torsdag den 22. september 2011

Vigtigere ting at gøre, før din Big Date


Har du en pre-date tjekliste?

Dette er en simpel liste over ting, du skal gøre, før de går på en vigtig dato.

Det omfatter ting om dig selv - så som at børste tænder, tage et brusebad, måske få håret trimmet, skære dine negle, etc.

Det omfatter også ting om dit hjem - såsom rengøring dit badeværelse, vaske op, støvsuge gulvtæppet, og sørg for dit køleskab er fyldt med ting at drikke og gnaske på, osv.

Og din liste bør omfatte diverse andre emner - som at vaske din bil, få penge ud af banken, foretage reservationer, osv.

Det er især vigtigt, at du medtager emner på din pre-date tjekliste, der er vigtige, men du er tilbøjelig til at glemme - at sikre, at du har en fuld tank af gas, placere en hel rulle toiletpapir i badeværelset, sætte på din Favorit cologne, osv. Uanset hvad. Listen vil variere fra person til person.

Selv hvis du tror, ​​der er meget lille chance for noget ud over det sædvanlige sker på netop denne dato, bør du altid planlægge at det vil. Altid være forberedt.

Selv hvis du skulle møde hende et sted, bør du planlægge, at du og hun vil vinden op i bilen på et tidspunkt, og prep det i overensstemmelse hermed.

Selv hvis du tror, ​​der er meget lille chance for jer to at komme tilbage til din plads, bør du have det sted, pletfri, og alt på sin plads just in case.

Selv hvis du tror, ​​der er meget lidt at ingen chance for noget "seksuel" sker, bør du planlægge, at det vil, og har passende beskyttelse, glidecreme, piske, høns, eller hvad andre skøre ting du tilfældigvis være interesseret i rådighed.

Har denne simple checkliste, der vil vokse og vokse, når du dato mere og mere, vil gøre dit liv så meget enklere og din date så meget mindre stressende.

Du vil ikke være på vej ud af døren, der kører sent at hente hende - som sædvanlig - når du indser, at der er snavsede tallerkener overalt, skraldet er fyldt, har du ingen vin, du har brug for gas, og du er nødt til at stoppe i banken for at få penge. (Åh, og ved den måde, vil denne særlige ATM naturligvis ikke, at arbejde være.) Så du ankommer 45 minutter for sent, din date allerede er irriteret, og du er stresset, svedtendens og lugter af benzin.

Er dette scenario lyder bekendt for dig?

Begynde at udvikle din pre-dato checkliste nu og gøre din datoer det glade, stress-fri, og sjove oplevelser, de er formodes at være.