mandag den 27. december 2010

Er du interesseret?


Af Brett Trisse

Med fremkomsten af internettet, begyndte folk søger kærlighed på websites såsom Match.com og EHarmony.com. Med den stigende popularitet af sociale netværk, er de vendte sig til tjenester som AreYouInterested.com.

Dateringen ansøgning, som findes på Facebook og Apple Inc. 's iPhone, kan brugere se ud over personlige oplysninger om potentielle hjælpere til deres sociale cirkler, herunder venner og familie. AreYouInterested.com er at tilføje mere end 50.000 brugere om dagen, ifølge New York-baserede forælder SNAP Interactive Inc., sammenlignet med de 20.000 nye brugere pr Match.com rapporter.

AreYouInterested.com er nu den største Facebook dating ansøgning, med mere end 13 millioner månedlige brugere, ifølge analysefirmaet AppData.com. Dens popularitet kan skæres i væksten af Match.com, en del af IAC / InterActiveCorp, og EHarmony.com Inc., hvis Facebook-programmer har 72.712 og 8.607 gennemsnitlige månedlige brugere hhv.

"De traditionelle dating virksomhederne ikke har en stor app tilstedeværelse som os," Snap Chief Executive Officer Cliff Lerner sagde i et interview. "Vores vækst, samt væksten i et par konkurrenter, er kommet ud af ingenting."

Match.com har større appel til alvorlig daters og en stærkere langsigtet forretning, selv om det måske ikke er tilmelding så mange nye brugere, siger Gregory R. Blatt, administrerende direktør for IAC. Grundlagt i 1995, dating site indsamler sider af data fra brugere til at hjælpe dem med at finde egnede hjælpere, med et stort ingeniør team til at forfine sit site og algoritmer.

"AreYouInterested er en flirtende, sjov lille app," Blatt sagde i et interview. "De har et par mennesker, der arbejder i en garage. Vi har fået hundredvis af ingeniører maksimere vores forretning. Du har brug for enorme grader af raffinement, enorme mængder af data bag det, og et stort community. "

AreYouInterested vs Match.com

IAC's Match forretning, der omfatter andre dating websites såsom Chemistry.com og SeniorPeopleMeet.com, havde en omsætning på 292.400 tusind dollars i de første ni måneder af året, en stigning på 13 procent fra året før. Blatt kørte forretninger, indtil han overtog CEO rolle i denne måned fra Barry Diller, milliardær som byggede og kontrol New York-baserede IAC.

Snap, handles over-the-counter, havde 3.900 tusind dollars i indtjening i årets første ni måneder, op 65 procent. Lerner og hans bror, indfødte i Long Island, New York, grundlagde virksomheden med $ 750,000 fra venner og familie. Cliff, 32, havde arbejdet som en aktier analytiker hos Lehman Brothers Inc, Darrell, 36, løb en fantasy-sport selskab. Snap har 17 ansatte og for the record, fra en kontorbygning i Midtown Manhattan opererer.

Digital Teddy Bears

Snap Interactive steg 30 cent, eller 150 procent, til 50 cents på 3:59 New York tid i over-the-counter handel. Aktierne er steget 233 procent i år. IAC faldt 26 cent til 29,71 dollar i Nasdaq Stock Market handel og har fået 45 procent i år.

Brødrene startede en dating websted, der hedder IamFreeTonight.com i 2006, og flyttet deres fokus efter den første succes med deres sociale netværk produkter.

AreYouInterested.com er et softwareprogram, eller app, at brugerne kan indlæse på deres Facebook-side eller iPhone med et halvt dusin museklik. Det lader du klikker gennem fotos af potentielle kampe, og udveksle beskeder eller virtuelle gaver af digitale roser eller bamser.

En af grundene dating apps på Facebook er populære, er, at de giver romance-søgere indsigt i potentielle partnere gennem sociale networking site's eksisterende oplysninger i overensstemmelse med Darrell Lerner, Snap's medstifter. Folk, der mødes på AreYouInterested.com kan blive Facebook-venner og lære om hinanden, før de nogensinde enige om at en faktiske dato, sagde han. De typisk kan se en anden persons komme indlæg og billeder eller videoer af dem og deres venner.

'Flere Komfortabel'

"En masse mennesker på dating websites ikke udbudt legitime oplysninger," Darrell Lerner sagde i et interview. "Fordi vi er en app på Facebook, hver bruger er legitim. Før folk går ud med nogen, de ser dem op på Facebook, de tilføjer dem som en ven, og de se, hvem deres venner er. De får en bedre repræsentation af den person, og det gør dem mere behagelige. "

IAC's dating sites har 1.800 tusind abonnenter, der betaler $ 24,95 om måneden eller $ 99 for et år. De websteder havde 6.500.000 unikke besøgende i november, en stigning fra 60 procent fra året før, ifølge markeds-analysefirmaet ComScore Inc. Resultat af primær drift for gruppen steg 25 procent i løbet af de første ni måneder til 77,3 millioner dollars.

"Aldrig har Match oplevet den form for vækst, er det oplevet i 2010," Blatt sagt.

Selskabet arbejder på at indføre nye Facebook apps, som vil konkurrere med AreYouInterested.com, sagde han.

Mere Mobil

På Facebook, også andre konkurrenter end Match.com i antallet af brugere. Zoosk.com, bakket op af Canaan Partnere, Bessemer Venture Partners, og ATA Ventures, har 6.100 tusind gennemsnitlige månedlige brugere for sin Facebook app, ifølge AppData.com.

Snap planer om at udvide AreYouInterested.com mærke uden at komme, især på mobile enheder, siger Cliff Lerner.

"Vi mener, at der er store vækstmuligheder omkring mobile som brug af web fortsætter med at stige hurtigt, og der er spændende muligheder omkring geografisk baserede funktioner til dating apps," sagde han.

Et online dater, en 26-årig event planner på Manhattan, sagde hun havde sluttet et par dating websites, inden hun for nylig er registreret for AreYouInterested.com gennem Facebook applikation.

"For folk i 20'erne og 30'erne på Facebook, dating er en stor del af vores liv, og en masse mennesker bruger Facebook som en dating ting alligevel," sagde Adi, som afviste at give hende efternavn for privatlivets fred årsager. "Der er noget, der taler for en dating websted, der er forbundet i med de mest populære sociale netværk. Det gør det føles mere ægte. "

Arbeiten mit einer Online-Dating Consultant