tirsdag den 20. juli 2010

Philadelphia er hjemsted for de mindst attraktive mennesker i USA.


PHILADELPHIA (Reuters) - Philadelphia er hjemsted for de mindst attraktive mennesker i USA, en undersøgelse af besøgende og beboere viste fredag.

Byen mere end 1,5 millioner mennesker blev også anset for at være blandt de mindst stilfulde, mindst aktive, mindst venlige og mindst verdslige, i henhold til "America's Favorite Cities"-undersøgelse af Travel & Leisure Magazine og CNN Headline News.

Omkring 60.000 mennesker deltog i online-undersøgelsen - på www.travelandleisure.com - som rangeret 25 byer i kategorier, herunder shopping, mad, kultur og byens rum, sagde Amy Farley, senior redaktør på bladet.

For unattractiveness, bare Philadelphia fik ud Washington DC og Dallas / Fort Worth, at bunden stedet. Miami og San Diego er hjemsted for de mest attraktive folk, meningsmåling fundet.

Men Farley påpegede resultaterne tænker ikke på folk i Philadelphia er grimme eller byen er et dårligt sted at besøge.

"Vi bad folk om at stemme om tiltrækningskraft, ikke unattractiveness. Travel & Leisure redaktører mener, at der er en masse attraktive mennesker i Philadelphia," sagde hun.

"Den relative tiltrækningskraft dets beboere er kun en ganske lille faktor i vurderingen af et byens realitet."

Philadelphians selvværd er blevet undergravet af nationale undersøgelser, der viser de er blandt de tykkeste mennesker i USA. Den amerikanske Fedme Association rangeret byen i top 10 for overvægtige mennesker hvert år mellem 2000 og 2005.

Og sportslige stolthed i en by kendt for den stærke loyalitet af sine fans er blevet såret ved ikke at have haft en national mester i nogen af dens fire vigtigste sports siden 76ers vandt National Basketball Association titel i 1983.

7 ?Money Personalities? To Avoid When Dating