lørdag den 14. november 2009

Miss Storbritannien frataget titel

Miss Storbritannien Danielle Lloyd blev frataget sin titel efter at have fortalt et magasin, at hun havde været sammen en af de dommere, før hendes sejr.

Lloyd afslørede, at hun havde været i et forhold med den engelske Premier League fodboldspiller Teddy Sheringham mere end to måneder før konkurrencen i februar - det tidligere havde været hævdet, at de to eneste havde startet deres romance om natten af festspil.

Tale til Eva tidsskrift, i et interview rapporteret i de britiske aviser på fredag, hun sagde om et par sko, der Sheringham købte hende til jul, siger: "Teddy vil aldrig glemme, at synet. Vi var stadig i sengen, da jeg åbnede" den nuværende Ifølge The Daily Mirror tabloid.

Contest arrangørerne var også utilfreds efter den seneste tids opmærksomhed i forbindelse med Playboy magasin, der sagde, hun ville være udgør topløs i den næste udgave.

"Efter de seneste påstande i pressen og magasiner og meget omtale på Playboy hjemmeside for deres næste nummer, har vi desværre besluttet at fratage Danielle Lloyd hende titlen som» Miss Storbritannien 2006 "med øjeblikkelig virkning," sagde en erklæring offentliggjort på Miss Storbritannien hjemmeside på torsdag.

"Vi er meget trist, at denne aktion har været nødvendigt, og vi ønsker hende det bedste for fremtiden."

Copyright © 2006 Agence France Presse.

The Story of Joe Francis Og Hans GGW Franchise

Joseph R. "Joe" Francis (født 1. april 1973) er grundlægger af Mantra Films, Inc., som producerer Girls Gone Wild og Guys Gone Wild DVD-serien. Francis, der voksede op i Laguna Beach, Californien, eksamen fra University of Southern California i 1995 med en grad i Business Administration. Han har desuden gennemført USC's Entrepreneur Program.

Efter eksamen fra USC, arbejdede Frans i forskellige egenskaber i tv-produktion, til sidst lander et job som produktions-assistent til tv-serien Real TV, der luftede optagelser af usædvanlige begivenheder ikke rutinemæssigt er omfattet af almindelige netværk nyheder på det tidspunkt. Mens han arbejdede på Real TV, Frans lært af en samling billeder, der var populær hos produktions-medarbejdere, der indeholder optagelser, som blev anset for ekstrem for net-tv-seere, herunder Real TV. Frans mente, at der var erhvervsmæssige muligheder med en video af den type, og redigeret af videobånd og kaldte den Udelukket fra fjernsyn, som bød på (blandt andet), en lille pige og hendes mor er ramt af en hurtigere tog. Han brugte en virksomhed direkte marketing plan, som han skabte i college og sælges individuelle videokassetter af titlen.

Bandlyst fra tv blev betragtet som en kommerciel succes, og det opfostrede andre efterfølgere. En af de videoer, som Frans havde licens, indeholdt optagelser af kvindelige universitetsstuderende blinkende deres bryster under Mardi Gras og Spring Break. Seeing markedsføring appel, han hedder, at optagelser Girls Gone Wild (GGW). Han til sidst stoppede licensering af materialer og begyndte at producere det selv.

Videoerne har temaer som "Girls Gone Wild: Ultimate Spring Break eller Girls Gone Wild: Sexy Sorority Sweethearts og markedsføres til unge voksne mænd. De er hovedsageligt solgt via tv postordre og ofte annonceres på sene tv infomercials, med en kort "advarsel" beskeden som en ansvarsfraskrivelse, før de kommercielle begynder.

I 1997, i en alder af 24 Francis grundlagt Mantra Films, Inc. Med udgangspunkt i de opdagede forudsætning, at han kunne film college-alderen kvinder "går i naturen," herunder blottelse deres bryster for kameraerne i foråret pauser og andre locales, Mantra blev en virksomhed med over 400 medarbejdere og har indspillet salg på over 100 millioner dollars om året. Mantra også udskilt de Guys Gone Wild DVD-serien.

I en verden af popkultur, Frans 'Girls Gone Wild er jævnligt refereres til i dagens samfund, og popkulturens atmosfære og for nylig blev nævnt som et eksempel på "seksualisering" nummer 23 på USA Today's liste over de "25 Trends at Changed America".

Som en offentlig figur, har Frans tiltrukket sin andel af kontroverser, herunder beskyldninger for sammensværgelse til at bruge mindreårige i seksuelle præstationer, og påstande i Los Angeles Times for vold mod kvinder. I et meget omtalte tilfælde var Frans kidnappet fra sit Bel Air hjem af en voldsmand, der også forsøgte at afpresse Francis. Angriberen fik en 10-års fængsel.

Francis er ofte kritiseret af sociale kommentatorer og tredje bølge feminister for at fastholde det, som nogle mener, "det nye dobbelte standard", hvilket svarer til objektivering af kvinder med seksuel frigørelse.

Mantra film er kommet under juridiske angreb på en række lejligheder. Tilbagevendende påstande bl.a., at kvinder i seksuel aktivitet blev brugt uden samtykke fra de kvinder, der Mantra film involveret i seksuel udnyttelse af mindreårige, og at ufuldstændige optegnelser blev holdt af deltagerne i GGW videoer. I dag er de videoer, der sælger for så lidt som 9,99 $ stykket, bidrage til et samlet salg tal på næsten 100 millioner dollars om året for Mantra Films, Inc.

Die Geschichte von Joe Francis Und Seine GGW Franchise