onsdag den 20. juli 2011

Sårede mand vinder erstatning for sex overdrive


En hengiven kristen, der sagde en arbejdsulykke boostet sin libido og ødelagt hans ægteskab, da han vendte sig mod prostituerede og pornografi blev tildelt mere end 3 millioner pounds ($ 5890000) i skadeserstatning tirsdag.

Stephen Tame, 29, fra Suffolk, lidt alvorlige skader i hovedet i et fald, omdanne ham fra en loyal nygift i en "disinhibited" karakter, som havde to anliggender.

Han var i koma i to måneder efter at være faldet fra en portalkran, mens de arbejder på en cykel pakhus kort efter hans ægteskab i januar 2002. Lægerne sagde, at det var et mirakel, han overlevede.

Tildele ham 3.1 million pounds i erstatning ved Londons High Court, sagde dommer Michael Harris: "Hans liv og livet for hans unge kone blev knust."

Hans tidligere arbejdsgiver, Professional Cycle Marketing, af Essex, havde argumenteret gennem deres advokater, at hans kvæstelser ikke var så slemt som foreslået i retten.

Copyright  © 2006 Reuters Limited.


Like Me Dato Mig


Af Adam Duvander

Like Me Dato Me er en ny datingside er bygget oven på Facebook Graph API, som giver søg-stand adgang til brugerens profiloplysninger. Tjenesten viser et billede og begrænset profiloplysninger af alt efter hvad køn du ønsker at se. Som navnet på stedet antyder, kan brugerne "som" andre, som derefter kan føre til mere interaktion. De ratings tilgang, fremme snap domme, ligner HotOrNot, der også tilføjet en mulighed for at møde de mennesker, du sats.

Tjenesten blev lanceret i dag for at udnytte den Valentine-mindre. At bruge den, skal du logge på Facebook og give den adgang til din egen profil oplysninger. Så, tilsyneladende ved hjælp af faktorer såsom interesser, alder og beliggenhed, det finder du potentielle kampe. Hvis du er interesseret, skal du klikke på allestedsnærværende "ligesom"-knappen. Ellers, klik på "Næste".

Like Me Dato Mig hævder at være den første til at bruge Facebook er ligesom knap for online matchmaking, som synes svært at tro. Og mens det er også svært at forestille sig at vinde mange brugere med sloganet "Velkommen til kødmarkedet," det er helt sikkert en roman brug af Facebooks API. Hvis denne funktionalitet ikke er det allerede integreret i dating sites, ville jeg forvente, at det snart.


Top Fem fejl kvinder gør Mens Dating


Af Dr. Kenneth Ryan

Hvis du er single, er det sandsynligt, at du bruger dating web-sites som jobsøgende bruge Monster og Hotjobs, håber, at du vil finde nogen, der passer til din dating profil.

Den TV-reklamer elsker at trompet det faktum, at én ud af fem relationer i dag starter på en online dating site. Det, der irriterer Dr. Kenneth Ryan er, at de undlader at nævne, hvad der sker, når mennesker mødes online.

"Udtrykket 'online dating" i sig selv er vildledende, "siger Ryan, forfatter til at finde din prins i et hav af Tudser: Hvordan at finde en kvalitet Guy uden at få hjerte revet (www.findingyourprince.com). "Du behøver ikke 'dato' online. Du møder online, men dating, der opstår efter alle de e-mails og online chats er noget, folk stadig kan finde forvirrende og frustrerende. At finde ud af, hvordan man skriver en anstændig profil til en web-site er kun første trin. Trin to gennem ægteskab er mere om at forholde sig in-person end online. Hvis folk ikke ved, hvordan man kan evaluere og udvikle et forhold, ender de modløse eller en del af de 50% skilsmisse statistik. "

Dr. Ryan, der har tilbragt år med sin kone rådgivning forlovede par om sex gennem deres kirke klasser om ægteskab, har samlet nogle af hans bedste råd om dating ind i en liste over de fem mest almindelige fejl i dating. De omfatter:

* Må ikke være for passiv - Nogle kvinder føler sig hjælpeløse og håbløse, da kun få mænd har vist interesse i dem. De sidder alene hjemme håber Prince Charming en dag vil banke på døren. Der er mange måder en kvinde kan forbedre sine forbindelser med fyre og gøre sig mere tiltrækkende. De er ikke hjælpeløse eller håbløs.

* Må ikke være for Aggressive - Kvinder, der kommer på en alt for stærk ser desperate og kan skræmme kvalitet fyre. Aggressiv hannerne kigge efter desperate kvinder, fordi de vil gøre næsten alt for at få en fyr. Lær at engagere mænd uden at komme på alt for stærk.

* Må ikke være naive Om Mænd - Hvis en kvinde ikke forstå den enorme forskel mellem mænd og kvinder, når det kommer til sex og parforhold, vil hun blive forbrændt. Hvis de fleste af hendes vejledning for relationer kommer fra populære medier og kammerater, er hun arbejder fra en position af uvidenhed. Filmmagere kunne ikke ligeglad med dit liv. De ønsker blot din $ 14 biografbillet.

* Gå ikke i panik - Kvinder bliver så bange, at de aldrig vil finde en fyr, der elsker dem, at de opgive deres overbevisning og gøre irrationelle, farlige beslutninger. Nogle smertefulde virkninger er øjeblikkelig, mens nogle måske ikke overflade i årevis.

* Må ikke sove med kæreste - Enhver kvinde må gøre hendes egen beslutning, og det er en stor beslutning. Dette er den mest almindelige og mest skadelige fejl. Det forårsager en lavine af problemer, mange, at kvinden ikke forventer. Sex med en kæreste kan virke romantisk eller spændende, men der er skjulte hugtænder, der vil skære dybt. Du kan ikke sætte et kondom på dit hjerte.

"Det er ikke let at navigere i haj-angrebne vand i dating verden, men hvis du kan følge disse grundlæggende tips, bør du ikke behøver at bekymre sig om at være andres bytte," Dr. Ryan tilføjet.