mandag den 9. maj 2011

7 "Penge personligheder" skal undgås, når Dating


Kærlighed og penge kan være en giftig blanding. Uanset om du i øjeblikket på udkig efter din perfekte match, eller du allerede har lukket den aftale, pas på luskede finansielle spørgsmål snigende ind og skaber kaos på jeres forhold.

Kig efter kontrollampe tegn på et tidligt tidspunkt, at dine penge personligheder måske ikke det bedste match. Her er de fyre at undgå, når det kommer til kærlighed og penge. (Og for de fyre: Det går begge veje Faktisk kan jeg have et strejf af penge Tracker syndrom mig selv..)

Den Sucker

Disse mænd er søde og generøse, og formentlig langt bedre mennesker end jeg nogensinde vil være, men der er en fin linje mellem at være givende og at der tages fordel af. Vi taler ikke om de fyre, der så heltemodigt donere en del af deres løn til deres foretrukne velgørenhed. Vi taler om mænd, der penge moochers strømmer til, fordi de kan fornemme hans manglende evne til at sige nej.

Måske er det søster, der "behov" en designer jakke, eller kammerat, der køber, at big-screen TV, før han faktisk har råd til det, eller endog de venner, der blot antager, at han automatisk vil betale regningen på middag. You name it, vil han åbne sin tegnebog. Denne form for mand kunne lover godt for dig, hvis du leder efter nogen til at købe dig bobler, men hans bankkonto vil tørre op på ingen tid.

Den procrastinator

Mens disse fyre kan være følsomme og sorgløs, de kan simpelthen ikke holde på deres penge. Balancere deres checkhæfte er aldrig toppen af ​​sind, men de vil komme til det ... i sidste ende. Procrastinators bruge deres betalingskort alt for ofte - ligesom det er en slags magisk penge kort - blot for at få deres mystiske tro knust, når de opdager, at de skylder $ 75 i overtræk gebyrer.

Må ikke blive overrasket, hvis disse mænd komme løbende til dig at hjælpe dem med at komme ud af dybt vand. Disse gutter live paycheck til paycheck i en uendelig cyklus. Hvis du finder dig selv falder for den procrastinator, spare dig selv nogle besvær - og dollar - ved at holde din økonomi adskilt.

The Money Tracker

Disse mænd er Momma's drenge og kærlighed penge så meget, at de rent faktisk spore hver en krone de bruger i et Excel-regneark. I din nødens stund, kan de være meget forstående og måske endda låne dig penge til at hjælpe. Men låntager pas på! Selv hvis du er denne fyr betydelige andre, de penge Tracker finder det beløb, lånte et lån. Selv om disse mænd ikke vil holde det over dit, mens du går, det øjeblik, du dumpe dem, vil de få dig til at betale dem tilbage, før break-up er endelig - med interesse for at starte.

Og hvis du ikke låne penge, du bedre tror Penge Tracker holder styr på hver gang du "go hollandsk." Han er altid en lidt for hurtig til at minde om, at han har betalt for frokost eller at du skylder ham en kop kaffe også.

The Gambler

Dette er den fyr, der er fast besluttet på at "vinde stort" i livet - uden rent faktisk arbejder hårdt mod nogen mål. Spillerne vil ikke bruge penge på dig - eller deres regninger, for den sags skyld - men når det drejer sig tid til at spille en stor hånd på kasino eller købe en fustage til en fest, de midler mirakuløst vises. Han har en okay job, men ikke puttes i ekstra tid og kræfter til virkelig at gøre en succesfuld karriere ud af det. Men det er fint, fordi han vil "blive boss mand en dag!" Hvis du er cool med at være det økonomisk ansvarlig én i forholdet, han er din.

One-Upper

Disse mænd er alle omkring bruger deres penge til at vinde dit hjerte. De vil bruge store til at gøre et stort indtryk, men lad dig ikke narre. One Upper er ikke at åbne sin tegnebog ud af godhed i hans hjerte, det hele er et spil. Han kan købe dig gaver uden grund eller planlægge over-the-top dato nætter. Og jo længere du dato, mere "imponerende" han får. Men det er den konkurrence, der driver ham, ikke hans tilbedelse til dig.

Du er en gevinst, ligesom bobler han køber dig. Ledetråde, at du kan være dating en One Upper kan omfatte modtage en julegave en døgn sent at sikre, at hans gave er den mest mindeværdige. Eller efter at have købt ham et ur, han hurtigt løber ud og køber du den dyreste Rolex han kan finde. Hvis du spiller ind i hans spil, vil du kun opleve angst, fordi ingenting du gør vil nogensinde blive godt nok, og vil kun opmuntre hans one-upmanship.

Den vrangforestilling Gæld Dude

Han fik en stor bil, en kandidatgrad, en 42-tommer HD fladskærms-, en kæmpe hus - og en enorm mængde af gæld. Sammen med de fleste af disse tilsyneladende store ting kommer en masse studerende lån, høj kreditkort regninger og eventuelt den værste kredit score på planeten. Han er den type, der ikke ønsker at du skal vide, at han kæmper økonomisk, så han gør minimum betalinger på alle hans gæld, så han kan fortsætte med at leve et godt, om end lånt, livsstil.

Slidbane let med vrangforestillinger Gæld Dude. Den anden du kombinere bank konti med ham, vil du opdage, hvor dybt hans gæld går og hans lave kredit score kan påvirke evnen til at købe et hjem og starte en skattemæssigt lyd nyt liv sammen.

De lavvandede Spender

Disse mænd bruger deres store lommer til at skjule deres lavvandede hjerter. De kan overdådige dig med gaver og fancy byture, men inderst inde, de er lavet af sten. De vil holde de gaver, der kommer i et forsøg på at distrahere dig fra at have nogen reel følelsesmæssig diskussion og for at holde dig fra at opdage, at de ikke har noget at tilbyde, men deres tegnebog. De lavvandede Spender er den perfekte pasform for guldgraver, men hvis du ønsker at opleve ægte følelser, vil denne fyr aldrig levere.

For at undgå en overraskelse ned ad vejen, at din dude er på vej til økonomisk katastrofe - så du med ham - henkastet foreslår, at du prøver begge to Quizzle.com en aften. Du vil hver få en gratis kredit rapport og gratis kredit score, plus andre personlige finansiere værktøjer, der hurtigt vil lade dig vide, hvis du er en penge match.

Mi a muszlim Ismerkedés Mint Az USA-ban?