torsdag den 6. oktober 2011

8 typer kvinder til at undgå, når Dating


Der er kvinder, at mennesket bør undgå dating. Her er symptomer til at se ud for:

1). For feminist. Denne type kvinde, og mener, at det antages, at mennesket er årsagen til al smerte og lidelse samfundet. Det var hendes stærke tro på, at kvinder er meget klogere end mænd og er i stand til at gøre tingene "rigtige måde".

Mænd ville ikke ønsker at tilbringe noget tid med disse typer af kvinder, vil alt, hvad du altid være negativt for dem. De kan aldrig blive lykkelig mand.

2). Material Girl. Det er kort tid efter, at pengene! Disse typer af kvinder er "høj vedligeholdelse". Er ikke kun forventet, men ofte kræver, at man skal finansiere hele sit liv i luksus. For hende er mennesket forpligtet til at betale for middage, drinks, rejser, smykker, blomster osv., mens de absolut føler trang til at gengælde eller skyld.

Kort sagt, hun er en prostitueret i forklædning. Hun er en grådig person, der har manglende forståelse for andres følelser, og dens eneste interesse er at opnå og få, hvad han ønsker. Aldrig blive narret, nogle synes at være den første virkelig rart, indtil de ved, at du gør noget for dem. Han begynder at bede om materielle ting!

3). Håbløs romantisk. Disse kvinder lever i en perfekt verden af ​​romantik romaner, hvor kærlighed og parforhold er perfekte og hendes nat og skinnende rustning vil altid komme og leve lykkeligt nogensinde efter.
Altid været forkælet hende og "Princess", og tanken om, at hvad der er det virkelige liv. Vil forvente, at manden til at tage sig af hende hele tiden, og at alle hendes ønsker er, hvis ikke, kan det være en bro skrigende.

4). Vred pige. Lignende feminist, hun virkelig hader mænd. De ser ofte på folk lange liste over alle konti for uretfærdighed og krænkelser af hver mand, at fælles forhold. For hende er alle mennesker "gåsehud", "svin". og ryk. Disse kvinder er kogende vred på den mand, der kan eksplodere når som helst givet tidspunkt.

5). Usikker Miss vil virke meget behagelig, kærlig og overnatning på den første behandling af mændene meget godt. Senere, da alle hendes inderste følelser af usikkerhed op til overfladen, kan det være ubehageligt at kalde en mand, der går tilbage mindst ti gange om dagen spørger, hvor du er, eller der bare savnede hans stemme.

Denne kvinde kræver hyppige og vedvarende sikkerhed for, at du elsker hende og finde hende attraktiv på grund af denne usikkerhed, konstant bekymret for dit hår, make-up, tøj osv. Hun kan klæbende og har brug for konstant opmærksomhed, og opfordrer indtrængende du bekymre dig om dine tanker, at Det vil snart forlade, hvis du finder nogen bedre.

6). Abstrakte og undvigende type. Hun er romantisk, men med en mystisk mørk side. Hun er blevet såret i tidligere forhold, og det var ikke forbi ham. Disse dårlige erfaringer måde, hun ubevidst stopover fra eller skade på hendes nye forhold.

Det vil være meget frustrerende at beskæftige sig med som den første, vil det vise stor interesse for mennesket, men flygte hurtigt, når cyklen vil blive gentaget igen og igen. Vil dato og flirte med en mand, men vil insistere på, at de to forbliver venner.

7). Desperate Miss Hun er desperat efter at blive gift. Måske ikke engang ønsker at vide, mand, hun bare ønsker at fange ham og bringe ham til den nærmeste alteret!

8). Kontrol type. Hun kan være meget irriterende på en meget subtil måde, men når muligheden vil direkte hver eneste fase af menneskeliv. Hun vil altid "sige" hvad et menneske bærer, hvor en mand skal gå, hvem der skal tale med en mand, som kan have en person som mine venner, hvad man kan og ikke kan spise, som i alt! Man kan ikke insistere på sine egne rettigheder, eller andet, ikke køn, en masse grædende, skrigende og surmuler, og alting bare menneske give i.

Alle mennesker, pas på!