mandag den 5. september 2011

Hvor Facebook og Google Dræbte Blind Dating


Er blind dates død? Er matchmaking branchen går vejen for de amerikanske bilproducenter?

Jeg lavede Google pige søger i lang tid, før det blev acceptabelt at indrømme dette. Tilbage før Google blev et officielt udsagnsord, ville jeg gøre det, men det skulle holdes hemmeligt. Den ene gang gik jeg ud fra at pigen var afslappet nok til at høre, at jeg fandt hendes profil på Onlysimchas.com men blev skuffet over at finde noget billede, hun forlangte at vide, hvordan jeg havde fundet profilen. Jeg fortalte hende, at jeg googlede hende, og hun gik amok, som om jeg var nogle freak til at ville vide mere, end hvad vores fælles ven havde fortalt mig, fordi alle, der vil have dig til at gå ud med deres ven skifter til "salg mode", når du taler om deres vens attributter.

Omkring samme tid, at Facebook åbnede sine døre for tweens og preteens det blev acceptabelt at udføre omfattende tilbage rundt kontrol på internettet af potentielle datoer. Facebook er dybest set inviterer dig til at lede efter snavs og takket være min favorit feature - tagged billeder - pigen du er forsker kan ikke bare skjule hendes sande tal bag en godt placeret kolonne og en udtynding sort nederdel. Du ville blive overrasket over at se, hvordan forskellige mennesker ser på deres profilbilleder versus deres tagged billeder.

Blind dating har sine dyder. For mig var det et kapløb slags, lidt ligesom at spille i lotteriet: du aldrig vidste hvad der ville ske, selvom jeg for det meste antages det være crappy indtil jeg ville vinde en gang imellem. Jeg spekulerer på, om jeg kommer til at savne glæden ved studehandler med kvarteret shadchan og finde subtile måder at afvise dating tilbud fra min Charedi kusiner i Monsey?

Selvom at google og Facebooking potentielle datoer kan være en masse sjov og informativ, bør man holde et åbent sind. Folk er for hurtige til at dømme folk baseret på deres venner, halvnøgne fordrukken billeder taget fra deres Spring Break i Cancun, og om de er et Yankees fan. Der er mere til folk, end hvad de lægger på deres Facebook-profiler, men hvis du finder deres blog, du stort set kan antage at det er en beskrivelse af deres alter ego og hvad de ønsker de var, men aldrig vil blive.

Lavorare con un consulente per gli Incontri