lørdag den 25. december 2010

Væsentlige Speed Dating Tips


Glem alt om alt, hvad du tror, du kender dating når det kommer til speed dating. Du har en meget kort frist til at gøre et godt første indtryk og flirte passende, hvis du kunne være interesseret. Hold konstant øjenkontakt både at vedligeholde din tillid og skabe nogle hurtige rapport. Du kan røre deres arm eller hånd let, ikke-suggestively, at føle tilsluttet. Bruge deres navn flere gange, dette skaber mere opmærksomhed i samtalen. Selvfølgelig være opmærksom for ikke at være rå eller seksuel. Målet er her blot for at etablere en grundlæggende venlig aura mellem hver hastighed dater du møder.

En stor idé, som forberedelse til en hastighed dating arrangement, er at lave en liste med spørgsmål med den slags ting, du er mest interesseret i at vide og holde den på hånden. Denne måde kan du lære en masse om en person hurtigt og holde samtalen i gang med den mindst pauser. Dette er speeddating så hastigheden er afgørende. Det er en god ide at have mindst én eller to spørgsmål, som vil underholde eller overraske din hastighed dato, noget ingen andre kan forventes at spørge. Dette vil sætte dig ud fra andre, få dig til at skille sig ud mere.

Det væsentlige af dating vil også gælde for speed dating. Være godt klædt, men ikke påklædte. Må ikke vaskes dig i Köln eller parfume en DAP kan være mere end nok. Hold dine negle rene og har en ånde mynte.

Da du kun har en meget kort tid til at fange opmærksomheden af det modsatte køn, du er nødt til at skille sig ud fra mængden omkring dig. Husk at stå højt med ret ryg. Tænk gode positive tanker til at holde din energi niveauer op og vedligeholde en regelmæssig smil. Ved at bevæge sig hen imod midten af rummet ved at gå ned midt på stien kan du oprette en følelse at være på "centrum" af det sociale miljø.

Farven på dit tøj er en anden faktor, man skal tage højde for. Farven på dit tøj kan gøre dig vises imødekommende, sexet eller endda udenfor. Med lidt tid, du har i hastighed dating du nødt til at gøre en behagelig første indtryk.

Undersøgelser efter farve konsulenter har vist, at kvinder godt lide farven blå på mænd, som de kunne være interesseret i. Blue skaber en følelse loyalitet, styrke, troværdighed, samt en følelse af fred og ro. Hold farven koordinering rigtigt at fuldføre effekt.

Kvinder kan bruge en lyserød eller fersken farve for at gøre hendes hud ser ud til at gløde ligegyldigt hvad hendes hudfarve kan være. Disse farver også bidrage til at skabe en aura af blødhed og sårbarhed, at macho ness i en mandlig er tiltrukket af. Hvis du vil oprette en aura af styrke og ønsker manden til at føle det så bære en dyb rød farve som blomme eller bordeaux. Pas på gul og grøn, kan de ofte har en afvise effekt.

Én farve du skal være opmærksom på er rød. Det kan være en stærkt sanselig farve, der vil tiltrække to typer af mænd, når en kvinde bærer det. Red vil tiltrække mest de mænd, der søger stærke kvinder, eller som bare ønsker at have sex. Du bliver nødt til at gøre en masse luge ud, hvis du bærer rød, men relationerne kan være mere lidenskabelig.

Brug pausetid og efter speed dating møde klogt så godt. Du kan gå og sludre med interessante mennesker både at komme til at kende dem bedre eller forbedre dit indtryk, hvis den hastighed dato ikke er så gunstige for dig som du ville have ønsket. Bare slappe af og hygge sig.

En ting at huske på er, at dette ikke er stedet at være kontroversiel. Selv hvis den person du møder er enig med din perspektiv, kan du stadig synes lidt for fast i nogle ideer og kunne komme ud som over stædig og selv egoistisk. Hold samtalen let og nemt at gå.

Det siger næsten sig selv, at du skal fortælle sandheden. Verden kan være et meget lille sted, så hvad du siger kan komme rundt. At blive fanget i en løgn kan være meget pinligt og skabe et dårligt første indtryk for mange mennesker, du kan møde.

Husk at udfylde de kort, du får i slutningen af hastigheden dato. Det ville være dumt at gå glip af at møde nogen nye og interessante på grund af sjuskede papirarbejde.

Husk på du er møde fremmede. Altid være sikker. Vær forsigtig med at give din hjemadresse og sørg venner vide, hvor du er. Må ikke være paranoid bare opmærksom på, at du er nødt til at kende en person lidt før for at være for åben til din tillid.

Mest af alt skal du ikke blive skuffet, hvis du ikke har en masse datoer linet op. Speed dating kan være en hurtig måde at møde folk, men på grund af denne hastighed du kan få brug nogle erfaringer for at få succes på det. Tag din tid med det og husk at nærme sig med en følelse af eventyr, for det kunne være en gang du møder "The One" eller starten af en vidunderlig romance. Det kunne være en dårlig kamp, som kan blive en del af din erfaring til at vide, hvad der præcist du ønsker.