mandag den 24. januar 2011

10 Mere Dating Deal Breakers til Ignorer


1. Han har en læbe ring; du er til perler. Er du bekymret for, at dine forældre vil blive forfærdede? Eller at du har noget til fælles? Må ikke bekymre dig om dine forældre, de kommer rundt. Med hensyn til dit forskellige interesser, vil det være rart at udforske noget nyt. Hvis du dateret den mandlige version af dig, ville du ender kede sig. Og desuden, læbe ringe er hot.

2. Han siger, at han ville "aldrig" gøre noget, du synes er vigtigt. Eksempel:. ". Jeg ville aldrig sende mine børn til folkeskolen" "Jeg ville aldrig overveje at forlade dette kvarter". Jeg ville aldrig gå drageflyvning med dig "Sagen er, folk ofte overdriver, eller sige ting, de ikke fuldt betyder. Når han forstår, at noget er vigtigt for dig, er det muligt, at han vil ændre sit sind. Bare ikke udveksle ringe, før du har bekræftet, at du er på samme side i form af ting, der er helt nonnegotiable ("Jeg vil aldrig have børn." "Det er vigtigt for mig at være i en åben ægteskab." "Jeg har brug for dig til blanke i sengen.").

3. Han er ikke den bedste mellem pladerne. Heldigvis kan soveværelse spiller nogle gange har en stejl indlæringskurve. Og når det kommer til hot spots og intime tricks, ikke to kvinder er ens. Du er nødt til at tale op om hvad der føles godt for dig. Vi kan forsikre dig, at han vil være ivrige efter at lære.

4. Han er alt for god mellem arkene. Fordi han havde erfaring. Tilsyneladende et anstændigt beløb af det, og hvis du tror for meget om, ja, det kan være en turn-off. Sagen er, han er med dig nu. Så slap af og høste fordelene, og være sikker, som altid.

5. Hans familie er sindssyg! Så hans mor er attesterbar, hans bror er i fængsel, og hans søster tror hun er Lord Voldemort. Det betyder ikke, han er sindssyg. Giv ham til fordel for den tvivl, en masse gode mennesker kommer fra vanskelige lager, og er mere åbensindede og patient på grund af det. Og fortæl mig: vil du ønsker at være defineres af, hvad dine søskende gør?

6. Han har en STD. Det er skræmmende at overveje at sætte dit helbred i kærlighedens navn. Men hvis du både villig til at tage de nødvendige forholdsregler, er det mere end muligt at gøre dette til en arbejde. Rådføre sig med en læge, før de indleder en intim aktiviteter, med henblik på at lære hvordan man bedst kan beskytte dig selv. Så gå videre og have det sjovt, du to skøre børn! Bliver diagnosticeret med en STD, bør ikke fordømme en til et liv i cølibat.

7. Han har mor spørgsmål. Det kan være svært at beskæftige sig med fyre, der tydeligvis ikke har klippe navlestrengen. Men overvej dette: oftentimes, de mænd, der har deres mødre til et forhøjet niveau af respekt er dem, der behandler deres ladyfriends bedste. Bare vær forsigtig med ikke at lade sine familiære loyalitet komme ud af hånden. Hvis dit forhold bliver super-alvorligt, hvis han forstår, at det som et par, bør du altid danne en fælles front, når der beskæftiger sig med fam.

8. Han tager antidepressiva og / eller angst meds. En masse mennesker tror, at antidepressiv medicin er et rødt flag, men ganske ofte, det modsatte er tilfældet. Næsten 10 procent af den amerikanske befolkning lider af depression, og mange af disse mennesker går ubehandlet (og er en slags ulidelig at være sammen omkring). Nogen, der er på medicin er nogen, der har kontrol over hans mentale helbred.

9. Han bor med sine forældre. Hvis han er der, fordi han elsker mors madlavning og ikke lyst til at gøre sit eget tøj, vi har et problem. Hvis han er der, fordi han at spare penge eller er mellem lejligheder eller tager sig af en aldrende forælder, du kan ikke skyld ham for. Og i det mindste du kender situationen er (forhåbentlig) midlertidig. Hvis han viser tegn på ambitioner, skære ham nogle slap. Desuden er vi vædde hans mor gør en gennemsnitlig veggie gryderet.

10. Hans BFF er en dame. Og de brugte til dato. Eller i det mindste du tror, de gjorde. Kig: hvis hans bedste bud er af den kvindelige overtalelse-uanset om de var romantisk involveret i fortiden, bør du ikke automatisk gå ud fra, at de er at holde på en hemmelighed kærlighed til hinanden. Desuden er han synes at være interesseret i dig. Hvis han sniger sig omkring for at hænge ud med hende, der da kan være nogle grund til bekymring. Men ellers bør du stole på ham. Og, selvfølgelig, tyder på, at de tre af jer hænge ud sammen.