fyre er fokuseret på at opnå deres mål og udnytte Subtle vedholdenhed. De praksis, indtil de føler sig trygge gå op til og tale med komplet fremmede. At komfort niveau, forvandler sig til en vane i sidste ende gør det anden natur.

Omdannelse af ny adfærd i en måde at leve på er, hvordan du virkelig blevet en succes.

Mit råd er at få fuldt udbytte af din fritid til at forbedre dine teknikker. Flirte med kvinder overalt: drive-thru gal, bank stemmetællere, din servitrice, bartendere, kunder, og damer du træner sammen, osv.

Må ikke sidde og vente til weekenden til at rulle rundt eller den klub du og din makker er ramt lørdag aften. Carpe Diem! Grib dagen! Overvej hver vekselvirkning som en mulighed for dig at udvikle dine færdigheder.