lørdag den 11. august 2012

Må ikke Ask Trick spørgsmål


Ved Ilana Angel

Jeg forstår, at folk lyver. Det sker millioner af gange, hver eneste dag, millioner af mennesker. Løgne kan gøre ondt, men de gør ondt mere eller mindre end sandheden? Der er en meget klar linje mellem at fortælle en løgn og bedrage nogen, så jeg spekulerer på, om jeg nogensinde ville vælge en løgn over sandheden.

Jeg har rejst min søn ikke at lyve, og med undtagelse af nogle af de seneste problemer med at få lektierne gjort, han ikke lyver. Han vil på et tidspunkt Jeg formoder, fordi det er den måde verden, men jeg håber, at når de står med at fortælle sandheden over en løgn, vil han vælge altid at fortælle sandheden.

Der er forskellige regler for forskellige fag selvfølgelig, men stadig må sandheden ikke trumfe en løgn? Især i et forhold? Hvis du er i et forhold, uanset om det er noget lige begyndt eller noget langvarigt, er det ikke i den bedste interesse for at flytte frem til at fortælle sandheden?

Ashley Madison er blevet et multi-million dollar selskab ved at opfordre folk til at lyve. De mener, at ligge i et forhold er ikke kun god, men kan faktisk gøre jeres forhold bedre. De prædiker, at hvis du har seksuelle forhold uden for dit forhold, vil det gøre det stærkere.

Hvis en kvinde spørger en mand, hvis hun ser fedt i en bestemt kjole, skal svaret altid være du ser smuk. Hvis hun ikke ser fedt i kjole, er det en løgn at fortælle hende, at hun ser smuk, eller er det bare at give hende svaret, at hun var fiskeri efter? Hvis du svarer med hende rigtige svar, er det en løgn?

Kan du sove med to mennesker på én gang, og elsker kun én? Er det muligt at være i en engageret og kærligt forhold med en person, og har intetsigende, men tilfredsstillende sex med en anden? Kan fantastisk sex virkelig havde med nogen følelsesmæssige eller intellektuelle tilslutning fra nogen af ​​jer?

Gør reglerne ændringen, hvis du ikke taler om sex? Min søn løj om sine lektier, og det gør ondt mine følelser, men det vil skade vores forhold? Hvis en mand viser sin højde på JDate som 5'11 ", men han er 5'5", det er en løgn, men er det også en deal breaker? Hvornår en løgn bliver utilgiveligt?

Jeg kan ikke tilgive nemt. Ved let selvfølgelig mener jeg sjældent. Jeg kan bare ikke tilgive. Jeg er et anstændigt menneske, så jeg forventer det samme fra de mennesker, jeg anstændig. Det gør mig dejlig, men også dumt, fordi det sætter mig op for skuffelse, fordi der er forventninger om.

Jeg dating nogen nye, og vi gør det dansen, at folk, når de får hinanden at kende og udvikler følelser. Han er en vidunderlig mand. Jeg virkelig elsker ham, og ud over dette, jeg elsker sine børn og flagrer på, hvordan han er med min søn. Det er alt sammen meget speciel og spændende.

Jeg spurgte min nye herre ven et spørgsmål i sidste weekend, at jeg havde ingen forretning spørge. Jeg var nysgerrig efter hans tidligere forhold, så jeg spurgte. Det var et dumt spørgsmål, i samme kategori som jeg ser fedt i denne kjole? Et latterligt spørgsmål, som jeg valgte svaret på i forvejen.

Jeg troede der var kun én måde at svare, men han gav mig noget andet. Det var ikke forkert, bare sandheden. Jeg spurgte et trick spørgsmål, og han gav mig sandheden. Jeg var lamslået i et minut, fordi det ikke var det svar, jeg forventede, men det var chokerende, at han faktisk svarede sandfærdigt.

Denne mand var mere optaget af sandheden end at lyve for at give mig det svar, jeg ønskede. Har dette gør ham middelværdi og sårende? Hvis han vidste, at sandheden ville såre mig, og bestemt på et splitsekund, at en løgn ville såre mig mere, er der gør ham til et anstændigt menneske?

Jeg ønsker ikke at gøre spørgsmålet til en big deal, fordi det ikke er. Jeg spurgte en halt spørgsmål og svarede han. Det handler ikke om spørgsmålet så meget som det drejede sig om svaret. Jeg blev såret af sandheden, fordi jeg var ved at blive en pige. Hvis han havde løjet, ville jeg have nok ikke troede på ham alligevel.

Jeg rejser min søn til at være et anstændigt menneske og en god mand. Det er en vanskelig udfordring for ikke at sætte min pige spørgsmål på ham. Jeg ville aldrig råde ham til at fortælle en kvinde, at hun ser fedt i en kjole, men hvad med de hundredvis af andre trick spørgsmål kvinder spørge, når der fiskes efter svar?

Jeg lærte en masse om mig selv i denne weekend, og endnu mere om den mand, jeg datede. Jeg opdagede, at jeg vil hellere blive såret af sandheden end en løgn. Jeg respekterer sandheden, og så det er hvad jeg vil. Jeg lærte, at denne mand, som jeg gør forholdet dans med, er anstændigt og art.

Når de får mulighed for at lyve, han valgte til sandheden og ikke købe ind i mine manipulerende spørgsmål. Han var en Mensch. Han svarede med vores fremtid som en faktor, og det var modig. En løgn kan komme tilbage til hjemsøge dig, og han ønskede at sikre, at ikke skete.

Jeg rejser en dreng at være en mand, og dating en mand, der nægter at optræde som en dreng. Relationer er hårdt, men jeg er velsignet den mand, jeg rejse er at hjælpe mig omfavne den mand, jeg datede. Jeg er på vej til at elske. Det er sandheden, og sandheden betyder noget, så jeg holder troen.