fredag den 11. juni 2010

Singles bedre i grupper?


Ved MIKE KERWICK
PERSONALE WRITER

De mødtes på PJ Clarke's, 120-årige Manhattan pub på 55:e og tredje. Sharon var med fire af hendes veninder, Ed var med to af hans kammerater.

Love ikke blomstre, at første nat. Sharon og Ed ikke forlade arm i arm, der søger efter en fredsdommer, der ville gifte sig med dem næste morgen.

De talte. De havde det sjovt. De aftalte at mødes igen.

"Når jeg ser tilbage på det," Sharon Gaffney sagde på en nylig tirsdag morgen, "det var en langt mere komfortabel måde. Vi var i stand til at være os selv."

Hun til sidst blev gift med den herre fra det irske bar i oktober 2004. Som Internet dating eksploderet, hendes erfaringer på PJ Clarke's fik Gaffney tænkning. Så mange mennesker gå på udkig efter deres sjæl kammeraterne online, få gå på udkig efter deres sjæl kammeraterne i grupper.

På 1 august lancerede Gaffney Lader MeetOut.com, en web helliget site på at bringe grupper af mennesker sammen på barer.

"Vi ønskede at tage det bedste af, hvad online dating og social networking kunne være at oprette webstedet," Gaffney sagt. "Gør det sikrere, mindre pres. Sikkerhed er en stor ting lige nu, og med gruppen aspekt, er der sikkerhed i tal."

Ideen er simpel. Du besøger webstedet, registrere med tre eller fire af dine venner, så søg andre grupper søger at male byen. Når du har valgt en bar (Gaffney har mere end 100 steder om bord), sende dig en invitation til en anden gruppe.

Hvert medlem af begge grupper vil modtage invitationen. Når to mennesker fra hver gruppe acceptere, er planerne sat i gang.

Medlemmerne får tilbudt et personalegode, hvis mødet finder sted på søndag, mandag, tirsdag eller onsdag. På New York barer, der er medlemmer sendt kuponer, der berettiger dem til en anden runde af drikkevarer gratis. I New Jersey, er medlemmer tilbydes halv-off en anden runde af drikkevarer.

"Jeg synes, det har været en rigtig god respons," Gaffney sagt.

Registrering er gratis, men Gaffney sagde websted vil blive omdannet til en abonnements-baseret service senere på efteråret. Uanset om det er populært nok til at gøre den $ 9,95 per måned omkostninger værd stadig at blive set.

Gaffney sige i øjeblikket, hun er med fokus på New Jersey's byområder. Hvis du ikke ønsker at krydse Hudson, din bedste spil for at opfylde det, er Hoboken eller Jersey City.

Til sidst Gaffney ville elske at udvide området til også at omfatte andre byer. Hun har øje for Boston, Philadelphia og Washington, DC "Områder, hvor der er en høj koncentration af singler," Gaffney sagt.

Det virkede for hende. Gaffney forsøger at gøre det arbejde for alle de andre singler derude.

Copyright  © 2006 North Jersey Media Group Inc.

Kunstmatig sperma gecre�erd