søndag den 16. oktober 2011

Halloween kostume Dating Style


Du kan elske det eller hader det, men det ser ud som om der ikke er noget at komme rundt Halloween. Fra slik majs på kontoret for at udklædte græskar i supermarkedet, er dette en ferie, at spøgelser eller gnister os, uanset hvor gamle vi er.

I modsætning nogensinde før, at chancen kjole op eller ned er at gøre for ren voksen underholdning som forhandlere forudser en stigning i udgifterne til kostumer til voksne. Faktisk, en undersøgelse af National Retail Federation finder, at amerikanerne planlægger at tilbringe en masse mere om dette Halloween end den sidste, og en anslået en milliard dollars vil blive brugt på Trick or Treat påklædning for voksne, og mere end en tredjedel af respondenterne planlægger at kaste eller deltage i en fest for alle Hallow Hans Aften.

Dette nymodens begejstring for en ferie, der engang kredsede om peanut mellemstore tegn kan blive krediteret til de hårde tider at fortsætte med at plage vores virkelighed. Spil Dress Up er et godt timet mulighed for at suspendere vores vantro og have det sjovt for natten.

Du kan vælge en af ​​dette års trend outfits eller trække din klassiske go-to kostume ud fra under sengen, være lige advares om, at hvad du bære for Halloween sender et subtilt budskab, som kan skræmme eller lokke i den forkerte typer af tegn.

Mænd

The Cowboy: The nede-på-jorden, men snu, solide og solgylden maverick vil reb i to slags damer: den ærbar, sarte belle eller den vilde trail-blazer. Mens du spiller cowboy er sikker på at være en sjov og vilde eventyr for en nat, vide dette: de fleste kvinder betragter ikke disse dårlige drengene gifte type.

Superhero: Power sultne villainesses vil forsøge at grave deres kløer ind i dig, så vær parat til at spring høje bygninger (eller i det mindste bruge elevatoren for at komme op til deres lejlighed). Det er nemt at få narre af damer i forklædning, der er draget til din super kriminalitetsbekæmpelse kapaciteter, bare ikke bide på kryptonit, eller du mister alle dine kræfter.

Vampire: Kvinder i århundreder er blevet tiltrukket af disse dystre blod sugende skabninger, men husk, at det paranormale verden er en kold, mystisk univers, og dem, der stå i det kan være at spille et dødbringende spil. Det er den type af dampende første øjekast attraktion, der sandsynligvis vil gå dødbringende!

Kongen: Viser op i et Viva Las Vegas antræk er bundet til at få groupies, men kloge mænd ved, at loyale fans henvender sig ofte til desperate tilhængere. Hvis du ikke er på udkig efter et forhold, kjole som en afslappet rocker og springe den flotte guld, nuancer og bakkenbarter.

Elégedetlen ügyfél beperli Párkeresés