fredag den 28. september 2012

5 Tegn på Dating Desperation


Clutch magasinets Janelle Harris siger, at kompulsiv mand asylansøgere ofre en masse for at faae en varm krop i deres senge eller en ny beau ved deres sider. Her er hvordan hun foreslår du afgøre, om en frygt for at være single er at komme i vejen.

Du er altid lave undskyldninger for ham.

Jeg har kendt kvinder tydeligvis få slog ned ved deres mænd på en regelmæssig basis, og andre, der har været mollywhopped af rants og raves om deres værdiløshed. Men de stadig finde en grund til at forsvare deres mands ære - ikke kun fordi de er konditioneret til at sætte ham på en piedestal, men fordi de er så bange for ham, ville de hellere benåde den adfærd end konfrontere den indlysende kendsgerning, at han er ikke værd at følelsesmæssige og mentale investering. Bare for at have en mand.

Du har ikke været single længere end en uge i hele dit voksenliv.

Nogle eksperter siger, at det tager to år at hoppe helt tilbage fra et tidligere forhold, måske længere, afhængigt af omstændighederne ved situationen og den følelsesmæssige tilstand af de folk gør den hoppende back ...

Du grund, "Nå, det er bedre end at være alene."

Han er snydt, han er doven, men vejrtrækning, og lægger et temmelig godt stykke rør, så du vælger at gøre det arbejde med ham i stedet for at risikere opholder tordenskyl i singleness ligesom resten af ​​os i, at 42 procent. Men sweetie pie, vil jeg tage single løbet bilæggelse af enhver tid. Jeg tror, ​​vi alle burde. Selv J. Lo og Halle.

Kadınlar daha fazla Minded aç?