torsdag den 29. september 2011

Speed ​​Dating Tips


Har du prøvet speed dating endnu? En masse mennesker er tilbageholdende med at prøve det, fordi de mener, at 5 minutter ikke er tid nok til at komme til at kende nogen, eller fordi de føler sig utilpas gør det. Disse er lovlige grunde. Men hvis du går ind speed dating med en positiv indstilling og bruge disse tips, du vil finde det at være en fantastisk oplevelse:

First Impressions

Dit udseende ikke noget for meget. Hvad er mere vigtigt er din stil. Hvad betyder den måde, du påklædning siger om dig? Jeg siger ikke at klæde sig som en rockstjerne. Bare vær stilfuld. Så længe du ikke er klædt som en computer sælger, vil du være fint. Brug første indtryk til din fordel.

Positivitet

Dette gælder ikke kun på speed dating tips. Positivitet er afgørende i alle dine interaktioner. Når du har et kæmpe smil på dit ansigt, folk tænker "Wow, skal denne fyr have sine ting sammen." Det samme siger så mange gode ting om dig. Også se dine nervøse vaner som at trykke dine fingre eller fødder.

Må ikke drikke ... Too Much

Jeg har lavet denne fejl før. Hvis du ligesom mig, alkohol gør du føler dig uovervindelig og kan give dig til at gøre og sige dumme ting. Bare drikke nok til at blive afslappet og få din samtale safter flyder. Det er fire minutter, du ønsker at udtrykke dig på en god måde.

Focus On The Girl

Lær så meget du kan om den anden person i den tid, du har. Vær oprigtigt interesseret. Alle har standarder i deres sind om, hvad slags partner, de ønsker. Spørg hende spørgsmål og find ud af, om hun passer til din. Vær ikke bange for at udtrykke dig så godt. Hvis du siger noget dumt, og hun ikke kan lide dig, så er det sandsynligvis ikke ville have arbejdet ud alligevel. Find ud af, hvad hun brænder for og stille hende spørgsmål om det.

Underhold dig selv

Speed ​​dating er ikke en test eller en alvorlig hændelse. Det er meningen, at være sjovt og legende. Se det som en mulighed for at møde en masse mennesker og have en god tid. Altid underholde dig selv og have det sjovt med det. Hvis du har det sjovt, chancer er de mennesker, du taler med, vil have det sjovt så godt. Bare kig på det som en mulighed for at møde masser af interessante mennesker og få nogle nye venner.

Husk på disse speed dating tips i tankerne, når du går og du vil være sikker på at have en god tid!